"קנו לעצמכם מתנה לחג

שלמונזה

New member
"קנו לעצמכם מתנה לחג ../images/Emo168.gif

מתנה מתה מתנה לחג" אז יאללה איזה דיסקים אתם קונים לעצמכם מתנה לחג? איזה דיסקים תרצו שיקנו לכם מתנה לחג מחוסר תקציב? או איזה דיסקים תקנו לאחרים מתנה לחג? יש לציין מתחום הרוק הישראלי בלבד? חג שמח

ב ר 3

New member
מתנה לחג!!!../images/Emo161.gif

המון זמן לא יצא לי לקנות דיסק, גם מחוסר זמן וגם מחוסר תקציב (שאני מעדיפה להוציא על הופעות). אבל לקראת החג החלטתי שאני חייבת: *חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה *ג'נגו- לב (שאני עדיין כועסת על עצמי שלא קניתי ביום שהוא יצא) *אילן וירצברג וטל וייס- בלוז קוסמי אלה בוערים לי כרגע אבל כמובן שיש עוד המון אלבומים שאני רוצה בבית. והאמת שגם על החדש של ביט 69 בא לי.. חמודים הילדודס האלה.

סנאי נדיר

New member
ממליץ בחום

כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה (2 דיסקים) חידושים ללהיטים הגדולים של הלהקה שצמחה משדרות בגרסאות אקוסטיות ומיוחדות, "היינו עושים אהבה", "למיה יש אקדח", "תגידי שטוב", "איך זה מרגיש", ול"ידיים למעלה". מומלץ בחום. שלמה ארצי - שפויים הדיסק החדש של שלמה שנחטף כבר מכל חנות מוסיקה אפשרית ב20,000 עותקים. הסינגל הראשון מתוכו, "איסלנד", מראה לנו שלמה שהקסם שלו לא אבד ואף הוא ממשיך ביצירות שמסוגלות להקסים כל אחד. בין היתר חברים בהפקת אלבום זה מוקי, פיטר רוט, ועוד רבים וטובים. כמו שפרסמתי במאמר קודם, יוני בלוך, משינה, בית הבובות, והיהודים הולכים להוציא באפריל-מאי דיסקים חדשים. יש למה לחכות!

שלמונזה

New member
אין שום פאדיחה ../images/Emo168.gif

ולמשינה לא היה שום אלבום סגול זה היה בצבע אדום דווקא והם יוציאו דיסק בקרוב אבל לא כ"כ קרוב, מאמינה לקראת הקיץ

NoaHK

New member
אהבת את רומנטיקה עתידנית?

בעיני זה היה דיסק די בינוני, שלא לומר משעמם, וכל הספינים התקשורתיים שהיו סביבו, במיוחד ההתקשרות עם סלקום, ממש הוציאו לי את החשק. מה שגורם לי לחשוב שאולי מעיין היצירה שלהם יבש. אבל אני מוכנה להיות מופתעת לטובה...

שלמונזה

New member
ברור שאהבתי ../images/Emo168.gif

וזאת השאלה הנשאלת: האם אנשים שמעו את הדיסק לפני שקטלו? או שקטלו רק בגלל סלקום והניחו שחרא של שירים. כי חרא של שירים אין שם וזה דיסק מדהים, אחד הטובים ממש התחברתי אליו [ולקח לי זמן להתרגל, מודה] האמת יותר כיף לשמוע את השירים האלה בהופעות. ולגי סלקום - הם היו החלוצים בענין היום כמעט כל אומן נמצא עם הסלולארי ופתאום לא אומרים כלום, זה רק כי הם ספגו את האש ראשונים. עניין הסלקום לא אומר ממש הרבה.

NoaHK

New member
צ'מעי...

זה דיסק שמעבר ללשמוע אותו פה ושם בגלגלצ לא התחברתי לשירים. גם בהופעה שהייתי בה של רומנטיקה עתידנית, השירים שבאמת הלהיבו את הקהל היו שירים קלאסיים, כי תכלס רומנטיקה עתידנית הוא דיסק שכל להקה אחרת יכלה להוציא. אני ציפיתי ליותר. ואני לא משווה את משינה לאלון דה לוקו וסינרגיה... אבל די.

ב ר 3

New member
וואלה

גם על כנסיית השכל בא לי... נראה איך זה יסתדר :)

NoaHK

New member
הייתי ילדה טובה השנה, אליהו!

התו השמיני גרמו לי לראשונה מזה זמן רב לאכזבה, כשהודיעו לי שהאי פי של עמית ארז black light אזל. טוב נו, נרכוש אותו בהזדמנות. אבל הנה התעלומה האמיתית. איך אני, שגרה בארץ ישראל כבר 21 שנה, רק עכשיו מגלה את הגאונות והיופי של אביתר בנאי? כלומר, הכרתי את שמתי לי פודרה ומתי נתנשק וכלום לא עצוב... אבל, אבל יש בו כל כך הרבה מעבר לזה. ואיך הגעתי להארה הזאת רק עכשיו? ובכן, לפני כיומיים ישבתי מול המחשב, ואחי הקטן במקרה השאיר את הנגן שלו מחובר למחשב. וכך קרה שישבתי שעה- שעתיים ושמעתי רק אביתר בנאי. ולא היה בי הרצון הזה להעביר שיר באמצע אף לא פעם אחת, ולא הרגשתי צורך לחפש דברים חדשים בבלוגים משונים. פשוט ישבתי ליד המחשב, בקושי הסתכלתי על המסך, והקשבתי. אז... שמישהו יקנה לי את הדיסקוגרפיה שלו, ומספיק עם השלמה ארצי האובר רייטד הזה. תודה.

Kettercat

New member
מצטרפת לברכות ../images/Emo8.gif

גם אני נכנסתי אליו באיחור. הוא מדהים

שלמונזה

New member
מתנות להמונים ../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif

השתי מתנות הכי חשובות שקניתי לאחרונה: אסף ארליך - חדשות מהמגירה [נו אז מה אם אני חוזרת על עצמי אלף פעם] רם אוריון - כן איזה דיסקים תרצו שיקנו לכם מתנה לחג מחוסר תקציב? האמת הוצאתי כ"כ הרבה על דיסקים לאחרונה, כך שכל דיסק מתנה [מתחום הרוק, ולא סינאכסיה או משהו בסגנון] כזה יהיה מבורך
או איזה דיסקים תקנו לאחרים מתנה לחג? אקנה לכל מכרי את הדיסק של אסף ארליך ב- 30 ש"ח! [נו אז מה אם אני חוזרת על עצמי אלף פעם] וסתם לא אקנה, אבל זה זול זה שווה, וזה האמממ לא יודעת פשוט הדיסק שהכי התחברתי אליו לאחרונה.

nils11

New member
אחלה שרשור:)

אז יאללה איזה דיסקים אתם קונים לעצמכם מתנה לחג? לא קונה, למי יש כסף גם ככה אני הולך להופעה:S איזה דיסקים תרצו שיקנו לכם מתנה לחג מחוסר תקציב? היהודים-LIVE!!!!!! או איזה דיסקים תקנו לאחרים מתנה לחג? לא אקנה:(

מתנות

אז יאללה איזה דיסקים אתם קונים לעצמכם מתנה לחג? קניתי לעצמי את האלבום של אסף ארליך - חדשות מהמגירה ולא הצטערתי לרגע. אלבום מעולה, מתעלה אפילו על קודמו. איזה דיסקים תרצו שיקנו לכם מתנה לחג מחוסר תקציב? ג'נגו - לב, שי נובלמן - how to be shy, רוקפור החדש שיצא בקרוב, xo של אליוט סמית'. או איזה דיסקים תקנו לאחרים מתנה לחג? באמת ששום אלבום לא מתעלה על days of hunger אז אותו, למי שירצה.

למעלה