קנט שיש על גבי קיר - האם מועיל למניעת עובש?

makiko

New member
קנט שיש על גבי קיר - האם מועיל למניעת עובש?

שלום, אני מתכנן מטבח, וחשבתי על האפשרות של לעשות קנט (גובה של 5 ס"מ) שיש על הקיר, זאת לצורך מניעת עובש מכוער על הרובה. היום, יש לי קרמיקה מעל השיש, וליד הברז ישנה הצטברות של אבנית ועובש שחור על גבי הרובה. האם יצירת הקנט משפרת את הנקיון באזור? (אני מניח שההדבקה הינה ללא רובה - אלא פשוט הדבקה חלקה). מעל הקנט ברצוני לשים פלטת זכוכית, או קרמיקה. תודה.

קלאמרי

New member
מנסיוני כרגע ומהעבר,עברתי לדירה חדשה

במטבח הישן רציתי כמוך כי נימאס לי מהעובש ומהסיליקונים למיניהם 17שנה סבלתי, עד ששמתי רובה ,הבעיה במטבחים קצת ישנים שהברז קרוב וקצר מספיק בשביל להטיז מים באופן קבוע לשם ואז שוכחים ליבש ונוצר עובש נסה רובה רק נקה את האיזור מסיליקונים או ..?,ליפני במטבח בבית החדש וויתרתי על הקאנט למרות ששכנים עשו וזה מאוד יפה בגלל המשכיות השיש,כי אצלי הברז ומיקום הכיור קצת רחוקים מהקטע האחורי וכשעושים כלים המקום לא נירטב אלא אם משפריצים במכווון מים לשם,הסתפקתי ברובה וזה ימנע עובש גם אם ירטב יום יום. במחשבה שניה אם ההיתי עושה קאנט שיש 10ס'מ זה רק בשביל היופי יותר.מקווה שעזרתי ואל תתיאש אם לא יעזור לך שים קאנט ותדביק בדבק שיש על הקרמיקה אבל פנה למפעל שיש שזה יעשה מקצועית ולא חאפר.וכדי לשלם על זה

makiko

New member
בקיצור, אתה מציע לעשות קנט על גבי השיש

(דרך מפעל השיש), כך לא יהיה סיליקון ולא רובה, ולא יווצר עובש. אני צודק?

קלאמרי

New member
כן אם מדובר על המטבח הנוכחי

אז עדיף ולעשות זאת לפני ששמים את הקרמיקה על הקיר,אני לא יודע איזה שיפוץ עובר המטבח. מקסימום תוריד את כול השורה הראשונה שצמודה לשיש,ואם לא תברר אצל מקצועיים אפשרות הדבקת קאנט..הקאנט אמור להיות 10ס'מ ובצבע השיש,על הקאנט לא שמים שום דבר ,הוא יושב על השיש עם דבק מיוחד צמוד וחסל לעובש.וזה יותר יפה למטבח בהצלחה.

קלאמרי

New member
כן תברר במפעל שיש

שם יסבירו ולא משנה כמה יעלה העיקר שיעשו לך ותיתפטר מהצרה הזו.

למעלה