קנאה זה חטא ?

ƒire

New member
קנאה זה חטא ?

בגלל ש... אני לא יודע למה !! לא הייתי אף פעם בהופעה אז אני רוצה לשמוע פרטים על מי הצליחה לגית במי , מי אמר מה למי ולמה הוא לא לה ...

*GormE*

New member
הייתי ברדיוהד האחרון, בדאוס וציפי ש

שביט. זה היה בבריכה לפני 15 שנה והיא נתנה לי כדור חתום וספר שירים שלה עם הקדשה

ƒire

New member
התכוונתי לדפש מוד ...

למרות שגם אני מעריץ את ציפי שביט (לא !).

ƒire

New member
מה עם כל אלה שהיו בטורקיה , לונדון

ושאר המקומות ! , לאף אחד אין מה לספר ?

turrican

New member
נדמה לי שאורן ע. היה שם..

לדעתי כמה חברים מהפורום היו שם.. אז קדימה..ספרו איך היה..? יש תמונות ?? כדאי שנאמין שהייתם שם.

shirlley gahan

New member
אני הייתי בפריז ולונדון..../images/Emo79.gif

וכתבתי על זה למעלה, תחת הכותרת :דפש מוד אהבת חיי"

pimpf

New member
../images/Emo23.gifהסיפור שלי מטורקיה:../images/Emo23.gif

שמור אצלי במחשב. אני תוהה אם להעתיק אותו בשלמותו כי הוא ממש ממש ארוך... קודם כל אני אספר שגברת Forever Not Yours, נגעה למרטין גור בשיער! טוב, החלטתי, הנה הסיפור שלי מההופעה המדהימה בטורקיה 10.30.01 הלילה היפה ביותר בחיי: (מצויינים הרבה שמות של אנשים שהיו וירטואלים דרך היכרות מהאינטרנט כמו: Dmית, Little15, ואולי עוד... תשתדלו להתעלם/לעקוב)זהירות זה ארוך!!: ********* וואו, מאיפה להתחיל? היה מדהים. קשה אפילו לתאר במילים אבל אני אשתדל כמה שיותר. קודם כל אין לי מושג איך DMית שלנו הצליחה לזכור את השירים שהיו בהופעות באנגליה ועוד לפי הסדר... אני בקושי זוכרת. כ"כ נהניתי, ההופעה פשוט טסה לי היה נראה כאילו עברו כמה דקות... כבר את ה-After Party אני זוכרת יותר טוב (אבל זו לא חכמה כי שם קיבלתי שתי נשיקות ושתי חתימות
ממי?? בהמשך...) אז ככה, אני אתחיל מההתחלה, אשתדל שיהיה מסודר... הגעתי עם אחותי ביום שני לשדה התעופה לטיסה של 17:15, מסתבר ש- Little 15 עמדה לידי בתור, אבל בהתחלה לא ידעתי מי היא (לצערי הרב! בחורה מקסימה.. - הדיסק בהכנה לא שכחתי
...) מעניין מי עוד היה מהפורום... בקיצור, הטיסה עברה מהר, אחרי ההגעה למלון, התארגנו כולם למסיבת אייטיז שהיתה נחמדה, רק חבל שה-די ג´יי (אם אפשר לקרוא לו ככה) הטורקי, חזר על עצמו עם שירים של דפש Its No Good- פעמיים, IFU- פעמיים ועוד שיר שהוא שם שלוש פעמים ואני לא זוכרת מהו- הדחקתי כנראה... אבל אל דאגה, אורן (מועדון המעריצים הישראלי) דאג להציל את המצב עם In Your Room שכולנו אוהבים
היום למחרת לא היה מי יודע מה מעניין, סתם הסתובבנו ברחובות טורקיה המוזנחת. אה כן, קניתי חלקום (רק אני אוהבת את זה?). בשעה 15:30 יצאנו לכוון ה"איצטדיון" בתקווה שכשנגיע לא יהיו אנשים או שיהיו בקושי. כי אחרי הכל "כמה כבר מעריצים יש לדפש מוד בטורקיה". מסתבר שהרבה. כשהגענו ב-16:00 כבר היה תור ארוך אבל לאט לאט הצלחנו לרחף לעבר אמצע התור (ישראלים אנחנו לא לשכוח...). עבר קצת זמן עד שפתחו את השערים (באיחור של כמעט שעה!) ואז, מצויידים במצלמות על אברי גופינו (כל אחד בדרכו המקורית...
), נכנסנו פנימה. השורות הראשונות כבר היו מלאות בהמון טורקי אובססיבי (לא יותר מאיתנו), אז רצתי קודם לקנות חולצות. לאחר השוד הגדול (30$ לחולצה וקניתי חמש, תעשו את החישוב לבד...), התמקמנו במקום טוב יחסית, שורה חמישית. למזלי הרב כ ל הבנות שעמדו לפניי היו יותר נמוכות ממני, ואני 1.58 מ´, ככה שראיתי טוב... על להקת החימום אני לא אדבר כי פיהקתי רוב הזמן... ההופעה התחילה. The Dead Of Night- דייב פשוט קפץ על הבמה ולא הפסיק לרקוד ואני מצד שני לא הפסקתי לצרוח.. אני לא זוכרת את הסדר של השירים ואני בטוחה שבינתיים כבר עידכנו בפורום בדיוק איזה שירים היו... אבל ההפתעה של הערב בשבילי היתה כשמרטין התחיל לשיר SOMEBODY !!! לא האמנתי כשהוא התחיל לנגן את הצלילים הראשונים... היה מדהים!!! The sweetest condition Dream on Halo World in my eyes When The body speaks- איזה שיר! Waiting for the night to fall- מרטין ודייב שרו ביחד וזה היה הרגע שלא יכולתי יותר והתחלתי לבכות... Enjoy The Silence Freelove Personal jesus Its no good In your room I feel U Breathe Home Black celebration Never let me down again היה עוד שיר בסוף ואני לא זוכרת מהו.. אין לי עוד מילים לתאר את מה שעבר עליי בהופעה, התרגשות עצומה. אפילו מרטין זז ורקד... דייב רקד את הריקוד האירוטי עם המיקרופון ונתן לנו לשיר איתו... הזיז את ישבנו שנשאר מוצק (אם רק יכולתי ל ג ע ת...), פלטש´ ניגש לכוון שלנו כמה פעמים וזכה בצרחות מחרישות אזניים... אני בטוחה שמישהו לא סנילי כמוני, כבר עידכן בפורום ביתר דיוק... היתה הופעה גדולה, ענקית, אני עדיין מתאוששת... אחרי ההופעה הגענו ל- After Party, הסתובבה שמועה שדפש יהיו שם אבל לקחנו הכל בע"מ... ניסינו לרקוד עד כמה שיכולנו לזוז, ואז הבחינו כולם בפלטש´ שהיה בקומה השניה, שהיתה פתוחה כמו מרפסת ענקית שהשקיפה על כל הרוקדים. בקיצור ולעניין, מסתבר שלחברה´ שלנו לא היו שירותים בקומה השניה והם נאלצו להטיל את מימם בשירותים של "פשוטי העם", מה שנתן לנו את ההזדמנות ל-ג-ע-ת. פלטש´ ירד ראשון, מלווה בשומרי ראש. כולם התקרבו, נגעו, זרקו כמה מילים... (בתכל´ס, ריחמתי עליו, הבנאדם לא יכל להתאפק...) כמובן שלחצתי לו את היד... אחרי 20 דקות בערך, הוא היה בדרך החוצה. שוב, עם שומרי הראש וכולם אחריהם. היה איזה קטע שהם עמדו לצאת החוצה מאיזור שבו הדלת יציאה היתה סגורה,אנשים כנראה חשבו שהוא כבר יצא והתייאשו. אבל... הוא בעצם חזר על עקבותיו ויצא מהכניסה הראשית... לא ממש שמו לב ויצא שהייתי היחידה שלא ויתרה והלכה אחריו. ממש בחוץ, ליד החניה, קראתי לו וביקשתי חתימה (הייתי חייבת ש-Music For The Masses שלי יהיה מיוחד...) הוא עצר, הסתובב, חייך, ניגשתי לכוון שלו וביקשתי בחביבות שיחתום לי על העטיפה של הדיסק, שומרי הראש רצו להעיף אותי, אך הוא אמר להם "Its OK", בזמן שהוא חתם, אמרתי לו כמה מילים הכרחיות...
, הוא חייך, אמר תודה לחצנו ידיים ואז הוא הפתיע אותי בנשיקה על הלחי (!!!). אוי זה היה יום... רגע, עוד לא נגמר... אח"כ הגיע תורו של מרטין... כשהוא ירד למטה, לחצתי לו את היד אמרתי לו שהיתה הופעה נהדרת והוא נישק לי את היד (אחותי הקטנה עוד לא יצאה מההלם)... אח"כ הוא כבר נהיה עצבני, מן הסתם בגלל העובדה שכולם התנפלו עליו. מה שקצת קשה לי להבין, כי בשבילי מרטין הוא מן דבר טהור, (למרות הסטיות והאלכוהוליזם ומה לא...), מה גם שהוא נמוך, אז קצת רחמים על הבחור.- תבינו אותי אני עדיין מטושטשת...
הוא עלה בחזרה לקומה השניה ואנחנו שוב, תפסנו את מקומנו למטה, מחכים שיצא שוב. אני ואחותי התייאשנו אחרי חצי שעה ויצאנו החוצה, חיכינו בחוץ להסעה שתחזיר אותנו למלון (והתברר לנו אח"כ שהם כבר הלכו). כשחיכינו בחוץ, ראינו חבורה של אנשים בדרך החוצה והבנו שהגיע תורו של מרטין לעזוב... הם באו ממש מולנו, הוצאתי שוב את Music For The Masses שלי מהתיק וביקשתי ממנו לחתום. הוא בהתחלה לא כ"כ התייחס והמשיך ללכת עם כל שומרי הראש שמסביבו שדוחפים את כולם. ביקשתי שוב פעם עד שהוא הסתכל עליי והושיט את היד... והדבר היפה??? הוא חתם בול על השיר I Want U Now... כמה מתאים... זהו, זה היה הסיפור שלי מההופעה בטורקיה. עבר עלי היום המדהים ביותר בחיי ואפשר להבין למה... אה כן, צילמתי תמונות שיצאו נחמד, חוץ מכמה ממש טובות אבל ממש בודדות... אז לילה טוב לכולם, מקווה לשמוע דיווחים מכו-לם! חפי
***************** מקווה שהגעתם עד לכאן.... חפי

turrican

New member
אחלה סיפור!! אהבתי..../images/Emo106.gif

אנסה לשכנע את מנהלי הפורום לתת "פרומו" לשבוע דפש מוד עם ההודעה הזו בדף הראשי של תפוז. נראה מחר!!

turrican

New member
אכן הצליח..

ס´תכלו על הדף הראשי בתפוז..אכן יש פרומו להודעה של Pimpf.

pimpf

New member
תודה!

חבל שפספסתי את ה"פרומו"... לא נורא!.. היום צפיתי עם חברות ב- Devotional והיה פשוט כיף! אח"כ ראינו את The World We Live In & Live In Hamburg ודייב כזה חמוד!!! היה יום מעולה!!! חפי

alpha80

New member
תתפלאי, אבל לא...

אבל.... ראיתי במו עיניי מישהי שרדפה אחריו לשירותים. ומעשה שהיה כך היה: החברה היו בקומה השניה במסיבת העיתונאים, ולמרטין קצת לחץ, המסכן. חמוש בשלושה שומרי ראש חסונים הוא יורד למטה במדרגות ופונה ימינה לכיוון השירותים. לפתע מגיחה מאמצע שומקום בחורה חמודה, ורודפת אחריו עד לשירותים. היא קופצת מעליו, מביאה לו ´חליקה´ לשיער, והוא רץ לו פתח השירותים, עומד בדלת, ובמין מבט משתומם ומתחנן שאומר "חברה - אני מת להשתין, תנו לי להיכנס" . הוא נכנס, יצא, עלה חזרה למעלה, והכל נגמר בשלום. הבחורה הזו, מיותר לציין, לא שטפה את יד ימין שבועיים לאחר מכן.

alpha80

New member
אופס...............................

זו את????????????? (חפי אמרה.... נפל לי האסימון אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

הממממ

טוב נו, אם אתה מרגיש צורך לחשוף אותי..אז כן.!
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) זה משהו ש*לא* אשכח לעולם.

למעלה