קנאה

מיטללל

New member
קנאה

רכושנות קמצנות אנוכיות גזענות שחצנות מה התוכנה הכי רעה (אפילו במקצת) שיש בכם שדופקת לכם את הקשר ?

חיבוקון

New member
אם אנ אגיד שאין לי את אחת התכונות

האלה תגידי שאני שחצן..הממ..איך יוצאים מזה? חחחחח

Cobe1982

New member
אני נהנה מחוסר טקט כמעט מוחלט..

אם אני לא מרסן את עצמי,קורה לא מעט שאני פוגע,וחזק.. אבל כשאני מנצל את חוסר הטקט למטרות טובות,הוא הופך את הקשר לדבר מטורף לחלוטין,כיפי,מצחיק ומדהים..הנקודה היא שאין משהו חיובי לחלוטין או שלילי לחלוטין.. אם את אוהבת מישהו,את אוהבת אותו בגלל מי שהוא,טוב ורע ביחד.בלי התכונות הפחות אהובות עלייך,ייתכן שלא היו מתפתחות התכונות אליהן נמשכת,וייתכן מאד שבמצבים מסויימים טוב הופך לרע ורע הופך לטוב..תמיד תזכרי שאותו בחור צנוע וחסר ביטחון עצמי למשל,ידאג לפנק אותך ולהשקיע בקשר יותר מאיזה יפיוף שתופס מעצמו,וחושב שעל עצם זה שהוא איתך את צריכה להיות אסירת תודה..מצד שני,אותו בחור חסר ביטחון גם עלול להיות קנאי, תלותי, נדבק ומעיק,כי בכל שניה שהוא לא איתך נראה לו שהוא מאבד אותך..נקודה, לא? בסה"כ הסקר באמת יפה, אבל כבר גיליתי מזמן שהתשובה עליו פחות פשוטה ממה שהיא נראית, ופשוט מחמת הצנעה אני לא יכול להסביר עד הסוף מה בדיוק גיליתי ואיך..מצטער.. זהו.

Shablula 88

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לחלוטין!

צודק מילה במילה... אבל אם כבר אני פה, אני אענה לסקר הקטנטן.. חוסר בטחון...

Lanni

New member
אני משכפל את התשובה של קובי. מה

לגביך מיטל?
כל הרשימה שרשמת בתוקף לגביך, או שזה רק כדי לתת דוגאמות?

בשלולית

New member
אני גם חושבת כמו קובי..

וגם... חושבת שהתכונות שהכי לא משהו אצלי שמפריעות אולי בקשר.. זה אולי טיפה קנאה... חוסר ביטחון - תכונה שמתחילה להשתנות
ואולי גם קצת פרנואידיות.... אבל תכלס.. אני לא חושבת שאחד מהם זה בצורה פרועה מדיי שיכולה "להרוס" ממש את הקשר......

קמצנות יתר מרגיזה אותי

אבל אין תכונה שהורסת קשר טוב כמו רכושנות כלפי בן הזוג, וקנאה מוגזמת. זה בונה מחסור באמון וזה דופק את הקשר.

seeyou

New member
מה התכונה שדופקת לי את הקשר?

כנות! עוד לא למדתי שאין כנות במלחמה-ובטח לא במלחמת המינים! יוסי

TheWhiteTigris

New member
השתעממות.

כן, נשמע מפגר, אבל אצלי הדבר מספר אחד שהורס קשרים עם חברים, חברה או כל יצור אנושי הוא "השתעממות" ממנו. וכשאני משתעמם מקשר עם מישהי - אני פשוט לא בקשר איתה...

sweetdreams

New member
קנאה

אני נגד. כל אלה שגידו לי שקנאה זה טוב, וזה מראה שאכפת, אני לא קונה את זה. יש דרכים אחרות להראות שאכפת. קנאה מבחינתי מסמלת חוסר אמון או חוסר בטחון עצמי. אני גם ממש לא אהנה לצאת עם ידידים שלי, אם אני אדע שזה עושה לבן זוג שלי רע. עכשיו אני יודעת שהרבה אומרים שזה טבעי, ושאין מה לעשות, אנשים מקנאים. אז סבבה, אני אומרת אם אתה מקנא, תבדוק מאיפה זה בא, זה לא בא ככה סתם! ואם בכל זאת אתם חושבים שזה טבעי, אז אל תראו את זה. כי חוץ מלעשות הרגשה רעה זה לא נותן שום דבר!

למעלה