קנון משיקה את 250D

steiff

New member
קנון משיקה את 250D

או בשמותיה האמריקאים SL3 והיפנים X10.

24 מ׳פ, ווידאו 4k

ביונט EOS סטנדרטי

השינוי מדגמים קודמים: מימדים קטנים עוד יותר.

המחיר (בארה׳ב) 550 דולר לגוף. 650 דולר לקיט עם 18-55.

הצליחו לדחוס מראה לתוך גוף קטן גם במימדים וגם במחיר. אלטרנטיבה למירורלס למי שמחפש מערכת קטנה, קלה וזולה.

מצלמה עם פשרות מצחיקות

"אלא שאם תקראו את האותיות הקטנות תגלו שיכולת זאת מגיעה עם קרופ משמעותי של בערך 2.5X (כלומר אם תשתמשו בעדשה רחבה למשל – היא לא תהיה רחבה יותר בעת צילום ב-4K). מעבר לכך גם יכולת ה-Dual Pixel שקיימת במצלמה ומאפשרת מיקוד רציף איכותי ומדויק בוידאו לא פועלת בעת צילום ב-4K (גם מעקב אחר העין לא עובד בעת צילום וידאו ב-4K). במילים אחרות קיבלנו יכולת צילום ב-4K בעיקר על הנייר."

"מעבר לכך מערכת הפוקוס של המצלמה נותרה בסיסית מאד כשהייתה עם 9 נקודות פוקוס בלבד."

https://www.megapixel.co.il/news/archive/51708

JacB

New member
כמו הSL2 , רק עם 4K מנוון (שלא כל אחד צריך)

לא נראה לי שמישהו צריך לרוץ.
אם הייתי שוקל DSLR בקטגורית מחיר כזאת - ניקון 5600 . (עוד כמה מילימטרים, אבל עוד כמה סיבות טובות). אין כאן פריצת דרך.
אבל אני עם מירורלס בכלל.

ניב נ

New member
בקיצור m50 עם מראה. יותר תמונות לסוללה + זיהוי עין.

&nbsp
&nbsp
&nbsp

פוג׳י XP140 (מצלמה קומפקטית)

כשהשוק של מצלמות קומפקטיות דעך כמעט לגמרי (בגלל המצלמפונים), פוג׳י הכריזה לפני חודשיים על מצלמה קומפקטית שכוללת כמה תכונות שיכולות לקרוץ למצלמים המזדמנים או לבעלי מצלמות עם עדשות מתחלפות שצריכים מדי פעם לקחת צילומים בתנאים קשים:

- מוגנת מים (לעומק 25 מ׳), מוגנת חבטות, מוגנת מקיפאון ומוגנת מפני אבק
- גריפ משופר להחזקה טובה יותר בתנאי אקסטרים
- זום אופטי 5x (הצד הרחב - 28 מ״מ)

הסנסור עדיין קטנצ׳יק 1/2.3. המצלמה כוללת מוד אוטומטי חכם שמזהה את האובייקט הראשי, פילטרים שונים, קישוריות בלותוס וזמינה במגוון צבעים.

נשמעת גם כמצלמה ראשונה נהדרת לילדים.

עולה 230$ באמזון או 1000 ש״ח כולל משלוח ומע״מ לארץ.

למעלה