קנדידה

bengamin

New member
קנדידה

שלום רב, בעקבות המלצות בפורום וחשדות שלנו עשינו בדיקת קנדידה בחיפה. התוצאה היא רמה הכי גבוהה 4 לילד בן 2.8 , חשוב גם לציין בדיקה נעשתה שבוע לאחר טיפול באנטיביוטיקה שהפסקנו לאחר 3 ימים עקב התנהגות בלתי נסבלת של הילד . כמובן לאחר יומיים כבר הינו אצל מרפאה טבעית שהמליצה לנו על דיאטה : ללא קמח לבן , ללא סוכר בלשהו , ללא שמרים ,חלב ללא שוקולד , ללא קטשופ , ללא רוטב סויה . בנוסף גם קיבלנו 4 תרופות : ניסטטין רדי מיקס , R 93 , TUBER CULINUM C 200 , ופרוביוטיק VSL האם למישהו היה ניסיון עם התרופות אלו ? VSL מאוד יקר כי 150 ש"ח ל10 ימים?באיזה פרבויוטיק השתמשתם? עדיין לא החלתנו למרות החשיבות כי: לא ברור איך ניתן לקנות לחם מלא ללא סוכר וגם ללא שמרים היתי בחנות באור יהודה ובחנויות אחרות אין מצב או שמרים או סוכר חייב להיות בלחם בנימין מגיל1.5 מקבל מולטיויטמין סופר פלוס בצורת דובונים גם את זה אסור לו! כי יש סוכר פירות . איך ניתן חודשיים לעשות דיאטה ולא לתת לילד שום ויטמינים . לקחת ממנו דברי חלב , לשנות לו תזונה ולא לתת תוסף בדקתי כל מני ויטמינים תחלופים ולא מצאתי ללא תוספת סוכר פירוט או סוכר כלשהו איך ניתן שפר את הילד כאשר כל הדברים שהוא אוהב אסורים? למזלנו הוא מאוד אוהב ירקות ופירוט ומותר תפוח ואגס אם כדאי לפנות לעוד מרפא או רופא תזונאי ליעוץ לפני שנגרום נזק לילד ? ראיתי גם הודעות על אבץ אבל לפי בדיקה שלי הוא גם עם סוכר. אשמח מאוד לקבל המלצות בנדון , מתכונים והסבר על הטיפול שעברתם תודה מראש, אמא של בנימין

ערבוביה של המלצות תרופות והומיאופטי

היי אמא של בנימין, זו דיאטה קשה לביצוע, במיוחד אצל ילד צעיר כשלך. הדרך האחרת לטפל בפטריה, היא לבקש מהמעבדה בחיפה לשלוח דגימה אל ב"מ צל ארזים ההומיאופטי בנתניה ושם מכינים לו איזופטיה, שזה התרופה ההומיאופטית הספציפית לפטריה שמצאו. היתה לך אפשרות כזו על הטופס ששלחת להם. כנראה שלא שמת לב. הם מדללים את הפטריה מהמעי למינון הומיאופטי ונותנים לך את התרופה בטיפות. זה עולה 250 שח אבל חוסך לשבור את הראש עם תזונה. בכל מקרה, כדאי בהזרגה לשנות את התזונה שלו ולהוציא קמח לבן וסוכרים, אך בהדרגה. ההומיאופט שמלווה את התהליך הזה, שמו דני רון. 03-9600639. אם הם לא שמרו דגימה מהצואה, כי לא ביקשת, תצטרכי לשלוח שוב, עם הבקשה להכנת תרופה הומיאופטית. דברי עם דורון מראש. אגב, לגבי המוצר VSL הוא פרוביוטיקה מעולה, אבל על בסיס חלב, אז נאלצנו להפסיק. לגבי הטוברקולינום 200C שווה להתייעץ עם דני. יש לו גם אתר באינטרנט, אך בטלפון יותר פשוט להשיגו. בהצלחה
תלמה.

אמאלה 1

New member
שאלה לגבי בדיקת הקנדידה

האם המעבדה בחיפה בבי"ח אלישע נחשבת אמינה? האם יש מעבדות נוספות הנחשבות אמינות במרכז?

טל 0 0 0

New member
אין לי מושג לגבי בי"ח אלישע

אך יש בחיפה מעבדה שנקראת "רפואה שלמה" והיא אמינה מאוד. המרחק לא משנה כי את שולחת את הדגימה בדואר. אם את רוצה את הכתובת והטלפון כתבי לי במסר.

טל 0 0 0

New member
אני חושבת שתלמה התכוונה למעבדה

שכתבתי עליה. דרכה אפשר לעשות את כל התהליך של הכנת התרופה ההומואפתית.

razgalili

New member
הי

אני יכול רק לשאר מהתרופות שהבדיקה שעברתם היא בדיקה הומאופטית. אני לא חסיד של הומאופטיה, וחושב שהבדיקה כמו גם התרופות שאת מקבלת הן לא משמעותיות. הבדיקה היחידה שאני סומך עליה בנושא הקנדידה היא הבדיקה של smokie mountains שנקראת comprehansive stool test. הבדיקות כמו גם הטיפולים יצטרכו לבוא מכיסך ולכן מדובר בסכומים ניכרים. הטיפולים בקנדידה כוללים תרופות אנטי פטריטיות (ניאסטטין הוא האהוב על רופאים כי הוא אינו נקלט כלל על ידי הגוף אלא פשוט חולף במעיים) אנזימים וחידקים פרוביוטיים, ודיאטה. הרבהה אנשים שעשו דיאטה carbohydrate specific diet טוענים להצלחה גדולה. רז נ.ב. הומאופטיה זה שמן נחשים אבל מדולל מאד

למעלה