קנו לי כרכן צהוב

gyoyo

New member
קנו לי כרכן צהוב

ליום הולדת היום, אני לא יודע עליו מספיק פרטים אז אני אשמח לשמוע פרטים על הכרכן הצהוב החדש שלי תודה מראש

gyoyo

New member
הנחש

ניראה לי הוא איזה מטר 60 והוא בן 4 שנים.. הוא כבר בוגר..הוא גודל בשבי כל החיים שלו

naja

New member
תתחדש.

תעשה חיפוש קצר בפורום ותמצא המון מידע בנושא.

gyoyo

New member
בקשר לכרכן הצהוב שקנו לי..

חסר לו קשקש בקצה של הראש איפה שהאף כאילו... מה לעשות?זה יגדל? קנו לי אותו רק היום...

naja

New member
זה אמור לגדול.

נשל אחד או שניים וקרוב לודאי שזה יעבור.

gyoyo

New member
סבבה..

עכשיו בקשר להאכלה.. חברים שלי שקנו לי אותו אמרו לי שבחנות אמרו להם 4-5 עכברים לשבוע.. אבל הם אמרו להם שזאתי גם חיית בוקר ואני קראתי באינטרנט וזה לא.. אז כמה עכברים לכמה ימים כדאי לי להאכיל אותו?ואיך לזרוק את כולם לכלוב או אחד אחד? זה כרכן צהוב בוגר כבר הוא בן 4 שנים והוא בערך 1.60 מטר

קודם כל מזל טוב ותתחדש

אני חושב שבמקום 4-5 עכברים שזה באמת מתאים לנחש פעלתן כמו כרכן צהוב עדיף לך לתת חולדה צעירה פעם בשבוע, או שתי חולדות קצת יותר קטנות. כרכנים צהובים זה נחשים שאוכלים טוב וכדאי גם לגוון מדי פעם עם אפרוחים.

naja

New member
נשמע סביר.

בלי לראות אותו קשה להעריך אבל 4-5 עכברים בשבוע או חולדה בינונית אמורים להספיק לו.

gyoyo

New member
אני יכול להאכיל אותו..

אתם חושבים ש 4-5 עכברים ל 10 ימים גם יהיה טוב? וגם זה הוצאה ממש גדולה.. איפה אני יכול לקנות עכברים בזול?אם אפשר בסביבות רעננה... וגם אם אתם מכירים וטרינר באזור של רעננה זה יהיה נחמד...אני רוצה להכיר אחד למקרי חירום...

למעלה