קנאקים מהפדלים, בבקשה עזרה

t e p i c

New member
קנאקים מהפדלים, בבקשה עזרה

שלום, יש לי פדלים מתחברים של TIME. בזמן האחרון הם התחילו לעשות קנאקים (הימני יותר מאשר השמאלי) כל פידול שהוא קצת תחת לחץ (ואני מדגיש קצת) עושה מין קליק. התוצאה ברכיבה זה: "קנאק, קנאק, קנאק...." מעצבן. בדקתי שזה בא מהפדל ולא מהצירים האחרים. יש דרך לטפל בזה? תודה מראש, תמיר.

רמי לשם

New member
כמה זמן אתה רוכב איתם?

יכול להיות שצריך להחליף את הקליטים. לפחות בשימנו אני מחליף כל שנה לערך. בדוק את הקליטים, ווודא שהם שלמים ולא נשחקו - בשימנו אני מסתכל על ההטבעות (מוטבע על הקליט משולש קטן והשם שימנו) ואם אני רואה אותם הקליט עדיין בסדר, אם לא הוא מוחלף.

roirosenthal2

New member
תבדוק חיבור פדלים לקראנק

תבדוק את ההברגה - תחזק אותה ואם זה לא עוזר - תלוי במיומנות התכנית שלך תלך לחנות או תעשה לבד - תפתח את הפדלים, תגרז בגריז אדום/לבן את הברגת הפדלים ואת ההברגה בתוך הקראנק, ואז תסגור אותם בחזרה. יותר מ3 פעמים על 2 זוגות אופניים שונות זאת הייתה סיבת הקנאקים. כדי לפסול את זה שאלו הקליטים אתה יכול לדווש קצת עם נעליים רגילות ולראות אם עדיין יש קנאקים גם ללא שימוש במנגנון של הקליטים. הציר המרכזי זה כניראה לא שכן הרעש לא שווה בין צד שמאל לימין. תבדוק בנוסף כי זרועות הקראנק מחוברות ומחוזקות היטב לציר המרכזי.

למעלה