קנאת סופרים..

tlingit

New member
קנאת סופרים..

תוך כדי תהליך האימון - שעוסק ביצירת שינוי כמובן - מתאמנים הרי נחשפים לעוד אפשרויות שקיימות מסביב, ומאחר שהם ממוקדים בשינוי שאותו הם רוצים ליצור בחייהם קורה שהם גם הולכים לסדנאות/מפגשים/מומחים מה קורה כשמתאמנ/ת חוזר/ת מלא/ה התלהבות ממומחה אחר
איך אתם מרגישים? איך אתם מגיבים? איך כדאי להגיב לדעתכם?

תלתלית3

New member
הייתי אומרת לה:

"כל מה שמקדם אותך ועושה לך טוב תעשי. אין לי בעלות עליך".

tlingit

New member
../images/Emo13.gif

נשמע לי הדבר הנכון והמתאים אם אפשר להמשיך את השאלה - יחד עם הפירגון, איך תרגישי? האם לא קיים איזה זיק של חוסר נוחות? האם מפריע קצת?

restart2

New member
הנעת תהליך שינוי

היי התשובות מתייחסות לתהליך מקביל אבל שונה מאימון איך אתם מרגישים? שמחה , התהליך עובד.. חיפוש אחר תשובות ויצירת מציאות שונה מקרבת למטרה שרוצה להשיג. איך אתם מגיבים? סקרנות.. איך המתאמן מתייחס לנושא, מה בדעתו להחליט.. ליצור. איך כדאי להגיב לדעתכם? לפרגן להקשיב לבחון את התהליך בראי המומחה/סדנא.. שאליה נחשף הלך. אירית www.iritshaal.co.il

גישת שפע

אני דוגלת בגישת שפע, שעיקרה יש מקום לכולם. כל מה שעוזר למתאמן להתקדם ולהרגיש טוב - יש לו מקום. לפני כמה חודשים אחד המתאמנים חזר מלא התלהבות מסדנה שנרשם אליה, לדבריו הרבה בזכות התהליך שהוא עובר באימון. פירגנתי לו והייתי נטולת אג'נדה, בלי להכניס את דעתי על הגישה והתרגילים שעברו (שבחלקם אני לא תומכת). מה שכן, כיוונתי אותו בשאלות לבחור מה מתאים לו לקחת מהסדנה ומה פחות, שמתי את מרכז הכובד על הבחירה שלו, בלי לבטל את מעבירי הסדנה ומה שלמד שם. אני חושבת שהתפקיד שלנו כמאמנים הוא ללמד את המתאמנים לבחור ולקחת אחריות על בחירותיהם. לכן עלינו לכבד את הבחירות שהם עשו והם שלמים איתם, בין אם זה תואם את דעתנו או לא. יום טוב

CIsaac

New member
הייתי מרגיש שעלי לשנס מותני

כאשר אני מזהה שיש סדנה כזו - אשתף את המתאמן בקיומה וביכולת התרומה שלה לצרכיו. העובדה שלא ידעתי על קיומה של הסדנה - מחייבת שאשנס מתני לדעת מה קורה בעולם סביבי (במסגרת האפשרויות). מעבר לכך, כמו בכל מקרה שעולה התלהבות - אני אתו, ומקפיד לברר מה יוצא מההתלהבות למעשה - וכך גם כאן אין הדבר שונה. איציק

למעלה