קניה ברשת מחסני השוק.

• פותח הנושא raya
  • פורסם בתאריך

raya

Well-known member
לצערי סניף שופרסל שלי במרכז המסחרי "הגשר" בבאר שבע, נסגר , ובמקומו יש חנות של מחסני השוק. קניתי היום קוטג' 12%.
המחיר המצוין על האריזה 6.90₪ (שזה די יקר, במקומות אחרים עולה סביב 6.30₪).
בתלוש הקופה אני רואה חיוב של 8.20₪. ניגשתי לקופה הראשית, אמרתי לקופאית שהמחיר לא תואם את המחיר על המוצר. תשובתה - זה המחיר! ראתה שזה לא בדיוק נכון, אמרה הקופאית לא הקלידה נכון... שטויות, היא סרקה את הקוד.
החזירה לי 1.30₪ עם פנים חמוצות.
מי שלא ישים לב - ישלם 8.20₪. ממש חוצפה.

קבצים מצורפים

• 20240529_173810.jpg
    20240529_173810.jpg
    KB 1,013.2 · צפיות: 6
  • מחסני השוק.jpg
    מחסני השוק.jpg
    KB 723.5 · צפיות: 5

GoldenEyes

Well-known member
לצערי סניף שופרסל שלי במרכז המסחרי "הגשר" בבאר שבע, נסגר , ובמקומו יש חנות של מחסני השוק. קניתי היום קוטג' 12%.
בתלוש הקופה אני רואה חיוב של 8.20₪. ניגשתי לקופה הראשית, אמרתי לקופאית שהמחיר לא תואם את המחיר על המוצר. תשובתה - זה המחיר! ראתה שזה לא בדיוק נכון, אמרה הקופאית לא הקלידה נכון... שטויות, היא סרקה את הקוד.
שיטת מצליח
או שיטת מסריח
אל תקני שם יותר
טוב שפרסמת

raya

Well-known member
שיטת מצליח
או שיטת מסריח
אל תקני שם יותר
טוב שפרסמת
ה"בעיה" שקניתי היום תווים דיגיטליים אליהם, בהנחה של 8% ,וכעת אצטרך להמשיך לקנות שם.
מצד שני - אני עושה שם רק השלמות, לא קניות גדולות (אותן עושים בקינג סטור או אצל האחים דבאח).
היו לי תווי קניה למחסני השוק - מתנה מהאוניברסיטה (בה אני מתנדבת מעל 20 שנים). גם עם התווים - עשיתי רק השלמות.
הפרסומת שלהם - הכי זולים בשוק - מה שממש לא נכון, הם בכלל לא זולים.
עכשיו שמתי לב - ההחזר זה "בזכות" הנחת מנהל!

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
החוק היבש אומר שמה שכתוב זה מה שהלקוח ישלם. ברור שלרוח לא יסכים לשלם מחיר מופקע אם ישים לב לכך. אבל כשהמחיר שגוימכלפי מטה, אסור לבית העסק לדרוש מחיר גבוה יותר.

פעם הייתי בחנות צעצועים. היו שם 2 משחקים זהים. על האחד הייתה מדבקה נכונה ועל האחר הייתה מדבקה שגויה כלפי מטה. הגעתי לקופה והקופאית לא אמרה מילה. היא חייבה לפי המדבקה והלכתי לדרכי.

רוב הזמן נח

Well-known member
אסור לקנות מחנות שמתנהלת ככה. אני אישית כבר לא זוכר מתי נתקלתי בדבר שכזה. במקומות נורמלים אם יש בטעות חיוב ייתר ישר מחזירים את הכסף.

לפי החוק, העסק הזה הולך לטובת הלקוח. אז אם המדבקה מראה מחיר נמוך יותר מהבר קוד, הולכים לפי המדבקה.
ואם במדבקה יש מחיר גבוה יותר מהבר קוד, אז לא רלוונטי מה יש על המדבקה.

raya

Well-known member
אסור לקנות מחנות שמתנהלת ככה. אני אישית כבר לא זוכר מתי נתקלתי בדבר שכזה. במקומות נורמלים אם יש בטעות חיוב ייתר ישר מחזירים את הכסף.

לפי החוק, העסק הזה הולך לטובת הלקוח. אז אם המדבקה מראה מחיר נמוך יותר מהבר קוד, הולכים לפי המדבקה.
ואם במדבקה יש מחיר גבוה יותר מהבר קוד, אז לא רלוונטי מה יש על המדבקה.
כפי שכתבתי - קניתי תווים דיגיטליים, כך ש"אצטרך" להמשיך ולקנות שם השלמות.
לאורך השנים - אני חושבת שמעולם זו לא היתה רשת זולה (כפי שהם מפרסמים את עצמם).
כאשר פתחו את הסניף (לאחר שקנו אותו משופרסל שלי) היו אכן מבצעים טובים על בשר, עופות ומוצרים נוספים. זה הסתיים.
היות והחנות יחסית קרובה לביתי (הולכת ברגל וחוזרת ברגל) נוח לי להשלים שם חוסרים.
משתדלת לקנות מוצרים במחיר מפוקח או מבצעים.

למעלה