קנאה

קנאה

מה קורה כשהדבר הירוק הזה משתלט יותר מדיי... כשאנשים אחרים אומרים כל מיני מחמאות קטנות, שבחיים לא הייתי מעז להגיד למישהי שיש לה חבר...כשהוא נמצא שם. אני לא מסוגל להשתלט על הקנאה הזאת מצידה, זה לא כל כך מפריע, נראה שהיא אפילו אוהבת לציין את זה בפניי רק כדי לראות שאני מקנא. אני משתגע מזה... זהו

yulinka

New member
לשנות גישה

מה רע במחמאות????? כשהם צחמיאים לחברה שלך...הם בעצם מחמיאים גם לך...כי זאת החברה שלך וזה שהיא מציינת את זה בפניך..אולי היא מנסה לרמוז לך שאתה לא מספיק מחמיא לה?:)

דווקא התחלתי לחשוב...

שאני מחמיא לה יותר מדיי... שאני לוקח את הקשר יותר מדיי קשה. שאני אוריד הילוך, אולי ככה היא לא תרצה לגרום לי לקנא כל הזמן.

yulinka

New member
אתה בטוח שהיא מנסה לגרום לך לקנא?

אני מנסה להבין את הסיטואציה... היא באה ומספרת לך שמישהו נתן לה מחאה ואתה מקנא? אולי היא מספרת לך את זה סתם ככה בתור קטע מצחיק...

Makani

New member
איזו טעות....

אתה ה-ג ב ר של חייה. זה שאתה מקנא ועוד אומר לה שאתה מקנא!!! מוריד ממך מאד בעיניה. אתה חייב להבין שזה כמו טסט קטן כזה שהיא עושה לך. ואתה נפלת בפח. התגובה שלך צריכה להיות לצחוק על זה. לשים על זה קצוץ. אולי תגיד לה שבחורה כוסית נתנה לך מחמאה (שהיא תוריק קצת :)) מקווה שעזרתי.

לפי דעתי זה טוב בטעם...

כלומר זה כיף לבחון לפעמים את הבן זוג לראות אם הוא מגיב לדברים, אם הוא מקנא וכו'.. כל עוד זה בגבול הטעם הטוב... ז"א אני לא אבוא ואגיד לו שההוא אמר לי ככה וזה אמר לי ככה.. אבל אני אוהבת לראות את התגובה שלו כשאנחנו במועדון וברגע שהוא הולך שניה מתחיל איתי מישהו.. ככה לפחות אני יודעת שאכפת לו. ברגע שאין תגובה צריכה להידלק נורת אזהרה לדעתי.

מיטללל

New member
קנאה.....

לא יודעת מה הקטע שלה. אולי היא לא מרגישה מספיק בטוחה בעצמה אולי היא מנסה לבחון אותך ולבדוק כמה אכפת לך. אולי היא סתם רגילה לספר לך הכל ואולי היא סתם נהינת לשגע אותך ולהשתעשע על חשבונך:) אולי אולי ואולי, הכי חשוב שלא תתן למפלצת הירוקה (להלן הקנאה) כל כך להשפיע ולשלוט במערכת יחסים שלכם, כי זה רק יהרוס, וחבל. תפנים שהיא החברה שלך כי היא בחרה להיות איתך ורק איתך. ואם מישהו מחמיא לה כמה היא מדליקה, יפהפייה, בעלת חוש אופנתי א+ אז אחלה, אתה ידעת את זה קודם. שיזיל ריר, מה אכפת לך? תיקח אוויר, אל תיקח ללב, תנסה להתעלם אפילו אם זה מציק לך. לדעתי ככה המינונים שהיא מעבירה לך ירדו.

אחי קנאה הורסת

חבר שלי הרס קשר של שש שנים בגלל הקנאה שלו אל תיסחף לזה אני בקשר שהיה לי לא קינאתי בחיים לחברה שלי והיא היתה מתעצבנת לפעמים תבין שאם היא רוצה לבגוד היא תבגוד ואם היא רוצה אותך היא תהיה איתך אבל אל תיתן לזה לאכול אותך

למעלה