קניה בפעם הראשונה ותשלום כפול עלאותו פריט

moti1elash

New member
קניה בפעם הראשונה ותשלום כפול עלאותו פריט

אני פונה למי שיודע מה לעשות בקשר לרכישה שבצעתי בפעם הראשונה ב - EBAY. רכשתי מצלמה בשווי 495 $ ותוספת של 70$ על משלוח. התבקשתי לשלם ואישרתי. אח"כ התבקשתי לשלם דרך PAY PAL וגם שם אישרתי מה שקרה שחייבו את כרטיס האשראי שלי פעמיים בשני המקרים. פניתי למוכר ובקשתי ממנו לבטל את החיוב בכרטיס האשראי והוא ענה לי שהוא יבטל את החיוב ב- PAY PAL. וביקש לקבל את תאריך החיוב. שלחתי לו ועברו יומיים ולא קרה כלום. שלחתי לו שוב והוא ענה שהוא מחכה למסמכים אין לי מושג לאיזה מסמכים הוא מחכה. מה אני עושה? ואיך בכלל אני יודע מה הסטטוס של המשלוח? למוכר 98.6% פדבקים חיוביים. פניתי באותה הבעיה גם ל- PAYPAL. האם לפנות לחב' כרטיסי האשראי לביטול העסקה?

חיוב כפול

חכה עוד יום יומיים ותבדוק בפייפאל עם זוכה חשבונך. אם לא תפנה שוב למוכר . יהיה יותר פשוט מאשר לערב את חברת האשראי (שזו אופצייה שתמיד קיימת עבורך) המוכר כנראה רוצה לראות שהוא זוכה באשראי ואז לזכות בפייפאל (את הזכוי בפייפאל הוא רואה מיידית) . במקביל שאל אותו האם המוצר נשלח ובקש מספר מעקב . ובפעם הבאה דאג לבדוק כל מה שאתה עושה כמה פעמים , מה זה "התבקשתי לשלם ואשרתי ואח"כ שוב התבקשתי ואישרתי" הרי שילמת פעם אחת אז מה אתה משלם שוב? ושלא יהיו לך הפתעות כי בארץ תצטרך לשלם מע"מ ומכס .

למה את מכניסה את נושא המכס שוב פעם...

עד שסוף סוף היו כמה ימי שקט

moti1elash

New member
היי קונדליסה

מע"מ אני ידע שצריך לשלם, השאלה מתי כשאני מקבל את הפריט או לפני? מכס? כמה מכס על מצלמה?

moti1elash

New member
קונדליסה, איך אני יכול לראות את כל ההודעות

ב - EBAY ו PAYPAL?

moti1elash

New member
המוכר ביקש לשלוח רשיון וצילום של כרטיס אשראי

משני הצדדים רק את 4 המספרים האחרונים. האם מקובל? אני מצרף את האימייל שלו. Hi, We received your payment. However, because of recent increase of fraudulent activities on EBay, we require further verification on this transaction. Please don't take it personally, as this is to help fight fraud. All we need is the front copy of your credit card that you paid with (you may cover up the first 12 numbers of your card, just leave the last 4 digits open) and a photo id such as driver's license. Please email us that information as soon as possible to [email protected] Thank you for your cooperation in making EBay a safe and fun place to trade. Please note: We will report any suspicious buyers and fraudulent activities to EBay and the Federal Trade Commission (FTC) Bureau of Consumer Protection. -Jeff Electronic King Inc.

תשלח

אין סיפור..כסה את המספר תשאיר את ארבעת הספרות האחרונות . ד"א למה שילמת 70$ על המשלוח? זה מה שהיה רשום בליסטינג? כל המצלמות אצלו שאני ראיתי הם ב49$-59$

noga30

New member
דווקא ארבע הספרות האחרונות הכי חשובות

אלה הספרות שמשתנות מאדם אחד לשני, כל הספרות של ההתחלה במסטרכרד זהות, לדעתי לא לתת בשום אופן

מאור143

New member
נראה לך ?

אז יש רק 9999 כרטיסים בעולם ? כל חברה רצינית שרוצה אימות ססמא, או כל אימות אחר מבקשת 4 ספרות אחרונות ... אין שום בעיה ... תשלח .

noga30

New member
בארץ

היתי קורבן להונאת כרטיס האשראי ועברתי חקירה במחלקת הביטחון של ישרכרט כך שהמידע בדוק, חגגו לי עם נתוני כרטיס האשראי בטיול בברזיל בסכום של 10000 ש"ח, שאלו אותי מה עשיתי עם הכרטיס בזמן שהתקלחתי ואולי החברות שלי בנתיים עשו שופינג עם הכרטיס, למזלי זה הסתיים בהחזר הכספים. אם יש לך מסטרכארד תראה שבקבוצת הספרות השניה יש לך 1003

ZeRadio

New member
מה זו מחרוזת השטויות הזו

חגיגות על כ.האשראי יכולים לבצע זבנים בחנויות בגדים ו/או קופאיות בסופר (רשימה חלקית) ביתר קלות,מצלמות דיגיטליות שייכות לקבוצת המוצרים החביבים על נוכלים, מדובר בדרישה לגיטימית

נגה זה ממש לא נכון

המוכר רוצה לוודא שהוא אכן בעל הכרטיס. נתינת 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי הינה פעולה שגרתית (בכל שירות אליו תתקשרי ושהם רוצים לזהות הם יבקשו את ארבעת הספרות האחרונות) גם בקבלות מהסופרמרקט לדוגמא מוסתר כל המספר ומופיעות רק ארבעת הספרות האחרונות . 4 הראשונות זהות בכל חברה - ויזה , ישראכרט וכו' . ההונאה שלך לא קשורה לנושא הזה בכלל .

moti1elash

New member
איך אני מבקש מPAYPAL להחזיר לי את הכסף לכרטיס

שלום לכל החברים האכפטיים בפורום החשוב הזה. איך אני מבקש מPAYPAL להחזיר לי את הכסף לכרטיס האשראי שממנו הוא חוייב פעמיים. כי המוכר זיכה את הPAY PAL.

למעלה