קנביס מח עצם ובדיקות דם

קנביס מח עצם ובדיקות דם

שלום לחברים.אני בוגר לימפומה נון הוצקין, ברמסיה כבר כ5שנים,מטופל בקנביס .(כתבתי כאן גם בעבר).
בבדיקות דם האחרונות ןגם בבדיקת מח עצם,התוצאות לא טובות והאנקולוגית שלי הולכת לכיוון השתלת מח עצם חוזרת מתורם (עברתי השתלה עצמית).
האבחנה,"תסמונת מיאלודיספלסטית משנית לטיפול והשתלת מח עצם שעבר".
השאלה שלי ,האים טיפול,(עישון קנביס )על בסיס קבוע (כול יום), משפיע על תוצאות בדיקת הדם (לטוב או לרע).וכול מידע על התופעה יתקבל בשמחה.ותודה רבה לעונים.

השתלת מח עצם עצמית לא תעזור ?

יש לך מנת מח עצם נקיה השמורה בהקפאה בבנק הדם ?
בהשתלת מח עצמם מתורם יש דברים שלא מתרחשים בהשתלה עצמית
החלפת מח עצם - השתלה עצמית טובה יותר לגוף זה שולל את התופעה של הGVH
שהמח עצם תוקף את הגוף המארח , מה שלא קורה בהשתלת מח עצם עצמי אם הוא נקי מהמחלה
בכל מקרה צריך למצוא תורם עם ההתאמה גבוהה וזה לא פשוט למצוא תורם
אי בעד שתכנס לאתר של האגודה למלחמה בסרטן לפורום של פרופסור בן יהודה
ותבקש ממנה הסבר לאבחון והמלצה להשתלת מח עצם מתורם
היא בעלת ידע תשמע מה היא אומרת , היא עובדת בהדסה עין הכרם
אל תמהר להשתלת מח עצם מתורם , תדאג לקבל חוות דעת שניה לפי שאתה נכנס לתהליך

תודה רבה על התשובה

אבל השתלה עצמית כבר עברתי לפני 5שנים.בתחילה נקלט ,ובחודשים האחרונים יש בעיות בבדיקות דם.
אחותי נימצאה מתאימה לי להשתלה.השבוע אני עובר שוב בדיקת מח עצם(עשיתי לפני חודש).
ניראה לי שהקנביס מבלבל את הבדיקות(הפסקתי לעשן עד הבדיקה),ומאוד יעזור לי לשמוע מבעלי נסיון עים העשב הפלא הזה.
ותודה לעונים.

השילוב מטעה את הבדיקות

חשוב להפסיק את הדברים האלטרנטיביים כדי שהרפואה המדעית יגיעו לאבחנה נכונה

מידע חשוב לי מאוד

איזה שילוב?ומה באמת הקנביס משפיע ומשנה את התשובות?את יודעת איזו פצצה את מטילה כאן.כול הנושא די חדש ונחקר עכשיו בכול העולם.ומה שאת אומרת מאוד חשוב .אני מעונין לשמוע מעוד אנשים בעלי נסיון דברים ברורים .ושוב תודה לעוזרים.(בנתים אני משתגע ,כבר יומים לא מעשן.
בחילות ,סחרחורת,ציפצופים באוזנים,ואין חשק לאכול.לא יודע אם אחזיק מעמד עד יום ראשון.לבדיקת מח עצם חוזרת).

שמעתי על זה הרצאה

שקוראל לעבור לצמחונות , הבאתי אותה בבלוג שלי
אחפש ואביא לך קישור להרצאה , הבעיה שהבלוג שלי עמוס

הרצאה מענינת

למדתי הרבה על טיבעונות ..אבל מה הקשר לעישון קנביס,שלא הוזכר כלל.
אני עדין מעונין לשמוע מיודעי דבר אים יש קשר לצריכת קנביס ולתוצאות בדיקות הדם.תודה.

ו אולי

New member
האם התייעצת עם הרופאה לגבי הקנאביס ?

לדעתי הרופאה שלך צריכה להיות הכתובת הראשונה והעיקרית לשאלה על השפעה אפשרית של הקנאביס על תוצאות הבדיקות.
האם היא אמרה לך להפסיק עם הקנאביס לקראת הבדיקות או שזאת החלטה שלך ?

לדעתי אם הרופאה יודעת שאתה לוקח באופן קבוע קנאביס ומבחינתה זה בסדר שתמשיך לקחת גם בזמן הבדיקות אז חבל להפסיק את העישון ולהגביר את הסבל ועוד בתקופה של מתח כל כך גדול.

תרגיש טוב ושיהיו בשורות טובות

שכחתי

מאוד רציתי ואפילו הכנתי רשימת שאלות אבל שכחתי את הרשימה,נו "קנביס".
זו החלטה וההרגשה שלי .כמו שהוא מבלבל אותי ניראה לי שהוא מבלבל,משפיע גם על עוד מערכות בגוף.
לא חושב שהרופאים בקיאים בכול תופעות הלוואי ,עד שהנושא לא יחקר ויתמסד.והרופאים ילמדו אותו בצורה מסודרת .
(זו גם הסיבה של שרת הבריאות,וההיתנגדות שלה).
חשבתי אולי למישהו בפורום יש ניסיון.
ביום ראשון בבוקר (ליפני הבדיקה אני אשאל),אים לא "אשכח".ועד אז יהיה בסדר,עוד יומים (קטן עלנו).
תודה רבה ובריאות שלמה לכולם.

וגם האנקולוגית שלי

אומרת שאין לה מוסג.(אגב ראיתם אתמול בטלויזיה את הכתבה,קנביס מרפא סרטן?)
אז היום עשיתי בדיקת מח עצם,ושימשתי מודל ללימוד ל2 אחיות צעירות ויפות,אני שוכב על הבטן ושלוש זוגות ידים ממזמזות אותי .
הזריקת הרדמה כאבה קצת,אבל אחרי זה ועד עכשיו לא כואב.
אמרה לי לי שהנושא נחקר ונלמד עכשיו,חזרתי הביתה,ועישנתי לי מהמקטרת בהנאה ואולי באמת "התרופה היתה תמיד מונחת לנו מתחת לאף"

למעלה