קנדה שלי בזול

bamba31

New member
קנדה שלי בזול

מש מצאה חן בעיני היוזמה של "קנדה שלי" אז החלטתי להרים את הכפפה ולנסות ולהמריץ שם את הפורום של וויניפג (עוברים לשם ,לא?) אז לצורך כך פירסמתי הודעה בלעדית לפורום וויניפג באתר (אנא אל תפיצו אותה במקום אחר). ישנם הסברים להמרת מט"ח ללא עלות ... אני אשמח להסביר יותר באופן אישי אבל בכל זאת ... http://www.canadasheli.com/forums/viewforum.php?f=3

אני חושב שזה לא הוגן.

לקדם את הפורום של ויניפג? בוודאי. אני מאחל לו בהצלחה מכל הלב. אבל את שתית מהבאר שלנו במשך תפקופה ארוכה, יש כאן המון אנשים שיכול להיות שהתרגיל שלך מתאים להם, וממש אין להם עניין להיכנס לפורום של ויניפג, כי הם עוברים לאלברטה, או לוונקובר או חס וחלילה לטורונטו, למה שלא יוכלו לקבל את הרעיון גם כאן? הרי הם לא ייכנסו בעוד חודש לפורום של ויניפג, לחפש משהוא ששמת שם. ואם זה יהיה כאן בתשובה לשאלה נפוצה על יד ההמלצה על בנדיקס, למה זה צריך להפריע לך?

bamba31

New member
כוונתי היא אחת

מי כמוך יודע עד כמה אנחנו מעריכים את הפורום שמנוהל בצורה יוצאת דופן על ידיך יש לנו רק כוונה טובה לתת קצת חיים לפורום וויניפג - שנולד מיוזמה חביבה מאוד. אין כל קשר בין כניסה לפורום וויניפג לבין יעד ההגירה ולא דרשתי מאיש דבר על כניסתו לשם . מלבד אולי לסייע ליוזמה של אדם שאני מעריך מאוד. אין אני רואה בכך דבר לא הוגן כלפי הנוכחים. אולם אם הינך חש כי הדבר פוגע בפורום שלך - אני אכבד את דעתך - ואשמח לפרסם הודעה זהה גם כאן. תודה

למעלה