קן בית שמש האימפריה חוזרת !

man15

New member
קן בית שמש האימפריה חוזרת ! ../images/Emo47.gif

אז ככה הודעה הזאת (שאני מאוד מקווה שלא תיכנס ל off) הולכת לעסוק בהתפתחותו של קן בית שמש ... אז ככה: בתחילת השנה היינו קבוצה אחת "בקן" בית שמש בכיתה י' שבה היו חברים כ חמישה אנשים 4 בנות ואני בן יחיד. לאחר מכן הגענו לשמונה (כאשר שתים היו מט') ועוד אחד מכיתה י' שהצטרף ... אז מה קרה במהלך הזמן מתחילת השנה עד היום ? 1.)אני והמדצ"ית השניה לקן בית שמש הקמנו קבוצה בד' (שנכון להיום מונה 19 חניכים). 2.)קמה קבוצה לכיתות ט' (שנכון להיום מונה 8 חניכים). 3.) ישנה מד"צית בודדה בכיתה יא' שניסתה להקים ביחד עם הקומונר לאחר שניסיון זה נכשל (כי אשכרה לא בא/ה אף אחד/ת), אנו מנסים להקים קבוצה חדשה לכיתות ז' מקווה שזה יעבוד (פליז...) 4.) הקבוצה שלי לאחר שהחליפה את מי שהקים אותה,כאשר מהקבוצה הראשונית נשארו רק אני ועוד שני בנות. כיום "החתוליה" המפורסמת מונה חמישה חניכים די כמו בהתחלה רק שהיום יש יותר בנים שלוש בנים ושתי בנות ... אז מה זה אומר ? ? ? אנחנו היום מונים 39 חניכים והולכים בעזרת השם לקבל מבנה בקרוב... לפרטים נוספים וסתם בשביל הכיף כדי לקפוץ לאתר של קן בית שמש

General Zod

New member
אולי אתה יכול לפרט יותר מה זה

איזה סוגים של פעילויות אתם מעבירים? איפה אתן נפגשים? ועוד פרטים בנושא.

man15

New member
אם אתה בברנקו וייס אז כתבתי כתבה ..

בעיתון שבה הכל מוסבר ... ואתה אמור לקבל אותה (אם עוד לא קיבלת...) במקרה ואתה לא ... אני ינסה לעלות את הכתבה ...

General Zod

New member
סיימתי שנה שעברה י'ב בשייבר

אבל אני מלמד בברנקו וייס. ולא הביאו לי עיתון.

man15

New member
נראה לי אני מכיר אותך ...

אתה הבן אדם המוזר שכל הזמן תקוע בספריה ... ושאלתי אותך מה התפקיד שלך יום אחד ואמרת "לא מוגדר" או משהו כזה ? זה אתה ? ? ? ? ? ?? ? ? ? זה שאמרתי עליו: "מה אתה משעמם לך בחיים סיימת ללמוד באת ללמד???"

General Zod

New member
לא נראה לי

אני אף פעם לא הייתי בספריה של ברנקו וגם אף פעם לא נכנסתי לאגף השני. אני מלמד את כיתות ח' ואני נמצא רק באגף שלהם בימי רביעי ושישי.

h o l l o w

New member
אנשים לא כדאי לקרוא את הכתבה הזאת..

מי שכתב אותה הוא אחד שחבר בנוער העובד והלומד, והוא רשם דברים לטובת תנועת הנוער שלו גם אם צריך לשקר אז הוא שיקר לדוגמא: למעלה משמאל יש את המספרים של כל חברי תנועות הנוער, וזה שכתב את הכתבה כנראה רצה להראות שיש יותר חברי נוער עובד ולומד ולא צופים אז הוא שיקר ורשם מספר עגום מאוד של חניכים בתנועת הצופים, וכתוצאה מכך חושבים שאין הרבה חניכים בצופים אבל האמת היא שכיום בארץ יש כ- 60 חניכים מכיתה ד' ועד יב' שחברים בתנועת הצופים... אני לא יודע בקשר למספרים האחרים, אבל בקשר לצופים זה המספר הנכון

man15

New member
אמיר יא שקרן !!! ../images/Emo46.gif

אני אמרתי לך שמי שערך לי את הכתבה שינה את המספרים !!! אמרתי ללידיה והיא אמרה שבעיתון הבא נרשום איזה הערה על זה !!!

h o l l o w

New member
רק הזערתי את האנשים שלא.....

כדאי להאמים למה שרשום בכתבה כי יכולות להיות עוד "טעויות" כמו שאתה קורא לשקרים....

h o l l o w

New member
איך המורה שלי ללשון היה אומר......

"אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" לא לשכוח מי שיודע שיקרא את זה במבטא של אלי

man15

New member
"ברמה העקרונית הת כנגד הת" ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה