ליאור המקורית8
New member
קן אטריות
חבילה אטירות מבושלות מעורבבת עם מעט חמאה לשמן היטב מגש מאפינס. להכניס אטריות לכל חור משומן, ללחוץ, להדק לצדדים ולהכין מעין קן. חתכתי חתיכות קטנות מ 1 פלפל ירוק יתום, ערבבתי עם בולגרית 3% של גד ו"הבולגריה" המיובאת (הכי גבינה בעולם. ממליצה). הוספתי קופסת פטריות קטנה, ערבבתי ביחד והנחתי בתוך כל קן מעט מהמלית. למעלה פיזרתי פתיתי פרמזן וכל הכבודה הזו נכנסה לתנור חם עד שהפרמזן התחיל להשחים. ענין של איזה 7 - 10 דקות.
חבילה אטירות מבושלות מעורבבת עם מעט חמאה לשמן היטב מגש מאפינס. להכניס אטריות לכל חור משומן, ללחוץ, להדק לצדדים ולהכין מעין קן. חתכתי חתיכות קטנות מ 1 פלפל ירוק יתום, ערבבתי עם בולגרית 3% של גד ו"הבולגריה" המיובאת (הכי גבינה בעולם. ממליצה). הוספתי קופסת פטריות קטנה, ערבבתי ביחד והנחתי בתוך כל קן מעט מהמלית. למעלה פיזרתי פתיתי פרמזן וכל הכבודה הזו נכנסה לתנור חם עד שהפרמזן התחיל להשחים. ענין של איזה 7 - 10 דקות.