קןמיקס מומלץ/אהוב?

alro

New member
קןמיקס מומלץ/אהוב?

אני מחפש המלצות לקומיקסים כדי לצאת מהשיגרה של הקומיקסים שלי (רובם x-related , למרות שעשיתי מנוי על כמה שלא קשורים בכלל) איזה קומיקסים אתם קוראים בקביעות, ועל איזה קומיקסים אתם ממליצים?

alro

New member
רק להבהיר...

אני מחפש המלצות, כלומר פירוט קצר על הסדרה ולמה אתם אוהבים אותה במקרה הזה אני מכיר את הדמות והעיקרון, אבל יש עשרות קומיקסים שאני ממש לא מכיר (יכול להיות שאני מכיר שמית אבל לא יותר מזה) גם המלצות על חוברת שעומדת לבדה/TP/סדרה מוגבלת יתקבלו בברכה

chatenoire

New member
לצאת מהשגרה

אחרי שלושה שבועות שלא הייתי כאן לנדנד, אני חושבת שמגיע לי לשוב ולציין את חברת "קרוסג´ן", בעלת הטייטלים השונים, המגוונים והמצוינים (נים נים). אם תגיד באיזה כיוון אתה מחפש (פנטזיה? מד"ב? אימה?) נוכל לעזור לך יותר בתחום הזה. מעבר לזה, אם אתה מחפש משהו קצת אלים, ציני, סייברפאנקי ומשעשע, אני ממליצה בחום על טרנסמטרופוליטן של ורטיגו (זה של ורטיגו, נכון?). בסדרה הזו מככב ספיידר ג´רוזלם, בעל-טור-פוליטי עם מגוון בעיות אישיות, שנאה עזה לממשל, שתי עוזרות (אחת בלונדינית ואחת כהת-שיער, שיתאים לכולם. והמבין יבין) וכלי נשק שימושי בשם Bowel Disrupter.

BluePrint

New member
../images/Emo32.gif

ראיתי אותו מסתובב כאן בפורומים של תפוז.

BluePrint

New member
שונים? מגוונים?

לפי מה שראיתי, רוב הסדרות של Crossgen מתרחשות באותו עולם או עולמות מקבילים אחד לשני. (בטוח שמת לב לyin-Yang הצבעוני החוזר בMeridian, Scion, Sigil, Mystic...) אבל בכל זאת, כן. מאד יפה ומעניין. ואם כבר בנושא, אני ממליץ על Battle Chasers. (לא יודע למה, אני פשוט אוהב את העולם שם)

illustrator

New member
בטח שונים ובטח מגוונים

כל סידרה מתרחשת על עולם אחר ומשתייכת לז´אנר אחר. ה-yin yang הצבעוני הוא באמת מכנה משותף, מה שמוסיף ליופי של היקום - ישנו סיפור על שבערך מקשר בין העולמות, אבל אפשר להינות מכל סידרה בנפרד בלי לקרוא את האחרות. מהמומלצות: Meridian - עולם קסום ויפהפה, דמויות חזקות וכתיבה טובה. Route 666 - אימה עשויה היטב. Ruse - בלשי. קצת יותר מאתגר.

BluePrint

New member
ידעתי שמשהוא פה חשוד...

וכמובן שאפשר להנות מכל חוברת בנפרד, הם רק מצליבים כדי שנקנה יותר. הרעיון של להפיץ את החוברות גם ברשת הוא גאוני. והאיכות שלהם היא מצויינת. (אני מאד אוהב את האפשרות לתת לקומיקס להקריא את עצמו, זה מוסיף כשיודעים איך הדמויות נשמעות)

Silver Surfer

New member
כמו שאתה בטח יודע...

אני קורא את רוב האולטימייט ליין: ultimate x-men (שלא אהבת :/) ultimate spider-men (שאני לא יודע אם ניסית, אבל אם לא אז כדאי לך) ו-the ultimates (כנ"ל). אני חושב שאתה יודע כבר במה כל סידרה עוסקת... בקשר לone shoots TPs ומיני סדרות אני ממליץ על hulk the end, captain america dead men running, spider-man: blue. יש גם את tangled web שזה נחמד כי בכל חוברת מסופר סיפור שונה שעומד בפני עצמו.

ykonijn

New member
ההמלצות שלי

הנה כמה המלצות על הקומיקס שאני הכי אוהב: סדרות רצות: Powers - זוג בלשים החוקרים רציחות אצל superheroes. נכתב בצורה מופתית עלידי בנדיס. Fables - מה היה קורה אילו האגדות היו חייות בתוכנו אחרי שהוגלו מארץ האגדות - הזאב האיום כבלש פרטי, פרינס צ´רמינג ג´יגולו ושלגייה קרה כקרח מנהלת את כל העסק. סדרה שנונה ומותחת. Y the last man - מגפה מוזרה הרגה את כל הגברים חוץ מאחד. מסעו האישי של Y בעולם בו הוא הגבר האחרון. כולל דמויות ישראליות חזקות. סדרות קצת יותר ישנות, ממליץ על לקנות את ה TBP: Preacher - סדרת המופת של גארת´ אניס (בכלל אני ממליץ על כל מה שהוא כותב). 66 חוברות של הומור, מתח, פילוסופיה, דת וסקס. סוטה מוזר ומעורר מחשבה. Transmetropolitan - סדרה העוקבת אחרי ספיידר ג´רוזלם, עיתונאי בעתיד הרחוק של כדור הארץ. עולם בו הכל מוזר ומשונה עם טוויסט חולני. סדרה קשה להתחלה, אבל מהרגע שנכנסים אליה אי אפשר לצאת. אם תרצה המלצות נוספות על דברים ישנים / חדשים אשמח לתת.

Preacher...

ההמלצה שלי היא Preacher, ילדם המעוות והחולני של גארת´ אניס וסטיב דילון. סיפורו המופרע והתלוש של מטיף טקסני שיחד עם שני חבריו יוצא לחפש את אלוהים. זה ממש על קצה המזלג כדי לא לספיילר לך את הסדרה. הסדרה כבר סיימה לרוץ, והיא ניתנת לרכישה בתשעה TPBs במחירים שווים לכל נפש האוספים את כל גליונות הסדרה בנוסף לספיישלים ולמיני אחת. החוברת הזו היא חיפוש אחר אלוהים ושאר תהיות תיאולוגיות מהולים בהומור שחור ובאלימות גרפית מזעזעת. מומלץ בחום!!!!!!

bellyboy

New member
המלצה

תנסי כל גיליון של heavy metal כל גיליון הוא פיצוץ!!! וגם maus של שכחתי מי

למעלה