קנו לי סופסוף חשמלית כמו בערך של רענן!!

lirazXliraz

New member
קנו לי סופסוף חשמלית כמו בערך של רענן!!

טובה אז בקיצקץ קנו לי גיטרה חשמלית בערך כמו של רענן וזה הכי יאי שישXD ---THE מוגבלת---

just gaya

New member
../images/Emo207.gifהתפקדות חודשית בגלל כל החדשים

שם: גיל: עיר: מסנג'ר: שיר שעשה תחודש: תכנונים לחודש הבא: תמונה:

lirazXliraz

New member
התפקדות חודשית

שם:לירז גיל:12 וקצת עיר:קרית אונו מסנג'ר:נממ,יש לי אייסי=\---->439337366 שיר שעשה תחודש:כל הבנות-ביט 69 תכנונים לחודש הבא:הופעה במתנ''ס תמונה:אין לי ביינתים אני ינסה להעביר מהפלאפון=\ לירז.

מתפקדת! [התפקדות ראשונה.מרתק XD ]

שם:מיכל גיל:13 עיר:לוד :S מסנג'ר:[email protected] שיר שעשה תחודש:המ.האמת,אין P: תכנונים לחודש הבא: יומולדת לחברה שלי זה אומר תלאביב :) תמונה: המחשב של אחי.. אז אין P:

animal bar

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. גיל: 14. עיר: שוהם. מסנג'ר: [email protected] שיר שעשה תחודש: מודה אני- אפרת גוש, אלג'יר. תכנונים לחודש הבא: - תמונה: עוד מעט.

נעומימי

New member
אנוכי../images/Emo9.gif

שם: נעומי גיל: 15 עוד חודש
עיר: תל אביב מסנג'ר: [email protected] שיר שעשה תחודש: Under the Bridge- RHCF תכנונים לחודש הבא: לא משהו מיוחד. להתכונן ליומולדתXD, לראות את דר
תמונה: נוותר?

ניני.

שם:איברהים [דר] גיל:87 עוד יומיים 88 [15 סון.] עיר:טיבריוס. מסנג'ר:[email protected] שיר שעשה תחודש:אין לי שמץ. תכנונים לחודש הבא:לישון הרבה,לשתות הרבה,~לא~ לחזור ללימודים,לראות את נעו[הכוסית]
תמונה:

נעומימי

New member
דר ../images/Emo10.gif

רק שתדעי שאני בטוחה שברגעים אלו אורן אונס אותי במחשבותיו

helush716

New member
כן המפקדת../images/Emo70.gif (המקסימה והמגניבה ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif)

שם: חלי גיל: 15 ושלושה חודשים? עיר: ראשון לציון מסנג'ר: [email protected] שיר שעשה תחודש: כל האלבום של Cartel תכנונים לחודש הבא: לחזור ללמוד, חנוכה [ממ.. לפגוש את גאיה ועינת], לאכול בבית הפנקייק XD ואולי כמה הופעות טובות תמונה: אם זה מעלה...

tal iero

New member
מתפקדת=]

שם: טל גיל: 13+ עיר: חור בצפון
מסנג'ר: [email protected] שיר שעשה תחודש: אממ... יש הרבה תכנונים לחודש הבא: חנוכה, תל אביב, בצפר.........

einatit4

New member
../images/Emo199.gif

שם: עינת גיל: 14 וחצי עיר: מושב [בקרוב(שנה-שנתיים זה קרוב
) קיבוץ!!!!!!!!] מסנג'ר: במסר
שיר שעשה תחודש: כל הבנווווות שיצא לי להיות איתןןןן
תכנונים לחודש הבא: שתגמר השביתה הלוואי אמן. ת"א. חברות. תמונה: חודש הבא

elle115

New member
הינה P:

שם: אל גיל: 14 עיר: גבעתיים מסנג'ר: פרטיי שיר שעשה תחודש: כל הבנות :) תכנונים לחודש הבא: אאמ , לא דעת :) תמונה: חחחח חבל עליכםם (;

oFka7

New member
עונה. נמ.../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שם:
אופיר גיל:
14 וחצי...טוב נו 15
עיר:
קיבוץ, וזה חסוי מסנג'ר:
[email protected] שיר שעשה תחודש:
הרבה תכנונים לחודש הבא:
לסיים את השנה הזאת כמו שצריך תמונה:

S p r i n g B

New member
פמפמפם התפקדות ../images/Emo13.gif

שם:אביב גיל:15.5 עיר: נהריה איאה איאה מסנג'ר:--- שיר שעשה תחודש:--- תכנונים לחודש הבא:לקרוא את הארי פוטר האחרון

למעלה