קנידלעך טבעוניים,רעיונות הכנה?

ella100

New member
קנידלעך טבעוניים,רעיונות הכנה?

,צריכה עזרה.
 

ella100

New member
תודה,מירב- האם יש למישהו נסיון עם קמח אחר ?

אני לא נוהגת לבשל קנידלעך במרק-האם זה אומר
להוסיף יותר תיבול לקנידלעך עצמן?
 

נטאשKה

New member
במתכון של החיפושית

כתוב לא לבשל אותם במרק אלא לבשל מרק ואז לקחת חלק ממימי המרק או פשוט ציר ירקות לבישול הקניידלך
אבל בהרצת ניסיון הראשונה שעשיתי פשוט בשלתי אותם במים עם מלח כי רק רציתי לראות שהם בכלל יוצאים בכיוון והם יצאו אליפות.

לא הבנתי את השאלה לגבי הקמח.
 

ella100

New member
תודה על התשובה לגבי נסיון ההרצה-מעולה.

לא קראתי את הוראות ההכנה,רק את הוראות הכנת המרכיבים
ושם ראיתי את ענין המרק.השאלה היתה בדיוק בגלל ענין העכירות המשתחררת.

ענין הקמח-בדקתי באם מישהו ניסה קמח אחר פרט לקמח תפוח אדמה.
 

ladybug6

New member
הרגע הכנתי אותם

והם מחכים במקרר לפני הבישול (בזמן שהמרק מתבשל)
לא יכולה לחכות כבר, כל השבוע בא לי כבר קניידלך


אגב גם אם לא רוצים לאכול אותם עם מרק, כדאי לפחות לבשל אותם בציר ירקות, כי זה נותן להם מלא טעם. אפשר פשוט להרתיח מים עם קצת פטרוזיליה, סלרי וגזר, עלה דפנה מלח ופלפל, לתת לזה על האש איזה שעה בלי מכסה על אש נמוכה אחרי רתיחה, ואז לבשל בזה את הקניידלך. זה יתן להם טעם נפלא ועשיר
 

ella100

New member
אצלנו זה גם לאכול עם מרק וגם כתוספת

פשוט לא מבשלת בתוך המרק.
בדרך כלל זה גם ישר מכלי הבלילה למים הרותחים (במתינות).

תגידי-הקנידלעך הממתינים במקרר-זה טוב ליותר מיום (ההמתנה?),
מוצאת חן בעיניי האופציה.
נראה לי שכן.נכון?-ניסית?
 

ladybug6

New member
גם אני, אני מכינה מרק, ומפרישה כוס-שתיים

ממנו לסיר נפרד עם עוד קצת מים, ובזה מבשלת את הקניידלך.
צריך לתת להם להתקרר ולהתייצב היטב אחרי הבישול, ואז הם מצוינים לכמה ימים במקרר, אפילו יותר טעימים אחרי קירור.

לגבי הקמחים - בתגובות מישהו כתב שניסה עם קמח טפיוקה ויצא לו גם טוב.

תקראי את הפוסט בבלוג, יש שם מלא טיפים והסברים מפורטים, וגם הרבה תגובות שיכולות להועיל (למרות שהשתדלתי לרכז גם את זה בתוך הפוסט אז לא חובה)ֿ

הרגע סיימתי צלחת מרק עם קניידלך שאכלתי קצת רכים כי לא התאפקתי לחכות שיתקררו ויתייצבו היטב..
 

ella100

New member
כיף לך.

זה בסדר קצת רכים.
אקרא ,תמיד שווה.

יש בדיחה על "קצת" קשים.
 

גםאני5

New member
דרך אגב (כי ראיתי שמישהו שאל על קמח חומוס)

יש לך נסיון עם גונדי צמחוני? משום מה הם מזכירים לי קנידלך..
 
למעלה