קנדה - אני מגיע! (פעמיים!)

Yaniv-DC

New member
קנדה - אני מגיע! (פעמיים!)

נורא רציתי לטוס לבקר אתכם שם בארץ הקודש, אבל מה לעשות, ישראל כנראה יעד כל כך אטרקטיבי שהכרטיס הזול ביותר מוושינגטון עולה 1000 דולר, ולכן תאלצו לחכות לדצמבר, אז כרטיס יעלה 550. ובינתיים... חייבים איזו חופשה קטנה. אז ניו יורק יקרה ומשעממת, טיסה של 45 דקות עולה 250 דולר, במערב כבר הייתי, בסביבה שלי יש עוד הרבה מה לראות אבל זה לא נקרא "חופש", אז גיליתי את טורונטו. 140 דולר טיסה, לינה לא תעלה לי, ואני אפגוש כמה חברים שמעולם לא ראיתי. והכי כיף - זה תוכנן ככה שאני סופסוף אראה את לינדזי שלי שיגיע גם הוא לשם
עוד חודש... ואז... באוקטובר - מונטריאול. 6 ימים של מסיבה אחת ששיאה ביום שבת במסיבת ה-Black & Blue (כמו המסיבה הלבנה ב-LA ומסיבת הצ´רי בלוסום סוושינגטון למי שמכיר). זה קורה פעם בשנה, ומגיעים למסיבה הזו 30,000 איש, מה שמבטיח שלפחות אחד יתאים לי
ורק כדי שתבינו על מה מדובר - הנה הקישור, יש להקליק על about us, אחכ" על photo, אח"כ על 2001 כדי לראות את התמונות משנה שעברה. מישהו רוצה לבוא?

Liroy25

New member
לרצות בטח רוצים!

מנהלת הבנק שלי חושבת אחרת... אני כבר לא מצליח לעקוב אחרי כל הבחורים שאתה יוצא איתם!

Yaniv-DC

New member
עכשיו תקשיב משהו

גם אני לא. ואני חייב כבר לקנות איזה פאלם, כדי להתחיל לרשום דברים כי קבעתי שני דייטים למחר לאותה שעה בצהריים ועוד אחד לערב, וזה כמובן בלתי אפשרי...

Yaniv-DC

New member
עכשיו תקשיב עוד משהו

אחרי X חודשים בלי סקס (ה-X שמור במערכת מפחד צחוק הקהל), החלטתי שקצתי בלהפגש עם אנשים ולהתחבר איתם וזהו, הגיע הזמן גם להזדיין איתם. שלושה אנשים נורא רצו. שניים מהם רצו שאני אבוא אליהם, אחד רצה לבוא אלי. החלטתי שזה שמוכן לבוא מארלינגטון לסילבר ספרינג ב-3:30 בלילה - שווה את זה, הגוף החלקלק והשרירי גם עשו את העבודה יפה באיזור החלציים. עכשיו... הוא חמוד והכל, אבל...
שפתיים מגעילות
פה לא טעים
הנשיקה הזוועתית ביותר בתולדותי
יורד עם השיניים, כמעט העפתי לו בעיטה
פתאום הוא הביא לי הצלפה בישבן
עכשיו יש לי בחילת בוקר כאילו אני בהריון מתקדם ונגמרו החמוצים בבית סיכום: טעות בשיקול הדעת. אם מוחמד מסכים להגיע להר בנסיעה של 35 דקות באמצע הלילה - כנראה שהוא לא להיט. אני חושב שרק סטוץ אחד בחיים שלי היה גרוע יותר, הסטוץ הראשון. אה, וכזה קטן (חבל שאתם לא יכולים לראות את תנועת היד שלי). לפחות הוא העביר לי את החרמנות לפחות ליממה הקרובה. הייתי קצת בן זוהב כשגמרתי, עשיתי "אוי", והתלבשתי. וכמובן שאמרתי לו כדאי שתתלבש ותלך כדי שלא תתקע בפקקים (חמש ורבע בבוקר, איזה פקקים?). אני מקווה שבמסיבה הגדולה של שבת נמצא אולי מישהו שווה יותר, כבר ראיתי שהמוני הומואים מפיטסבורג ודאלאוור ואפילו אינדיאנה אמרו שהם באים. תנו להומואים קצת קצף ומשקאות וודקה חינם, והופה - הם שם. עכשיו אני צריך קצת עידוד, משהו בסגנון של "לא נורא, הפעם הטובה תהייה טובה יותר"... "לא נורא, במסיבת קצף תמצא כוסון טעים"... "לא נורא, בסוף אוגוסט סופסוף תפגש עם לינדזי"... דברים בסגנון הזה + אמוטיקונים חיוביים

ביג דיל

New member
אוי ווי זמיר

איך, איך זה קורה לך? נראה לי שוושינגטון אומרת "לא" ליניב. אם ציפית לנחמה ממני - לא נותר לי אלא
(מספיק חיובי עבורך?) בכל מקרה - פיספסת אתמול אחלה מסיבה בשאדו.

Yaniv-DC

New member
אין ידידי, אין.

כשנפרדתי מבן, אבי חברי הטוב שלח לי את הספר "נפרדנו טראח" של אשכול נבו, וישנו פרק שנקרא "יש הרבה דגים בים?" וככה הוא כותב: בולשיט. אין הרבה דגים בים. לא, באמת, מתי בפעם האחרונה הייתם בים וראיתם הרבה דגים? יש הרבה מטקות בים, יש הרבה עטיפות של ארטיקים בים, יש הרבה זפת בים - אבל אין הרבה דגים, וכל מי שאומר לכם שיש, צריך לעמוד לדין ציבורי על מכירת אשליות. האמת העירומה היא שאין באמת הרבה דגים - אנשים - שיכולים לשחות בים הפרטי של כל אחד מאיתנו, יענו בני זוג שאנחנו נאהב אותם והם יאהבו אותנו, שאנחנו נסבול את השגעונות שלהם והם יסבלו את כל השגעונות שלנו, בני זוג שבאמת מתאימים לנו. לכן, גבירותי ורבותי, הדיג לא קל. הוא רצוף דייטים שבמקרה הטוב הם משעממים ובמקרה הגרוע מייאשים, רצוף רגעים שבהם נדמה שהחכה נרעדת למגעו של לוויתן ובסוף מתברר שזה רק קרפיון מעאפן, רצוף לילות שבהם לא רואים אפילו מגדלור, רצוף... טוב, מספיק, אני חושב שמיציתי את המטאפורה. ואפשר לדבם: אין הרבה דגים בים, אבל יש - בטוח - יותר מדגש אחד צודק, לא?

.m

New member
יש ה-מ-ו-ן גייז בים ../images/Emo70.gif

והלוואי ולא הייתי יודעת את זה בכזו וודאות...
ויניבי, ככה זה בחיים, הכל חוויות... אז היה לך סקס מזעזע. קורה לכולם. (יש פה מישהו שלא מכיר את סיפור ה"אצבעוני" שלי? ע"ע "בא לך קוויקי בחול?"
אוי הזוועה!) לא נורא, במסיבה בשבת תמצא ימבה כוסונים טעימים
, מכוסים בקצף, ואוטוטו אתה הולך לפגוש את לינדזי... ובעבודה יש לך את גיל. אהה, רגע, זה לא אתה... זה משנה תורן
אתה מותק, ועם לשון כמו שלך - אני בטוחה שתסתדר...
mai

DJNYC

New member
המחבר קצת התבלבל.

המקום עם הזפת והג´יפה זה החוף, ומי שמעז ונכנס לים אכן מגלה שיש בו הרבה דגים שמייצגים אפשרויות. מכל הדגים האלה אתה צריך לדוג בסופו של דבר רק דג אחד. התיאור של הדייטים הוא מאוד עגמומי, אבל צריך לזכור שלא צריך לצאת עם כל דג רקק, ויש דגים שמחזירים מיד לים. לא - הדיג לא קל - אף אחד לא אמר שהבן אדם הראשון שתצא איתו יהיה אהבת חייך (ובכל-זאת כמה אנשים מתאהבים באדם הראשון שהם איתו....) הוא קשה, כמו כל דבר אמיתי אחר. ובסימן ´סקס...,´ כמה אהבות גדולות יש לנו בחיים?

למעלה