קנדימן 2-מזרי

i love usa

New member
קנדימן 2-מזרי

משהו ראה את הסרט מיזרי??איך הוא?? איך קנדימן 2???

kfir number 1

New member
מיזרי- MISERY

קנדימן 2 מה זה????. תסבירי לי לגבי מיזרי אם את מתכוונת למיזרי של 1990 סרטו של רוב ריינר בכיכובם של קאתי בייטס (שזכתה באוסקר לשחקנית הראשית הטובה ביותר) וגיימס קאן אז הסרט מומלץ הוא לא מפחיד הוא מרתק מהסיבה שמיזרי היא אישיות בלתי צפויה בהתחלה אי אפשר לדעת מה יהיה והיא מפתיעה עם גרזן לרגלים של הסופר פול שלדון וממשיכה עם סמים להזרקה

cj20

New member
../images/Emo58.gifלמיזרי מעליי

להבא אל תתן יותר מידי פרטים על הסרט. זה הורס וחבל...

Herzeleid

New member
חחחחחחחחחחחח בטח - מאוד מרתק...

במיוחד אחרי שהרסת..יפה

kfir number 1

New member
על מיזרי

אנשים מה אתם מתנפלים עלי? עוד דקה תעשו לי כיתת יורים ותירו בי מה נסגר איתכם? על מיזרי אני לא פעם ראשונה כתבתי וחוץ מזה מאיפה אני יודע שאתם לא מכירים את הסרט? מצטער אם הרסתי אבל אנחנו בסרטי אימה וחשבתי שאתם מכירים את העלילה של מיזרי אז הרשתי לעצמי לכתוב את מה שנעשה במיזרי

cj20

New member
כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה

שאתה מנדב מידע בלי ספוילר. ועכשיו הבהרה אחרונה למקרה שלא הבנת: לא משנה איזה פורום זה ואיזה סרט, אם אתה רוצה לכתוב מה קרה בסרט ככה שזה יהרוס למי שלא ראה, אז שים סימון של
בכותרת ותודיע על מה הספוילר (כמו:
סיוט ברחוב אלם3) כן, גם לפרדי, וגם לג'ייסון. תתפלא אבל יש כאלו שלא ראו, ונכנסים פה לקבל המלצות וזה שאתה כותב מה קורה בסרט הורס להם הכל. ההודעה הראשונה בפירוש של I LOVE USA הייתה של מישהי שלא ראתה את הסרט ובקשה לדעת איך הוא, לא איך הוא נגמר. זה שכתבת מה קורה בו, די הורס לה, אתה לא חושב? מקווה שהבנת עכשיו ושהפנמת.. ונא לא להתעצבן או להעלב, אף אחד לא פה נגדך או מתנפל עליך... סה"כ מנסים להסביר לך איך לשרשר ולכתוב נכון בפורום. אחרת המנהלת (איפה היא?) תמחק לך הודעות, וחבל..

kfir number 1

New member
CJ20

לא ידעתי שזה הסימן של ספוילר ואני ישתדל לעשות זאת בכל מצב של כתיבה בכל מקרה אתה מאיים עלי עם המנהלת שתמחק? מה השטויות האלה? אני ימשיך לכתוב על סרטי אימה כי זה מעניין אותי ובדרך אחרת הדברים ייכתבו ולא אמרתי שנגדי את זה אתה אמרת

Herzeleid

New member
נו כמובן

כשמישהי שואלת איך הסרט ואם כדאי לראות אז מן הסתם זה בגלל שהיא כבר ראתה ויודעת באמת על מה הוא ופשוט משעמם לה בחיים אז היא סתם פותחת שיחות כאלה-הגיוני. וזה גם נורא ברור מאליו שאם אנחנו בפורום סרטי אימה אז ראינו כל סרט אימה שקיים בעולם הרי אין מה לעשות בחיים חוץ מלהסתכל סרטים 24 שעות ביממה מהרגע שקלטנו שטלויזיה זאת לא קופסה עם ציורים יפים בתוכה לקישוט בסלון. לי לא הרסת כלום כי אני כבר ראיתי 'מיזרי' ואהבתי ולא איכפת לי מזה בכלל. אבל אני לא מבינה מה כ"כ מסובך בלהוסיף אייקון של 'ספויילר' להודעה.

cj20

New member
../images/Emo6.gif עזבי, מי שהזכיר פה את המילה

"טרול" אמר כבר הכל...

D i l D o

New member
המילה אידיוט גם עושה את העבודה../images/Emo13.gif

והמנהלת יצאה לחופש בלי להשאיר מנהל\ת תורן...חבל.

DAN1EL

New member
זה הייתי אני..

הוא אשכרה טרול במסווה של גולש נורמלי

i love usa

New member
בטעות שרשרתי אליך

ההודעה מופנת ל-Herzeleid שכניראה לה משעמם בחיים

Herzeleid

New member
חחח שמעת על ציניות?

לא כתבתי ת'דברים ההם ברצינות..אלא כתגובה לכפיר..שיהיה..

i love usa

New member
שמעתי

הייתי קצת עצבנית שרשמתי את ההודעה (בגלל כמה דברים) בקיצור לא רציתי להתחיל לריב או משהו

Thestral

New member
מזרי הוא ממש סרט טוב../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

drunky

New member
אהבתם את הסרט? אתם חייבים לקרוא

את הספר!!! אני עשיתי את זה.. למרות שראיתי את הסרט, החלטתי שאני חייב לקרוא את הספר, ואני אומר לכם שהוא מצמרר הרבה יותר... הסרט ממש עדין ליד הספר... אני לא רוצה להוסיף יותר מידיי פרטים, אבל... מי שבכל זאת רוצה קצת אז... תמשיכו לקרוא אחרי הספוילר...
בואו נגיד שאם היא בסרט נותנת לו מכות איומות על הרגליים כדי שהוא לא יוכל שוב לזחול... אז בספר היא פשוט עם גרזן... אח... על הרגליים... אוי... והדימויים פשוט איומים וגם היא מוציאה לו אצבע ואופה לו עוגה כאשר האצבע היא כמו נר על העוגה... סוף
בקיצור ספר חובה!

למעלה