קנדה קרה אבל יש יותר ויש פחות

ronybu

New member
קנדה קרה אבל יש יותר ויש פחות

אנחנו מחפשים פחות...
שלום
אנחנו חושבים על הגירה לקנדה, מכוון שאין לנו עדיפות
למקום מסויים, אנחנו רוצים עיר גדולה ומפותחת אך יחד עם זאת
כמה שפחות קרה.
נשמח לשמוע על מקומות עם מזג אוויר נוח (הכל יחסי כמובן)

תודה

yanivran

New member
למה רחוקה?

כאן זה מאוד קרוב :p וברצינות, בוונקובר יש מזג אוויר טוב מאוד ובקיץ חם פחות ובחורף קר פחות (הרבה פחות, לא יורד מתחת לאפס), וגם כשקר פה זה מאוד שונה מכשקר בישראל. אבל עונות המעבר גשומות וארוכות יחסית, אז אם אתם לא אוהבים גשם, וונקובר זה אולי לא המקום. ואכן העיר והאזור מדהימים ביופים והטבע שולט (תרתי משמע, חסר לכם לא להקשיב לציפור הקטנה שדורשת את המעשר שלה מהסנדוויץ שלכם בגרנוויל איילנד, כי אם הדם יעלה לה לראש אז היא לא אחראית למעשיה :) )

BEAR1

New member
רחוקה כי אם נגיד תרצה להגיע לישראל או לאירופה

זה בד"כ יקח 24 שעות, שלא נדבר על יוקר כרטיסי טיסה. כמובן מי שלא יכול להסתדר עם שלג זאת העיר האידיאלית.ושמעתי מאנשים שיש שם אחלה סושי :)

yanivran

New member
דווקא השנה היה פה שלג....

בוודאי ובוודאי שלא בכמויות של טורונטו , אבל היה ובשביל ישראלים זה אפילו הרבה :p ובכל מקרה, הטיסה היא בן 17 ל20 שעות , לא 24 שעות ואכן המחיר יקר (לא שזה זול מטורונטו אבל אפשר להוסיף 300 דולר לכל כרטיס, למשפחה זה ייקור מאוד רציני של הביקור בארץ). סושי? כן, יש כאן המון סושיות חלקן זולות להפליא ורובן טובות עד טובות מאוד (יש גם נפילות, אבל מהר מאוד לומדים איפה הסושי הטוב יותר ואיפה הפחות טוב). אני דווקא אוהב יותר אוכל איטלקי, גם זה יש פה. ד"א אני לא חושב שהציפורים בגרנוויל איילנד אוהבות סושי, נראה לי שהן מעדיפות סנדוויצים, אז אנא להתחשב :p

BEAR1

New member
כן שמעתי על שלג , אפילו כמה פעמים , אם אני לא

טועה השלג ירד במרץ...בדיוק דיברתי עם ידיד שלי שגר בוונקובר והוא סיפר שהחל לרדת שלג :)

yanivran

New member
היה בינואר (די הרבה), היה במרץ (קצת)....

אבל עדיין אין ספק שמבחינת טמפרטורה בחורף, היא הרבה יותר גבוהה מרוב האזורים בקנדה

ronybu

New member
מה מעבר למזג אוויר בוונקובר?

שלום, אנו שוקלים להגר לוונובר השאלה מה היתרונות הנוספים של העיר על פני ערים אחרות, מלבד מזג האוויר? ואיך החיים שם? מה סכום הכסף שמספיק לחודש? האם ל למצוא עבודה? תודה.

למעלה