קן שאמרוק נגד "באז" בארי מCR 25

talhorm

New member
קן שאמרוק נגד "באז" בארי מCR 25 ../images/Emo58.gif

וואו... קן שאמרוק כ"כ שחוק, בגלל שיש לי חיבה מסוימת אליו, אני מקווה שזה הקרב האחרון בקריירה שלו, כי הוא נראה פשוט רע!!!! הוא לא עשה כלום בקרב הזה, הוא היה צריך ללכת יותר על הטייקדאון, אבל הוא פשוט פחד.. הוא ניסה כמה שיותר להתחמק בסטנדאפ, וזה לא בגלל שהוא היה סבלני, אלא שנראה היה שהיה לו פחד. קן שאמרוק הוא מבחנתי כמו טנק אבוט, סוס מת... שאין לו מקום יותר בMMA... אפשר לשכוח לדעתי מקרב של קן שאמרוק נגד פרנק שאמרוק. ושוב אני אומר חבל לי על קן שאמרוק, כי אני די אוהב את הבחור, הוא יודע לעשות "הייפ" לקרב ללא ספק, כמו הקרבות שלו עם טיטו אורטיז, והעונה של TUF3, אבל די... שיתלה את הנעליים

e m z

New member
זה בכלל eliteXC

מצטער על השרשור זה פשוט נלחץ בטעות ושלח. בכל מקרה ממתי הארוע הזה? ותגידו, בכלל, כמה מעודכן הELITEXC שיש בESPN ישראל?

talhorm

New member
אחי...זה Cage Rage 25 "Bring It On"

שהיה אתמול בלילה... הם שותפים של ELITEXC אבל זה אירוע של CAGE RAGE

e m z

New member
כן הבנתי את זה בסופו של דבר

יצאתי טמבל, תודה בכל מקרה :) מצטער שאני לא מעודכן בנושאי קייג' רייג'

favor

New member
בקטנה.

האמת לא קשה לטעות כשהם כותבים את ה-ELITEXC בענק ואת ה-CAGE RAGE ממש קטן.

favor

New member
זה כן קייג' קייג'

בספטמבר 2007 ELITEXC רכשו את קייג' רייג' ומאז יש שיתוף פעולה בין הארגונים. כמו גם סטרייקפורס ואם אני לא טועה גם KOTC. כמה מעודכן, דיי מעודכן, מהשנה האחרונה.

e m z

New member
תודה על העדכון ושאלה

למישהו יש מושג אם התכניות בESPN הן באופן מסודר? כאילו יש יום בשבוע שיש תכנית מעודכנת, יום עם שידורים חוזרים וכו? כי תאכלס מה שהולך בESPN ובארוץ האקסטרים זה בלאגן ושכונה. ומצטער, לראות קרבות באינטרנט מעבר לפרייד ולUFC אין לי כל כך זמן וכח..

גיא ע

New member
צודק בכל מילה ../images/Emo58.gif

הגיל עושה את שלו. גם בקרב הקודם שלו מול אורטיז, הוא פורק לחתיכות מייד... אותו הדבר לגבי אבוט שתמיד היה שמן, אבל כשהיה צעיר היה לו אוויר, היום הוא לא עומד יותר מדקה שתיים על הרגליים. קוטור בהחלט יוצא דופן לגילאים האלה.

asi123456789

New member
קוטור יוצא דופן בזה שיש לו מוח...../images/Emo58.gif

שאמרוק שהיה צעיר היה נכנס ביריבים בכל הכוח וגם אבוט, אבל מה לעשות, שמזדקנים, זה כבר לא עובד וצריך להיכנס עם תוכנית לקרב ולדבוק בה, וקוטור פשוט אלוף בזה. מסכן שאמרוק, כבר התחיל לדבר על קרב עם קימבו ותוכניות לעתיד. עכשיו התוכניות היחידות שלו זה למצוא איזה בית אבות טוב...בן אדם צריך לדעת מתי לפרוש.

doom23

New member
שאמרוק

רואים שזה לא אותו שאמרוק אפילו השרירים שלו לא באותו מצב ...כמו פעם בקרב עם טיטו הוא נראה כמו WWE היום סתם אחד וטנק ...טנק פשוט שם זין על כולם אחרי קרב בקייג רייג הבן אדם פותח בירה הוא גם השמין יחסית ... הוא לא יכול לריב היום בUFC הוא עבר את 260 פאונד אבל כנראה שעדיין יש כסף בזה שאבוט בא לזירה אז מה אכפת לו לא מעניין אותו השם שלו ... ותכלס גם מי שזוכר אותו זה לא ישנה לו ... הבן אדם היה רוצח ... היום הוא בא במטרה לתת אגרוף ראשון בכל הכח ולתת נוק אאוט לא ילך לו הוא יכנע ככה היה עם קימבו וככה בקרב בקייג רייג שהלך לו יפה עד ששפך לאגר קוטור זה סיפור אחר .. משקיע יש לו כח ל5 סיבובים ... שומר על כושר ... זה פשוט בן אדם שיודע מה הוא עושה ...

למעלה