קן נוע"ל בהתנחלות אריאל

פיצקה

New member
לא וחוץ מזה

לי באופן אישי לא היה מפריע קן בהתנחלות אריאל תושבי אריאל הם אזרחים חוקיים של מדינת ישראל ואריאל היא עיר גדולה מאוד שבכל הסכם שיחתם תישאר בגבולות ישראל. מלבד זאת נראה לי שההודעות שלך הן פרובוקטיביות בכוונה ולא יותר מזה. אתה לא מתעניין או לפחות מנסה למצוא נושא לויכוח אלא סתם זורק סלוגנים אם כדי להתגרות ואם כדי לנסות להוציא מאיתנו, חניכי הנוע"ל (שכבר מזמן הבנו כי צריך לסגור אותנו בשטח מיועד ולהתייחס אלינו כאל חולי רוח), התקוממות שתחזק את טענותיך כי אנחנו פנאטים מפתי קטינים מקובעים ובעלי מחשבה אחידה שלא יכולה להשתנות בשום אופן.

לא הבנת אותי נכון

יצא לי לבקר היום באתר של אריאל, באגף תנועות נוער רשומות שלוש תנועות, הנוע"ל, הצופים בני עקיבא. לי אישית למשל, מאוד מפריע שיש פעילות של התנועה שלי (הצופים), באריאל. בקשר למה שרשמת בעניין הסלוגנים. פשוט לא מקובל עלי שמוציעים את השכבה הצעירה להפגנות פוליטיות, אם כפי שאמרת לא מוציאים אותם להפגנות, הרי בזה נגמר העניין.

פִּירֶה

New member
באמת?

אם יש כזה דבר צריך להפטר ממנו מהר. ובאותה הזדמנות מכל ההתנחלויות! בושה לתנועה. איפה הערכים? ומה שאני לא מבינה.... איפה האינטרס התנועתי פה? לא ברור. |דגל בחצי התורן| (חבל שאין כזה...)

פִּירֶה

New member
עכשיו ששמת קישור...

ניתן להבחין שאין קן של הנוער העובד והלומד באריאל. התנועה הפועלת באריאל היא: "הנוער הלאומי העובד והלומד" דבר ששונה לגמרי מהתנועה שלנו מרוב הבחינות... חוץ מדימיון בשם אין כמעט שום קשר... יש לשים לב לפרטים. העיניים שלנו מטעות אותנו... ראיית עולם סלקטיבית. ככה זה.

ועוד בעינייני אריאל

כדאי לדעתי שנשלח לאתר תנועות הנוער באריאל כמה אימיילים כדי שיתקנו את הטעות הנוראה שקרתה שם, מכיוון ששמה של התנועה שלנו מופיעה בכותרת מעל דבריו וערכיו של זאב ז´בוטינסקי, ומתחתיהם מופיעה כתובת האינטרנט שלנו. לדעתי זה צריך להשתנות מהר. וחוץ מזה, אני חושב שכיום, אין אפשרות הגיונית שיוקם קן של הנוער העובד והלומד באריאל, או בכל ישוב יהודי אחר מחוץ לתחומי הקו הירוק.

פִּירֶה

New member
זה בדיוק מה שניסיתי להגיד בדרכי שלי

אז מי מטפל בעניין הזה?... לדעתי צריך לפנות לצוות האתר בנושא כי הם מהווים איזשהו גורם מייצג, למרות שהפנייה יכולה להגיע גם מאיתנו.

אין צורך בבירוקרטיה מיותרת

כי בירוקרטיה זה דבר מיותר. אין שום סיבה להעביר את זה דרך "גורמים מוסמכים", כי כל אחד מאיתנו הוא גורם מוסמך כשר ביותר, בתור חניך בתנועת הנוער העובד והלומד. לכן, אני כבר שלחתי להם אי מייל בעניין, ולדעתי- אם עוד איזה 100 חניכים ישלחו להם אי מיילים- עד מחר זה כבר יתוקן. לכן אין שום צורך בקודקודים, כי יש לנו מספיק כוח כדי להזיז את זה לבד. רועי.

תוספת קטנה אך חשובה עד מאוד

כתובת האי מייל של אתר עיריית אריאל הוא: [email protected] הציקו להם כאוות נפשיכם, ותהיו תקיפים. רק תזכרו שעדיף לשמור את זה ברמת הנימוס, כדי שיכבדו את הבקשה.

ועוד תיקון קטנטן וחשוב

או קיי, שכחו מזה. הרגע קיבלתי אי מייל מהאתר של עיריית אריאל שהם מודים על הפניה והם שינו את הפרטים. גם אי מייל אחד יכול לשנות...

פִּירֶה

New member
זריזים החבר´ה שם.

כל הכבוד לך. סופסוף מישהו פעיל... ולא סביל... הידד לך.

אהה... אופס ../images/Emo9.gif

איך יש לאומית לכל דבר של השמאל? הסתדרות הלאומית, קופת חולים לאומית, הנוער הלאומי העובד והלומד... נראה שיש כאן מישהו שמעתיק :)

מה מפריע לכם קן באריאל?!

להיפך זה טוב מאד שיש קינים באריאל כי להיגד את האמת ההתנחלויות זה מה שמחזיק את המדינה בלעדיהן כל ערי הגדה היו כבר נבלעות לתוך מדינת ישראל

פִּירֶה

New member
לא!

התנחלויות לא מחזיקות מדינה. התנחלויות מחזיקות התנחלויות! התנחלות לא שווה מדינה. מכאן נובע ההתנחלויות סתם עושת צרות למדינה, ולא תורמות בכלום. חוץ מזה, מה קן של הנוע"ל עושה בהתנחלות??? (למרות שהתברר שאין כזה...) זה קצת סותר את השמאלנות, שסיכמנו שהיא חלק מהתנועה... או שלא (?) מה באמת עם זה... אנחנו שמאל חברתי/כלכלי או גם פוליטי מדיני... לא שזה ישנה את הדעות שלי אבל סתם נחמד לקבל קונספט...

למעלה