קנו לי ipod אבל הוא עדיין ריק

nahom

New member
קנו לי ipod אבל הוא עדיין ריק

אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב על הצג מופיע תמרור אין כניסה . ועל מסך המחשב כיתוב המבקש להוריד את תוכנת ה-iton מה שכמובן עשיתי וזה לא מועיל. מה עושים?

אני מנחש שאתה על פיסי

התקנת את התוכנה? אחרי שהתוכנה פועלת אתה מחבר את האיפוד ורואה אותו בתוכנה ואז תוכל לסנכרן את השירים שלך מהתוכנה לאיפוד כמובן שאתה אמור לייבא את רשימת השירים שלך לאיטונז רק הערה: לאיטונז ברירת מחדל שומר את השירים בספריה חדשה יש אפשרות לשנות את זה בהגדרות שלה כנס לedit ==> preferences בחר את הטאב advanced ובטל את הסימון על copy files to iTunes music folder כדי לייבא את הספרית שירים שלך אתה ניגש לfile=>add file/folder to librery אחרי שיש לך את השירים בתוכנה אתה יכול לסנכרן לאיפוד כפתור ימיני על האיקון של האיפוד שנוצר בתוכנה ובחר update songs והשירים באיפוד יתעדכנו מהמחשב כמובן שיש אפשרות ידנית באותו תפריד ipod option אבל זה אח"כ תדווח מה קורה אגב לי אין איפוד בפיסי אז יכול להיות שיש לך גם צורך לפרמט את האיפוד לפיסי מי מבאי הפורום בעל פיסי שידווח

nahom

New member
אני עובד עם פיסי xp עברית

ביצעתי את הפעולות ועדיין הקייקון היחידי שמופיע זה תמרור אין כניסה על צג הipod כיצד אני מפרמט אותו לפיסי? ותודה כמובן על הסיוע.

התמרור על האיפוד תמיד קיים

ברגע שאתה מכניס את האיפוד לחיבור אז התמרור מופיע עד שאתה מבצע ניתוק אין קשר בין זה לבין העברת השירים לאיפוד אז אני שואל האם כבר הצלחת להעביר שירים לאיפוד? בכל מקרה לפרמט את האיפוד צריך את האיטונז שעושה בשבילך את הפעולות הדרושות התקנת אותו?

nahom

New member
התקנתי אייטוז ולא הצלחתי להוריד

שירים .המחשב מורה לי כל פעם מחדש להוריד את האייטונז למרות שהורדתי אותו.הוא כלל לא מזהה את ה-ipod.

מתי המחשב אומר להוריד את האיטונז?

כשאתה מפעיל את האיטונז? נשמע לי מוזר אולי צריך לעדכן את הגרסה? בכל מקרה יש לך דיסק שקבלת איתו?

מישהו פה עם פיסי שיוכל לעזור?

אני בכל מקרה עוד כמה ימים אני אקבל את הכבל לפיסי אז אוכל להיות יותר מדוייק אז מי שכן יש לו כבר שיספר בדיוק מה קורה אצלו פשוט בשבילי זה טבעי האיפוד מול האיטונז על המק אבל מוזר לי שהאיפוד שלך לא מזוהה במחשב אגב זה usb 1.1 tu וusb 2.0? הבנתי שיש משמעות

nahom

New member
אייטונז

את הדיסק לא קיבלתי הוא נותר בחו"ל.אני מניח שאיתו הייתי מסתדר. הורדתי את הגרסה המופיעה היום באתר של apple . המחשב מורה לי להוריד את התוכנה כאשר אני מחבר את הכבל של העריסה,usb , למחשב ומכניס את הנגן לעריסה. מאוד יתכן שיש לי תקלה במחשב עצמו אבדוק זאת מחר.

שאלתי לגבי היואסבי שיש לך במחשב

יש שתי סוגים ה1.1 לא אוהב איפוד ה2.0 עובד עם האיפוד ומיועד לא אז אם יש לך יואסבי 1.1 אז יתכן שכאן הבעיה עכשיו לעניין של איפוד מחובר כאשר האיטונז פועל? נסה במצב כזה ותדווח מה קורה

nahom

New member
יש לי יו אס בי 2.0 אני חושב שזו

תקלת מחשב מחר אבדוק ואעדכן. ורב תודות על הקשב והסבלנות.

nahom

New member
לאחר בדיקה אצל טכנאי המחשבים

המחשב מזהה את החיבור של היו אס בי אבל דורש שוב להוריד את האייטונז. אני לא מצליח להוריד שירים לאייפוד ולא מהאייפוד . מה עוד נתן לעשות?

לא מצליח להבין אותך

אתה ניסית כבר את האיטונז? כי ישירות אתה לא תוכל לראות את האיפוד במחשב בלי לזהות קודם באיטונז קודם תתקין איטונז ואז תזהה אותו דרכו ואח"כ נדבר על דרכים נוספות להשתמש באיפוד

nahom

New member
חוזר ומציין

תוכנת האייטונז במחשב ,הורדתי אותה. בכל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב אני מתבקש שוב להוריד את התוכנה. בכל אופן האייטונז לא מזהה את האייפוד.

נשמע לי מאוד מאוד מוזר

משהו פה לא מסתדר אז תצטרך לחכות שאני אקבל את המתאם לפיסי ואבדוק בחי ואז אספר לך איך הולך

אם אתה יוכל לבדוק את האיפוד על מחשב

אחר יהיה הכי טוב אולי הבעיה במחשב או במערכת ההפעלה שלך אם באיפוד אז יש את ידע לבדיקה

למעלה