קמתי לתחיה.....(או גלגול נשמות)

קמתי לתחיה.....(או גלגול נשמות)

ירדתי היום לבדיקות בבית החולים רמב"ם. הגעתי עם הפניית קופ"ח, כמו רוב האנשים. במשרד הקבלה ישבה דווקא פקידה אטרקטיבית אשר בנסיבות אחרות יכלה השיחה להתגלגל אחרת. בנסיבות הקיימות, בהן אשתי מלווה אותי ומצב רוחי בין כותלי המוסד הזה לא הרקיע שחקים, נסובה השיחה עם הפקידה רק על ברור פרטים אישיים. היא הקלידה את מספר תעודת הזהות שלי ואומרת:" רק על תגיד שקוראים לך רון..." ואני משיב:" בטח שכן, למה? אנחנו מכירים מאיזה שהוא מקום?" והיא משיבה:"לאבא שלך קוראים משה?" ושוב אני מגיב בהן ואז היא קוראת לפקידה אחרת, הן מתלחשות ואז היא אוזרת אומץ לדווח לי שבמציאות שלהם נפטרתי כבר ב-1991......... ביקשתי מיד לעדכן את הפרטים אצלם ונתקלתי בסירוב ביוקרטי.....אין הם מוסמכים לשנות הנתונים, אלא לדווח למשרד הפנים. אז עזבתי את המקום חי מאד.... והסיפור הזה הזכיר לי ש.... ב-1991 לא קיבלתי המסמכים לחידוש רשיון הנהיגה שלי. פניתי למשרד התחבורה. גם שם ישבה פקידה שדמותה כבר לא חרוטה בזכרוני, אך סגנון דיבורה היה דומה,כמו גם המסר שבפיה.....:" רון, אצלנו רשום שנפטרת !" אז הייתי יותר צעיר, יותר חמום מוח ( אפילו יותר מהיום,חחחח.... ) ודרשתי את זכותי לקבל רשיון נהיגה מחודש ולאלתר. לא עזרו הצעקות, לא עזרו כל ההוכחות שהבן-אדם חי- רשיון נהיגה לא קיבל ונשלח לבירור העניין מחיפה למשרד התחבורה בחולון....( חוצפה ! כועס עד היום). בחולון הצליח החי/מת להגיע ל"הסדר" שעד שיוכח שהוא חי יקבל רשיון נהיגה רק על רכב פרטי אף כי ל"נפטר" היה רשיון על אוטובוס. לאחר בירורים נוקבים עם הקב"ה התברר כי אנוכי ארצי מאד ורשיוני חודש במהדורתו הקודמת מבחינת סוג הרשיון אך לא מבחינת תאריך השגתו.... התאריך הרשום הוא לא התאריך של מועד הצלחתי בטסט , אלא התאריך בו התברר ששבתי לחיים....הפרש רב שנים ! וזה גם מזכיר לי.... שבתאריך בלתי זכור נתפסתי נוהג ברכבי ללא שיהיו המסמכים עימי. השוטר דווקא ניסה ללכת לקראתי ולשחררני אם תימצא דרך לגלות את פרטיי האישיים. תעודה/ מסמך בלי תמונה שהיו בידיי היוו בסיס להתחלת בדיקה במחשב המשטרה, באמצעות מכשיר הקשר שבניידת. מיותר לציין שהסברתי לשוטר שביתי נמצא בסמוך ושרק הקפצתי חבר הביתה....והוא סירב לנסוע עימי לביתי. פתאם הגיעה ההודעה באלחוט שמספר תעודת הזהות שמסרתי שייך לערבי מנצרת, עתיר עברות תנועה ועיכובי חידוש רשיון הנהיגה. לא רוצה לפרוס בפניכם מה שעבר עלי וכמה השפלתי את עצמי, כדי להוכיח לנציג החוק שאני לא ערבי ולא מנצרת.... ועכשיו,במחשבה שנייה, אולי הערבי מנצרת הוא שניפטר????!

magy

New member
וואוווווו , איזה סיפור , ארבל.....

לא הגיע הזמן לגשת למשרד הפנים ......ולהראות לפקידות שם......כמה אתה חי????????? ואל תבחל בשום דבר להוכיח......
)))))) אני מציעה לך להשאיר להן גם איזה זיכרון ממשי....... הרי לא יוכלו לטעון .....שיש להן ילד מהמת???????????? תחשוב על זה.......ומי שר הפנים??????? גם אשתו תוכל להעיד..... ואתה ..........ערבי מנצרת?????????? ערבי משוודיה.....אולי..... אז מה שלומך???????? ולמה בכלל נסעת לרמב"ם.....?????????

אטיוד5

Active member
במקומך

כבר הייתי מזמן שודד כמה בנקים נוסע על 140 בעיר מקים מאפיה קונצרן בתי בושת ביח"ר למכונות קזינו מעבדה להירואין רשת סמים עיתונות כחולה ועוד כהנה וכהנה ממילא אני מת, לא? אי אפשר לתפוס אותי מי שנוגע בי משול לקרוב מלאך המות ורק עכשיו חשבתי מעניין איך מתנהל המסחר בגן עדן ואיך בגיהנום?

עיניים

New member
שטות,,,,,,,,

עשית שטות שלא ביקשת ברמב"ם העתק של תעודת הפטירה שלך, אותה היית מציג בפני כל הנוגעים בדבר: מס הכנסה ביטוח לאומי מע"מ משרד הפנים משרד התחבורה הרשויות המוניציפאליות ודומיהם, שכולם כאחד מומחים גדולים בתחום הביוקרטיה, בצרוף המשפט: "לבירורים נוספים אנא פנו לסניפכם שבגן העדן".... רק שלא יתקילו אותך ויבקשו את תעודת הקבורה

magy

New member
אז צדקתי.....

אף אחד לא תוכל לתבוע אותו על אבהות........ כדאי לנצל. את הפריוילגיה......לתקופה הקרובה.... והעיקר........שירגיש טוב.........ולא יזדדק לשום רמב"ם, או איבן גבירול, או בית אחר על שם משוררים.....רבנים, וגדולי דור... באמת, למה בתי החולים נושאים שמות כל כך מפוצצים??? למה לא בית חולים "רקפת", "כלנית", "ברוש", "אורן", "איזדרכת"??????? כבר מרגישים יותר טוב....להתייצב בבית חולים......עם שם של פרח...... או.....בית חולים "צ´יצולינה".... בית חולים "שאנאל חמש" בית חולים "רומנטיקה"

עיניים

New member
דווקא בחיפה

היה פעם בית חולים בשם "מולדה"... מכירה אותו אישית מהיום בו הגחתי לאויר העולם,,,

magy

New member
עיניים......אני חוזרת ואומרת

כבר נפגשנו בגלגול הזה..... 21.2.52, אחותי נולדה שם.....במולדה על הר הכרמל...... בחורף קר......והנה....אוטוטו.........בפברואר הקרוב...היא תהיה בת חמישים......... אסור להזכיר לה את זה לא מרגיע אותה לשמוע שאני מבוגרת ממנה בארבע שנים..... זה מפחיד אותה............

עיניים

New member
אוי,,,,, אני מאד מקווה

שארבל לא מרגיש כמוך,,, כי אם גם הוא נולד ב"מולדה" - יש סיכוי שאותה אחות,,,, אני עלולה לגלות פתאום שגם אני - מתה,,,,,,

במסגרת השת"פ..... ../images/Emo8.gif

אז קודם כל תודה על תגובותיכם המבודחות אשר העלו חיוך על פניי.... שנית, מצאתי לנכון להביא לכם תגובתו של דיאבלו מ´חטאים´ לאותו הסיפור. תגובתו פשוט השכיבה אותי על הרצפה ל-15 דקות עם פרצי צחוק היסטריים והשתנקויות, בעוד אני מקריא את הודעתו למישהי שבעבודה. אז כדי להרגיע את מגי , אומר, שנכון להיום אין שום הוכחות שמשהו לא תקין אצלי... והיא יכולה להמשיך להשתמש בי ולנצל אותי, בכל אופן שתימצא לנכון.

magy

New member
התבלבלת..... לא להמשיך

אלא להתחיל.......ממתיי אתה פנוי לשימוש.????????? לנצל?????????? - נשמע טוב........... אתה לוקח אותי למפגש במגדלי התאומים שלנו........בשמיני לחודש.... לפגוש את זהבה.....פנטזיה, וחונה........והלוואי שגם עיניים תבוא.... סגור????????????????? תמצא לנכון?????? - מותר בדרך , כשידייך על ההגה, לעשות לך דברים מגונים???.

זה רק למגי? או פתוח לשימוש?

ולמה ב´מת למגי יש הרגשה שאין לה איך לנסוע כשאתה שם באזור? אז יש פגישה או אין פגישה?

magy

New member
הכל פתוח פה............פנטושששששש

לשימוש כווווווווווווווולם................ בענין המפגש..........הכושל............ לדעתי, כדאי לפגוש את זהבוש....ולהמשיך כולנו ביחד ....כמו שאמרה חונה....לפגישת הבנות עם הצ´יפנדיילס....... בתקווה שהיא תסכים לקבל את כולנו........... ואז..............באמצע הלילה........תביאו אותי לכביש הראשי......ואתפוס לי טרמפ לחיפה.......
))) אין לי מושג אם ארבל רוצה ומוכן לבוא איתנו......או איתי...... אני לא מכירה אותו כמו שזה נראה פה... ראיתי אותו פעם אחת במפגש חטאים..........וזהו.......... יש לנו בדיוק שבוע לארגן את המפגש....... לכן, אין בעיה, מי יודע מה........ אני צריכה לנסוע........ולחזור.......ויש לי בעיה עם זה... מה גם שהמקום הכי קרוב בו אוכל ללון.....אולי.........זה ראש העיין..... לא הכי קרוב למרכז........... ובלי רכב..........זה הופך למבצע........אנטבה...........
)))))))) בשנתיים האחרונות, אני מפסידה המון דברים טובים ....בגלל שהפסקתי להיות ניידת......... (4 גלגלים)........

שקדי

New member
יש גם צ´יפיות???? ../images/Emo8.gif

אז אולי אני אשקול שנית צ´יפים יש גם פה ואני לא ממש בענין..........

magy

New member
מה ראית לו???????????????????

ועוד על חיייייייייייייייייייי מהר באוזן................. תראי גם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשההההההההההההההה

למעלה