קנוניה ופיטורין

yaacovo

New member
קנוניה ופיטורין

בעקבות קנוניה בין מנהלים פוטרתי . מקום העבודה אינו מאוגד בהסתדרות . הסיבה לפיטורי מצדיקה את פיטורי כלל העובדים , זו לא בדיחה זו האמת לאמיתה. האבסורד הוא שהמנהל/ת הבכיר/ה שהודיע לי על פיטורי שקל בפני את פיטורי המנהל/ת שמתחתיו. לצערי איני יכול לפרט יותר עכשיו . כיצד הייתם נוהגים במקומי . האם הייתם ממשיכים וקונים מוצרי חברה זו שפוגעת בכבוד האדם ? (הסיבה גונבה לאוזני אבל איני יכול כרגע להוכיח את אמיתותה אלא אם אשכור בלש ... )

לא ברור.

חסרים פרטים כדי לתת לך תשובות לשאלות איך הייתי נוהג במקומך ואם הייתי ממשיך לרכוש מוצרים של אותו מקום עבודה. לגבי המוצרים, אני מניח שאם זה היה מוצר טוב שהייתי רוצה ואם המחיר היה מתאים לי - הייתי קונה אותו, גם אם הייתי יודע שהיצרן מפטר עובד מסויים מסיבה שבגללה הוא יכול לפטר את כולם ולא מפטר אותם אלא רק את העובד, אפילו שהמנהל הבכיר התייעץ עם אותו עובד על פיטורי מנהלת אחרת. לגבי השאלה מה הייתי עושה במקומך - גם זה תלוי. השאלה מה אתה רוצה. האם אתה רוצה להמשיך לעבוד באותו מקום? האם אתה משלים עם הפיטורים? באופן כללי - אם לא מדובר במקום עבודה ציבורי (כגון המדינה או רשות מקומית) - אין סיכוי ממשי להביא לביטול הפיטורים. ברור שאתה זכאי לפיצויי פיטורים, להודעה מוקדמת ולכך שיתנו לך את כל המגיע לך (פדיון חופשה, הבראה וכד`). אם אתה חושב שתוכל להוכיח שמדובר בפיטורים בחוסר תום לב, תוכל אולי לזכות בפיצוי נוסף על הנזק שנגרם לך כתוצאה מחוסר תום הלב. קח בחשבון שקשה להוכיח את זה.

למעלה