קנדה

קנדה

שלום לפורום היקר!! אז ככה, שלשום חזרתי מביקור בארה"ב וקנדה. קנדה מדהימה!!! (אני לא רוצה לזרוע מלח על הפצעים לכל הממתינים- גם אני ממתינה- אבל היא אכן מדהימה)!! אני התארחתי בטורונטו באזור ריצ'מונד היל (בערך 10 דקות ברכב מטורונטו עצמה) והאזור מדהים. יצא לי לטייל גם בדאון טאון טורונטו אשר מצד אחד מכילה את העוצמה שלה כאזור עסקים, כספים, קניות, תיירות גדול העיר כל כך גדולה, מצד שני הוא נקי, רגוע יחסית, מאוד מטופח ויפה. מסביב לדאון טאון בטורונטו עצמה ישנם הרבה אזורים ירוקים, הרבה ירוק וטופח ושכונות מהתמונות. אני לא אציין את המוזיאונים והאתרים התיירותיים בטורונטו, הקיימים בשפע. בריצ'מונד היל בו הייתי החיים הם שונים. רק 10 דקות נסיעה מהעיר וזה בתים פרטיים, יפהפיים, שכונות שקטות ויפהפיות, טבע במלואו- בקיצור, תענוג! זה המקום לחיות בו! קנדה! אני לא ראיתי ערים אחרות אבל טורונטו הקסימה אותי! מאחלת לכל הממתינים ולי- המתנה קצרה, והגעה הכי מהירה שאפשר למדינה המדהימה הזו!!

תפסיקו נו

ריצ'מונד היל 10 (טוב נו 15 - 20 דקות) מהסבווי בעיר! טוב תפסיקו נו, נהניתי התהלהבתי, למה לבאס

Astroo

New member
הכל יחסי

אם משווים את טורונטו לתל-אביב אז היא כנראה אכן מהממת. השאלה היא איפה היית בעבר ומול מה את משווה.

dannyk27

New member
מה שטוב שההתלהבות

היא גם המציאות, גם אם נוציא מחשבון שוב את גורם הזמן.

עזוב את ת"א

אני לא מדבר על ישראל בכלל...הייתי לפני כן בארה"ב ומשום מה אהבתי את קנדה הרבה יותר! גם בגלל האווירה וגם בגלל הטבע המדהים שעל זה אין מה להגיד! מרחק זה חלק מהעניין היא מדינה גדולה אבל זה שווה את זה! במילא אני כבר רגילה לנסוע בארץ על יום שעה לעבודה :)

למעלה