קנטיקאס

RORGAD

New member
קנטיקאס

בואנוס דיאס א טודוס, אייר אסטובה אן אל "קנטרי" אי אן אל מינוטו קה קיז´ה סוביר אה לה ביסיקלטה, ממטי אן לאס אורז´אס "דיסקמן" קון לאס קנטיקאס דה סוזי הרנסיה SUZY HERENCIA אי מגוסטי טנטו מונצ´ו אי קיירו קה טודוס סיינטאז´ אסטאס קנטיקאס, אי אן אסטה דיסק 10 קנטיקאס: 1. טו מאדרה קואנדו טה פריו. 2. אסטה מונטניה דה אנפרנטה. 3. סי לה מאר ארה דה לצ´ה. 4. נוצ´ס נוצ´ס. 5. לו בילביליקוס קנטן. 6.נאני נאני. 7. אלא אונה יו נאסי. 8. ארבולס יורן פור לוביה. 9. פובריטה מוצ´צ´יה דה קסופרס דל אמור. 10. לאס קלאבינס אן און טייאסטו. לה מוזיקה אס "קאמרית קלה" קון פיאנו, ויולה, טרומפטה, פנדרוס אי אס גוסטו פה רה לאס אורז´אס, סי קרש ווס פואדו אה דובלאר (מהמילה דאבל באנגלית) אי אה מאנדארווס (לשלוח לכם) קה טנגאש בואן דיאה

Lcapone

New member
סוזי- זמרת אדירה!

קרדיקה מיה- יה טה וס אזר מוי פלאקה ... מרוב אופניים בקאנטרי... הדיסק של סוזי הוא אכן יהלום אמיתי הגורם לי לדמוע בהתרגשות בכל פעם מחדש " טו מדרה קוונדו טה פריו" ו"לוס בילבליקוס קנטן" במיוחד. יה מה אלוונטי כבר מזמן, בגילי אחר הפיפי הראשון של הבוקר כבר קשה להרדם שנית... ורק תיקון קטן לגבי הדיסק: לזמרת קוראים סוזי, ולדיסק קוראים הרנסיה. אין לי מושג מה פרוש המילה הרנסיה- אם מישהו יודע שיספר לנו.

avielss

New member
הרנסיה-ירושה

ויש עוד דיסק מעולה (שממנו לקוחה החתימה שלי) שנקרא נדמה לי ESTOS Y OTROS יש דואט עם דויד ברוזה בשיר עצי השקד-ארווליקוס דלמנדרה ויש שיר מתורגם של ח נ ביאליק-הכניסיני תחת כפנפך-רקוזה מה דבשו דה טו אלא בקיצור מומלץ ביותר

RORGAD

New member
הרנסיה

אביאליקו מאסטה ויינדו מוי זור הקריאר קה סוזי יאמו א סו פלקה "ירושה" מאס קרייגו קה ארה "שיבוש" דל "ק" אי אס קרנסיה קה אס אן עיברית "חיבה" אהבה" לא נראה לך? בכל אופן אני מהבוקר מחפשת את האחיין שלי לבדוק אם אין את שם משפחתה של סוזי בדיסק כדי שאוכל לאתר אותה ולשאול אותה, קוריוסידה.

רותי ב.

New member
יופי של כתבה עשו על זה. עכשיו

אני סקרנית נורא לשמוע. תודה שהבאת לנו את הקישור.

אביאליקו´ הכתבה הפוכה...

המילים הפוכות אי אפשר לקרוא.. ניסיתי קידוד לא עזר.. קואלו סבאזר???קרו מלדר.... בואנו כסוזי נוסטה קון לוס פייזס אריבה.....

רותי ב.

New member
חחחח, פרימי קי-פאסאס און ´קורס´ אין

אינטרנט אונדי-מי.
תראי מה עושים: VIEW = תצוגה, למעלה, יש אופציה ENCODING = קידוד, ושמה את משנה את האפשרות של העברית. יש בערך 3 אפשרויות שונות, עד שמסתדר לך, "קון לוס פייזיס.
אני מתגלגלת מצחוק.

רשל

New member
גם אני מתגלגלת מצחוק ../images/Emo6.gifאז קמאדם-

רוזה יא טורנו אן סי, נו טפרסה רותי
היא חזרה לעצמה (הבריאה) אסטה מאדם רוזה אז קקונוסקו יו, זאת המאדם רוזה שאני מכירה, בנדיצ´ו אל אי אלוודו סו נומברה, ברוך מרפא חולים

Lcapone

New member
תיקון קל לתזה שלך בנושא HERENCIA

ביררתי את הנושא, ואלו התוצאות: המילה HERENCIA פרושה אכן ירושה, אבל במקרה של הדיסק- הכוונה היא למילה העברית: מורשת ( שתי המילים בעלות אותו שורש) ולמי שרוצה להעמיק עוד יותר בנושא, כדאי שידע שמקור המילה HERENCIA בלדינו, הינו המילה הלטינית hereditas - שפרושה זהה. ולסיום, האינך חושבת שהשם "מורשת" הולם מאוד את הדיסק של סוזי? קרידוס- אני מקווה שאני לא טרחן מדי לטעמכם... חשוב לי לתרום את כל שביכולתי על מנת להשאיר את הלדינו בחיים

RORGAD

New member
הרנסיה../images/Emo24.gif

כן מורשת זה ממש הולם, אך לא ירושה, האנטיטזה שלי היתה לגבי המילה ירושה בהחלט נראה לי מתאים מורשת, וכן תמשיך להחיות את הלאדינו, צריכים לעשות הרבה יותר, תודה רבה לך

רשל

New member
שיהיה לך ../images/Emo50.gif ../images/Emo39.gif

מסטו מרויינדו דל אספניול טויו, אי דה לס קומידס קסבס אזר. לטעמי אינך טרחן, והלוואי שהתרומה והמאמץ שלך ושל כולם להשאיר את הלדינו בחיים תצליח

RORGAD

New member
הדיסק של סוזי../images/Emo20.gif

אלקפון בואנאס טדרס, אמי מאגרדו מונצ´ו לה קנטיקה נומרו 2 "אסטה מונטניה דה פרנטה, דיה אנטרו לה סיינטי אי יה מאמבזי לאס פלאבראס קה אסטאן מוי ארמוזה. אמה יו קיירו אבלאר קון סוזי, אי נו טופי אל נומרו דה אל טלפון דאייה אל טלפון קה אי אן אל אינטרנט נו אס דאייה, פואדי סר קה מי פואדס איודאר מונצ´אס גרציאס. תרגום: אלקפון ערב טוב, בעיני מצא חן שיר מספר 2 כל היום שמעתי אותו ואף למדתי את המילים בעל פה בכל אופן העליתי חרס, לא הצלחתי להשיג את מספר הטלפון של הזמרת, מספרי הטלפון שיש באינטרנט לא שלה, גרה בביתה משפחה אחרת, האם תוכל לעזור לי? קה טנגס בואנה טדרה.

Lcapone

New member
יה סה, קרידו, יה סה

הודעתי היתה מיועדת לגב´ RORGAD ואין אני מטיל ספק בגבריותך...! בואנס טדרס. ויש האומרים טרדס.

רותי ב.

New member
קוואנדו מוז-וואמוס אינקונטראר,

אקודרה-מוס, וה-סר. יא-לו קיריאה אוּיִר, אסטי דיסק.

למעלה