קניה בסין...

td12

New member
קניה בסין...

האם קניה בסין תהיה יותר זולה משמעותית? דודים שלי נוסעים להונג קונג בשבוע הבא. למשל להיכנס לחנות מוצרי חשמל וכאלה אני מאמין שיהיה שם mp3 של חברות מוכרות. האם זה יהיה זול משמעותית??? אני מתכוון כדי שלא יהיו פאשלות להינעל על כמה דגמים ולהגיד להם. אני מחפש אם זה קניה שם מכשיר של איריבר או סוני או קרייטיב, 1 G , פלאש , חשוב לי שיהיה יחסית קטן, ללא בליטות מיחדות, צורה נוחה לכיס, כמובן תפריט באנגלית, רדיו זה פלוס נחמד גם הקלטה אבל פחות חשובים לי... ממשק נוח , ניראה טוב, איכות שמיעה , ווליום לא בקמצנות (אני שומע גבוה מאוד- בטיול השנתי שהיה לא מזמן שמעתי ממישהו בעל נגן גנרי סמרט אין שם ווליום שמספיק לי פול ווליום חלש מאוד אם האוזניות סוני שלי) הייתי רוצה משהו במחיר של כ 500 שקל, יש סיכוי שאני יוכל לקנות משהו שבארץ עולה 900-1000 בערך שם ב 500 למשל איזה איריבר 1 G או סוני???? איזה דגמים הייתם ממליצים מהחברות האלה??? (לא רוצה אייפוד, השופל לא מתאים לי ללא מסך ואני רוצה פלאש) ואם לא כמה יעלה לי שם? איזה חברות שם מהמובילות יותר זולות? תודה רבה מראש לעונים, אם אפשר עד יום שלישי בגלל הטיסה.

td12

New member
עוד משו...

עכשיו הייתי באתר של סקאל דיוטי פרי... תגידו הם עושים צחוק? זה לא אמור להיות יותר זול?

shay0600

New member
חחחח

גם אני שמתי לך לזה המחירים שלהם אלו המחירים הכי מופקעים בארץ

למעלה