קמתי מהרעמים!!!!! כה גזעי, זה מטורף הרעש הזה, כמה גשם!!! ואתמול היינו בהצגה בת"א והיה כיף חיים
T The Purple Sheep New member 29/10/04 #1 קמתי מהרעמים!!!!! כה גזעי, זה מטורף הרעש הזה, כמה גשם!!! ואתמול היינו בהצגה בת"א והיה כיף חיים
D DidjiT New member 29/10/04 #2 בוקר אור ../images/Emo42.gif איזה הצגה? ווווווווווווואי חשבתי הרגע על אייקון מדהים!! כזה ענן קטן!! זה יכול להיות כל כך יפההההההההההה
בוקר אור ../images/Emo42.gif איזה הצגה? ווווווווווווואי חשבתי הרגע על אייקון מדהים!! כזה ענן קטן!! זה יכול להיות כל כך יפההההההההההה
ה השנייה מנצר האחמיות New member 29/10/04 #3 רר זה לא מפסיק!!|ג'ירפה| הגשם הזה כה גזעי הוא לא מפסיקקקקקקקקקקקקקקקק רר לפני רבע שעה היתה הפוגה כזאת..וחזר עכשיוו אללה גשם!! רק עכשיו שיהיה גם ברדד מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה בבית שיש בחוץ גשם?! אחח מטורף פה.
רר זה לא מפסיק!!|ג'ירפה| הגשם הזה כה גזעי הוא לא מפסיקקקקקקקקקקקקקקקק רר לפני רבע שעה היתה הפוגה כזאת..וחזר עכשיוו אללה גשם!! רק עכשיו שיהיה גם ברדד מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה בבית שיש בחוץ גשם?! אחח מטורף פה.