קן פרדסיה!!!!

קן פרדסיה!!!!../images/Emo80.gif

שלום לכולם!!! ברצוני לספר לכם מקרה עצוב על הקן השרוף שלנו ולצערנו המועצה הזונה בנתיים לא עוזרת ואנו מעבירים פעולות אם מתחרנו שהגעו השנה והם גדלים מרגע לרגע ואנו קטנים באסה!!!!! בקיצור אנו מבקשים ממחוז שרון היקר שלי מה דעתכם לבוא לעזור לגייס חניכים אנחנו צריכים עזרה אנחנו רוצים להיות גם קן התנופה!!! מתה עליכם רעות! |

לאט לאט

רעות מי המתחרים שלכם? וחוץ מזה לצעוק סתם צעקה לאויר "...לבוא לעזור לגייס חניכים אנחנו צריכים עזרה..." לא כל כך יעזור. אם את באמת רוצה שיבאו חניכים מהמחוז ויעזרו אז את תצתרכי לתכנן את הדבר הזה לעומק כדי שאנשים שרוצים לעזור ידעו לאן לבוא מתי אם מה וכו´. נועם מאפיה חושלים קן רמתיים

עזרה ? קן שרוף ?

רעות אני מאוד מצטער שיש חבר חדש בקבוצת הקנים השרופים מתי בכלל הוא נשרף אבל צריך להבין שאם קן רמתיים( הקן הגדול בארץ) עמד שרוף יותר מחצי שנה ולא קיבל תמיכה מצד העיריה עד שהופעל לחץ מצד הורי חניכים שגם להם נמאס שהילדים שלהם עוברים פעולות בחוץ ורק אז "התחילו" עבודות השיפץ. ושגם אז היתה סחבת נוראית. חבל קשה אבל אפשרי להמשיך את הפעילת בין עם לעשות פעולות מחוץ לקן(בחצר) או בבתים של חניכים עם כל האי נעימות אם מסבירים להורים את הבעיה הם יכולים להיות מוד מבינים. עם אתם צרכים עזרה באמת או רק בגלל שקשה לכם זה לא משנה תפנו לקנים ולקומונרים ואפילו תעלו את הבעיה במועצת מחוז ותופתעו לטובה. עוד דבר קטן לסוף תבדקו לאן מגעים כספי הביטוח של הקן הסתדרות/עיריה ותפעילו לחץ. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! עלו והגשימו

היי רעות (איזה שם.. משונה יש לך)

דבר ראשון- הסתקרנתי לדעת מי המתחרים שלכם? דבר שני- אמנם קן בתנופה יש אחד ויחיד (ראש העין למי שבמקרה לא יודע..) אבל בכל זאת "נתניף" לכם את הקן . אני אומרת תעשו הפנינג בעיר זה עובד על בטוח. אם חסרים לכם אנשים אני בטוחה שרבים ממחוז שרון יבואו לעזור רק תגידו מתי.

למעלה