גם אני, אני מכינה מרק, ומפרישה כוס-שתיים
ממנו לסיר נפרד עם עוד קצת מים, ובזה מבשלת את הקניידלך.
צריך לתת להם להתקרר ולהתייצב היטב אחרי הבישול, ואז הם מצוינים לכמה ימים במקרר, אפילו יותר טעימים אחרי קירור.
לגבי הקמחים - בתגובות מישהו כתב שניסה עם קמח טפיוקה ויצא לו גם טוב.
תקראי את הפוסט בבלוג, יש שם מלא טיפים והסברים מפורטים, וגם הרבה תגובות שיכולות להועיל (למרות שהשתדלתי לרכז גם את זה בתוך הפוסט אז לא חובה)ֿ
הרגע סיימתי צלחת מרק עם קניידלך שאכלתי קצת רכים כי לא התאפקתי לחכות שיתקררו ויתייצבו היטב..