קנאה

קנאה

אני מקנא בכם... אני מנסה להרוג את הדחפים המיניים שלי מאז שקיבלתי אותם (גיל ההתבגרות) שמעתי גם שיש סם שנועד במקור לפדופילים ואנסים שמדכא את הדחפים המיניים... מישהו ממכם יודע עליו משהו??? תעזרו לי להרוג את הדחפים האלה בבקשה ^__^

korpiklaani

New member
אי אפשר להרוג דחפים מיניים

ולמה להרוג אותם אם הם לא באופן חולני או משהו בסגנון?

אני לא אוהב את ההרגשה הזאת

אני לא אוהב אותה... מה לאמר? ההרגשה שכל פעם שנקבה מחייכת לכיוון שלי אני כאילו "מתוכנת" לחייך חזרה... העובדה שגם אם אני לא עושה כלום פנטזיות באות אלי בחלומות שלי... הרגש הזה גורם לי לשלוט בעצמי פחות ונותן אפשרות לבנות לתמרן אותי... רק המחשבה על זה מעצבנת אותי... זה רגש שלדעתי הוא רק חולשה... זה למה אני לא רוצה אותו... ומאחר שלכם אין אותו אני יודע שזה אפשרי

p019

New member
נשמע שאתה לא שלם עם עצמך

נראה לי שלפני שתלך לדברים קיצוניים - תנסה טיפול מיקצועי, למצוא את המקור לחוסר נוכות שלך עם הדחפים שלך. אולי אפשר לפתור את זה בדרך כזו. לפעמים לספר למישהו כל מה שאתה מרגיש - עוזר לשחרר את הקשר בהצלחה בכל מקרה

למה?

אני לא צריך טיפול מקצועי... אני לא רוצה את הדחף הזה... זה כ"כ נורא??? אני לא צריך פסיכולוג שישכנע אותי שהדחף הזה טוב, אני צריך להעלים את הדחף הזה... אני רוצה להנות להיות לבד והדחף הזה מפריע לי בזה...

Tristitia

New member
אנחנו לא יודעים

לגרום לאנשים מיניים להיות א-מיניים ..

e i t a n 1 2 3

New member
ויש כמובן גם שיטות טבעיות

ידועות מחוכמת המזרח.אני יכול להפנות אותך (לא שהזדקקתי לזה אבל אני מכיר הרבה מפילוסופיות המזרח הרחוק) לספרות הפילוסופית משם .חלק ממנה ידוע בישומו הפרקטי כמו יוגות ומדיטציות,זן וכדומה. יש עוד מגוון רחב אם תלך להתעניין. אני חושב שכל מה שנחוץ לך לפי תיאוריך זה סוג של איזון ולא הקצנה לשום כיוון.באופן כללי אני סבור שזה מה שנחוץ לכולנו בבסיסינו, כמובן תוך התחשבות במסגרת העדפותינו ונטיותינו הראשוניות. במסגרת זו שלך ,רצוי כנראה שתמצא את שיווי המשקל שבו לא תחוש רודף או שבוי בתוך דחף לא נשלט כזה או אחר שמבחינתך נתפס כקיצוני או מוציא אותך משלווה. כמובן שהאיזון לא בהכרח יהפוך אותך לא-מיני ואין בכך גם צורך. היה מי שאתה בשלווה וזה כל הסוד באיזון. בהצלחה

אז...

אז את אומר לי לעבור לגור בטיבט לשנה??? איפה אני אמור להשיג אזרחות שם? וכסף לכרטיס טיסה? ולמצוא מקדש בודהיסטי שילמדו אותי את כל זה? נראה לך שאני פשוט יכול לקום ולעבור לשם?

p019

New member
אנחנו רק מנסים לעזור

לא צריך לתקוף אותנו. ולא צריך לנסוע למזרח הרחוק בשביל מדיטציה, יש ארבה אנשים שחזרו מישם עם שיטות שונות.

p019

New member
הטיפול יחול לעזור בשני הכיוונים

אני לא אומרת שתלך לטיפול כדי שתקבל את הדחף הזה. אני אומרת שתלך לטיפול כדי שתתמודד איתו. אם הטיפול לא יעזור לך להשתלט על אותו דחף ועדין תרצה להיפתר ממינו - זה הזמן לחפש פתרונות יותר יצירתיים (תרופות, מדיטציות וכהנה). זה כמו ילד היפרקטיבי. אפשר לתת לו תרופה נגד ההיפרקטיביות - אבל דבר ראשון (או במקביל ) צריך לנסות לפתור את זה בעזרת טיפול. לאו דווקא פסיכולוג. יש היום גם טיפולים אלטרנטיבים, כגון דימיון מודרך וכהנה (לא מבינה בזה יותר מידי, אבל מקירה אנשים שזה עוזר להם).

konya

New member
זה חלק מההתבגרות

לכולם יש יצרים, אם לא יצרים מיניים אז יצרים שונים אחרים. זה חלק מההתבגרות להתמודד מול יצרים, לנסות להדחיק חלק ולנסות לממש חלק. מנגנוני ההגנה שלנו נלחמים כל הזמן ביצרים, אבל לפעמים היצרים חזקים מכל מנגנוני ההגנה שלנו. המטרה היא לא להילחם ביצרים בכל הכוח, עד כדי התשה עצמית, כי ככה נכנסים לדיכאון. אז כן, אם אתה מעוניין, זה אפשרי לדכא את היצר המין, אבל אתה מסתכן בדיכוי עצמך כליל. מה עושים? תנסה להתמודד מול הפחדים שמונעים ממך ללכת ולהנות מסקס, זאת ההתמודדות האמיתית בחיים. בריחה להתנזרות ממין, רק תגרום למין לרדוף אותך מחשבתית יותר ויותר, וכאמור, עודף מחשבות טורדניות הוא גם מתכון לדיכאון.

וואו...

אתה יותר פסיכולוג ממני... -_- בגלל היצרים האלה אני הלכתי למצוא לעצמי חברה... ונשבר לי הלב... ולא פעם אחת... שישה פעמים היו לי מקרים כאלה... ...לא ניסיתי איתה כלום להירגע בבקשה... אם הבחירות שלי הן 1) להסתכן בדיכאון 2) לסבול עוד שברונות לב... אני מעדיף את בחירה מס' 1 אתה בטח חושב שאני סתם מישהו שסבל קצת יותר מדי משיברונות לב... אבל אם לאמר את האמת נמאס לי... נמאס לי לסבול... אם אני יוכל להיפטר מהדחף הזה אני יצליח לוותר על בחורות ולהיות שמח בלי ההרגשה הזאת שאני חייב למצוא חברה... זה מה שאני רוצה...

gabriel1349

New member
יש סם כזה

אבל למה לך לקחת אותו? רוב הסיכויים הוא לא בריא במיוחד ונועד לאנשים עם הפרעות מיניות, סטיות והפרעות נפשיות. חוץ מזה גם לאותם אנשים עם הפרעות לא נותנים אותו מאחר ומחקרים קבעו שאותם "סמים" עלולים לגרום לאותם אנשים להפוך לאלימים במיוחד.

כמה?

כמה אלימים? כמו הערסים האלה שמסתובבים בבתי ספר כאילו העולם שייך להם? או כמו עבריינים אמיתיים שדוקרים אנשים בגלל ויכוח על כיסא... או משהו אחר... תהיה יותר מפורט בבקשה

pistachio38

New member
ערפד טהור, יש לנו את אותה בעיה.

גם אני מקנא באסקסואלים וחשבתי לעבור סירוס כימי בעתיד. שמור איתי בבקשה על קשר לגבי העניין הזה. אם תידע משהו חדש בבקשה תיידע אותי.

helana1202

New member
אולי זה יעבוד??

אולי אתם יכולים לעשות את זה ע"י כמו תהליך "גמילה" כי הרי בסך הכל זה כמו "סם במח"(הכל כימיכלים במח). כלומר לא לפעול לפי אף אחד מהדחפים(כולל אוננות) ולא לרצות אותם, להשתדל לעסוק בדברים אחרים שמסיחים את הדעת מהנושא, בהתחלה זה בטח ממש קשה אבל אולי אחרי כמה חודשים כאלה זה אולי יעבור. אני לא יודעת עד כמה זה עובד לסקסואלים, אבל הייתה תקופה של שנתיים שהתחלתי להמשך(אומנם לא לרמות של סקס-אף פעם לא היה לי את הדחף הספציפי הזה) לגברים ויום אחד החלטתי שאני משתקת את זה חזרה, הפסקתי לחשוב לכוון, ואחרי חצי שנה של "שיתוק" זה עבר חזרתי להיות ארומנטית לחלוטין.

למעלה