קמתי עכשיו ומהר מאוד הבנתי ש..... אני חולהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יש לי חום לא בא לי
ד דובי דבש New member 30/10/05 #1 קמתי עכשיו../images/Emo5.gif ומהר מאוד הבנתי ש..... אני חולהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יש לי חום לא בא לי
קמתי עכשיו../images/Emo5.gif ומהר מאוד הבנתי ש..... אני חולהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יש לי חום לא בא לי
T Tami661 New member 30/10/05 #2 ../images/Emo101.gifתרגיש טוב../images/Emo9.gif כמו בספינינג... תאיט את הקצב (של החיים) - תגביר את ההתנגדות (של הגוף, למחלות...) ואח"כ... תחזור לנורמלי אטרףףףף... בטח אטרף תהיה בריא בקיצור
../images/Emo101.gifתרגיש טוב../images/Emo9.gif כמו בספינינג... תאיט את הקצב (של החיים) - תגביר את ההתנגדות (של הגוף, למחלות...) ואח"כ... תחזור לנורמלי אטרףףףף... בטח אטרף תהיה בריא בקיצור
N Noopy New member 30/10/05 #4 תרגיש טוב!../images/Emo101.gif../images/Emo184.gif בוקר טוב ! שבוע טוב ! שנת לימודים טובה !
B beeyourself New member 30/10/05 #6 החלמה מהירה../images/Emo101.gif ואני ממליצה את "ספינינג - פורטה"! ניסיתי - וזה עובד! רק לא לערבב עם אנטיביוטיקה וכאלה המון בריאות!
החלמה מהירה../images/Emo101.gif ואני ממליצה את "ספינינג - פורטה"! ניסיתי - וזה עובד! רק לא לערבב עם אנטיביוטיקה וכאלה המון בריאות!