קן לציפור בין העצים

קן לציפור בין העצים ../images/Emo118.gif

שלום לכולם ושבת שלום! יונה בנתה קן אצלי על החלון (חלון במרפסת שיש בו מאין מדף נמוך מוסתר מעיני כל). כיוון שהחלון כמעט ואינו בשימוש, וכאמור - המדף מוסתר, רק היום, ממש עכשיו, גיליתי את הקן - יש בו שני גוזלים פצפונים (הם אפילו לא צייצו, רק זזו קצת) ועוד ביצה שעדיין לא פקעה. כשפתחתי את החלון היונה ברחה, אבל השקיפה מרחוק. סגרתי את החלון בתקווה שהיא תחזור. מה עושים עכשיו? אני כמובן ממש לא מתכוונת ולא רוצה להעיף את הקן עכשיו - מן הסתם אחכה עד שהגוזלים יגדלו. אבל איך עושים את זה כשהם גדלים? איך אפשר לדעת שאפשר כבר להעיף את הקן? האם הם חוזרים אליו? ואיך מונעים מיונים נוספות לבנות קינים בעתיד באותו המקום? הרבה שאלות, מקווה שיהיו לכם תשובות תודה מראש

בטוחה??

את בטוחה שזו היא יונה?? יונה מטילה 2 ביצים ורק בפעמים נדירות מטילה 3 ביצים! תני לגוזלים לגדול ואז תעיפי את הקן! כי אחרת הן ימשיכו לבוא ולהטיל אצלך כל שנה!! אצל דוד שלי הוא עשה מין רשת ועשה מלא דברים למנוע מהם לבוא בלי שום דבר!! יש כזה חוט חשמל להרחקת יונים שממש טוב! ועושה את העבודה ואפשר פשוט להפחיד אותם במלא דרכים

rockarin

New member
חוט חשמל ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif :O../images/Emo29.gif

זאת אומרת שהם מתחשמלים מתי שהם נוגעים בחוט
:O

תודה רבה

קודם כל - זאת בטוח יונה. ראיתי אותה שוב היום, חזרה לדגור. לא נראה לי שנשים חוט חשמל
, רציתי אמצעים קונבנציונאליים יותר שיגרמו להם לא לרצות להקים קן שם שוב...

למעלה