קנאביס וסגולותיו, קנאביס ומקטרגיו,

קנאביס וסגולותיו, קנאביס ומקטרגיו,

קנאביס ומעשיה אירוטית מקראית.
-
פוסט ארוך לפניך. -
קראתי את הכתבה הזו שעוררה בי לא מעט הזדהות, חשתי צורך לחלוק עמכם.
אתם כמובן יותר ממוזמנים לכתוב את מחשבותכם בעניין.
"אל תקרא לי סטלן, הקנאביס הרפואי הציל את חיי" :
http://tbk.mako.co.il/article/2474765

כמו גם, מצאתי סיפור מקראי אירוטי במידת מה שסופר מפיו של רבי שמואל המזרחי,
מאור נחלת יצחק. אני מביאה לכם את עיקרו:
*
מעשה ביהודי שמצאוהו עסקיו בירוחם. אילו עסקים יש לו ליהודי בירוחם, ניבצר גם מבינתי להבין, אך עובדה שעשה עסקיו בירוחם. האיש הזה היה סוחר סיטונאי בעשבי מרפא. היה מכיר כל סודותיו של הרמב“ם וכל מרקחות עשבי רבינו אברהם אבן עזרא. שידוע שקיבלו הם רזי אומנותם מהקב“ה עצמו, ולא כפי שמוצאים היום סטודנטיא בורה נותנת ידה ברפואת הגוף, במיני מעשי הכימיא, שייאים לתעשיית הצבעים, וחלילה לבני האדם.

הגיע לבית מרקחות מסוים שמתמחה בעניין זה, ויצא שאישה אפריקנית היא הקמעונאית. היה, חוץ מימכם, מן הציונים החילוניים, ודיבר אתה אפילו שהיא אישה ושערה גלוי. דיבר אתה בענייני מקצוע, ותאר טיב והדר עשביו, וכיצד יפה עשב פלוני לתחלואה אלמונית, ואיך לרקוח עלים אלו למרקחת זאתי שתטיב עם מחושים הנלו או אחרים, וכיוצא באלו הרבה דיבורים של מקצוע. לא אלאה אתכם בתיאור השיחה, שיפה שיחת הרוקחים לרוקחים, כפי שיפה שיחת הלבלרים ללבלרים, ושיחת השענים לשענים. ולא ימצא השען עניין בשיחתו של הלבלר, ולא הלבלר בשיחת הרוקח וכיוצא באלו. כזו היא דרך העולם. ועוד אציין, שרק שיחת האבהבים יפה לכל, והכול ימצאו בה עניין.

מצאה הרוקחת עניין בדבריו שבענייני מקצוע, ומצאה עניין בדבריו שאינם בענייני מקצוע. מפה לשם, שמה עינה בצורתו, ותחשוק בגופו, והיא מבנות אפריקא. ותדע שלא יענה לה שהיא אפריקנית.
נתנה לו מילים של התרגעות, והציע לו תה.
ותעש התה מעשבים שהיא במומחיותה הגדולה עצמה, יבשה בשמש על בלטות של חרס. ותיתן את סם השינה בתה, והוא לא ידע. וישת, ויירדם, וישן.
ותשם האפריקנית אותו, את הרוכל, במיטתה. ותפשיטהו חי, ויהי ערום במיטתה. ותבוא מעליו ותימשח רקותיו בשמן המושק. ותיקח מעלי המינטא ומפרחי האזוביון ותמעך על חזהו, ושן של הל נתנה בפטמתו. ותיקבע שומשומין חיים בטבור בטנו. ותעסה רגליו בשמן האגוזים, וכפות רגליו במיץ הפרגים. ותניח עלי רוזמרין בזלזליהם על צווארו. ותדע שהגבר בתנומתו לא יכונן כליו, ותיקח שני פילפלין אדומין חריפין, כאצבע אורכם, ותשברם למען יוציאו מיצם, ותשם בצידי תשמישו. פלפל אחד מזה, ופלפל אחד מזה.
ותעמוד מעליו האפריקנית כהת העור, ותאמר -דודי ירד לגנו לערוגות הבושם לרעות בגנים ולילקוט שושנים. אני לדודי ודודי לי הרועה בשושנים- ותעלה עליו ותישכב עמו. והוא לא ידע בשכבה ובקומה.
ויקום האיש משנתו, ולא ידע את אשר ארע אותו. וירא את האפריקנית והיא יפה. ויאמר לה -ניתכוונתי למכור ולא מכרתי, לא ניתכוונתי לנום והנה נמתי. מה זה היה לי?- הביט בה האיש, ויראה את יופייה, שהאפריקנית יפה כמלכת שבא. ויחשוק בה עד מאוד.
וחלב הגישה לו בקרן איל המושק שעוצבה צורתה לקערית. וילגום, וטעמו עשהו חידודין חידודין, שלבן החלב, ובקרן איל המושק היה, והאפריקנית בידה השחורה לו נתנה.
ויאמר לה -שתי נא עמי מקרן האיל-
ותחייך, וזיכרון הליל בעיניה. ותגש ידיה אל הקרן, אל החלב, ועיניה בעיניו. ויחשוק בה האיש מאוד, וידע שמבנות אפריקא היא שלא בנקל לגבר תתפתינה. ויעקב אצבעותיו על ראש קרן צבי המושק, ויפתח בהחבא בקמיצתו את מכסה החן שלטבעתו, ויפזר את סם השינה אל החלב, והיא לא ראתה. ותשת מן החלב, ויקשרו עיניה, ותתנמנם, ותישן.
ויעליה האיש אל מיטתה, ויפשיטה. ויבא מעליה. ויצוק שמן הוורדים בשערה, והיא ערומה במיטתה, נושמת חיים. ויניח בצווארה עלים של אניס, ופרחים של בבונג נתן בשדיה. ויזליף מידיו מי הסיגליות על רגליה. וילעס בפיו מעלי הקנביס ומפרחי היסמין, ויעשיהם עיסה אחת. ויעסה בם כפות רגליה. וייקח את החלב הנותר בקרן איל המושק, ויזרימהו אל בית תורפתה. וייספג בגופה.
ויעל מעליה האיש, ויאמר -גן נעול אחותי כלה גן נעול מעין חתום- ויעלה עליה וישכב עמה. והיא לא ידעה בשכבו ובקומו.

טוב, לא נותר אלא לגלגל אחד. לא?

ליאור243

New member
אז ככה קוראים לזה היום?

"להרצין"

אהבתי את הסיפור

לגבי השאר

גם ככה הרושם הראשוני שאני יוצר על אנשים הוא של סטלן,ואני לא מעשן בכלל.

אתם כאלה חארות, עד שאני מרצינה
אתם באים לבקע לי את ארשת הפנים הנסוכה.
לא משתובבה בשעות הללו, אחר כך אני מואשמת
שחמסתי את תומתכם.

לא כולל גלידת מסטיקא,

וכנאפה.
מתדיין, אני אהיה ערבה למשא עכוזיי.
אתה הבטחת לארוב לטריפות לילותיי.
דיל?

קצר לו, קצר לו.

קלעתי?
הולכה לאכול, אל תמהר להצהיר.
רבות הדרכים לאכזב אותי.

קלעת לו

בול בפוני.

אל דאגה. בדיוק בשביל זה הנני כאן - לאכזבך בכל דרך אפשרית ואפילו פעמיים באותה הדרך.

אוכלה מתוקים?

מתוק לי, מתוק לי

חרף האכזבה המלעינה. (לענה, לא מלעונה)
רגע, אוספת לקוקו בלוף.

mono760

New member
גם אני יצאתי עכשיו מהכתבה שמצילה חיים

קנביס באמת מציל חיים אבל הבעיה היא שהוא יגרום
לתעשית לתעשיית התרופות מכת מוות,
פעם קראתי שחברת הסיגריות ערכו מחקר
שבו הם מציגים את היתרונות של עישון סיגריות
היתרון הוא שהם הורגים את האנשים לפני גיל
הפנסיה .ואז למדינה יש פחות הוצאות,
אותו הדבר אם הקנביס הרפואי
אם כל אחד יגדל בעצמו יגרם נזק
חמור ליצרני הסיגריות וליצרני התרופות.
ועוד דבר לפני עידן המחאות הציבוריות
הגישו לממשלה תביעה להציג מסמך
שמראה כמה כסף צריך לאדם בשביל
לחיות בכבוד , לפי ביטוח לאומי 1200 ש'ח
לחודש, אז אם המדינה חושבת שזה
כבוד לחיות מסכום כזה , אז לפחות
שיתנו למות בכבוד.

poseidon111

Active member
האמת הפשוטה היא שלו הייתי נשאל לפני מספר

שנים, כן או לא קנביס, לא היה לי ספק. לא רבתי. הסיבה היא בעצם שני נימוקים: "כך אומרים המומחים" והעובדה שאני בסוג של בעיה קשה עם
כל מה שגורם לעירפול חושים.
אני סוג של פריק קונטרול שחייב להיות במודעות מלאה כל הזמן. כל מה שמפריע לי להיות כזה הוא אויבי המושבע. הקנביס היה אחד מהם. הוא
הוצע לי לא מעט פעמים בעבר.אך נדחה תמיד. טוב פרט לפעם אחת בצעירותי כשהוצע לי על ידי אחת שווה במיוחד שהבטיחה לי תענוגות שלא מין
העולם הזה בעזרת הקנביס ובעזרתה כמובן. זו היתה הפעם היחידה. התוצאה היתה קטסטרופלית. לא תענוגות ולא הבחורה. הקנביס גמר אותי
לגמרי. שכבתי שם כפגר עם כאב ראש איום ובחילה קשה. עד היום אני נוטר לקנביס שרק בגללו לא לא "ידעתי" את אותה אחת שרציתי כל כך.
בכל אופן. יש לי חבר שהוא פגוע עמוד שידרה. עניין של ירייה שפגעה בעצבים. הוא כמובן מוגבל בהליכה וסובל מכאבים לא קלים. הוא השיג
רשיון לקנביס, נסע לתחנת החלוקה, קנה את העשב, עישן ו....כלום. אין השפעה והקלה כלל.
אני יודע שעל מרבית החולים זה כן משפיע לטובה, וחלקם אומרים אפילו שלולא הקנביס לא היו שורדים את הכאבים. במקביל אני קורא מאמרים
מקצועיים בשבח התכונות הרפואיות שלו.
היום אני אומר לקנביס- ברוך הבא מרפא מכאובים ומביא מזור לכואבים.

למעלה