קניה ווסט: "אני נאצי, אני אוהב את היטלר"

ביטניקט

Well-known member

הראפר המעורער הציף את הרשת החברתית X בציוצים אנטישמים, טען כי לעולם לא יסכים לעבוד עם יהודים והוסיף כי הוא אוהב את היטלר.

לזה קוראים פסיכופט. חבל שהוא לא זכה להכירו מקרוב, כי אז הוא היה מגלה מה היטלר חושב עליו ושכמותו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

קניה ווסט: "אני נאצי, אני אוהב את היטלר"​

הראפר המעורער הציף את הרשת החברתית X בציוצים אנטישמים, טען כי לעולם לא יסכים לעבוד עם יהודים והוסיף כי הוא אוהב את היטלר.

לזה קוראים פסיכופט. חבל שהוא לא זכה להכירו מקרוב, כי אז הוא היה מגלה מה היטלר חושב עליו ושכמותו.
עזוב, מדובר במתמודד נפש שסובל ממחלת נפש קשה ואכזרית בשם מאניה-דפרסיה. מי שסובלים מהמחלה הזאת הן נשמות פצועות שסובלות ומתענות בכל רגע של ערות ומודעות. הנשמות הפצועות האלו נעות ונדות בעולם בחוסר מטרה ובכאב אינסופי.

02-09-2015-19-24-07.png

ai27

Well-known member
לא מפתיע בכלל.
המון שחורים הם נאצים בימנו
המפלגה הדמוקרטית אפילו מעודדת את זה
בגרמניה הנאצית היו עשרות אלפי שחורים
אבל רק בערך 500 חצי-שחורים.
היטלר ראה בשחורים אוכלוסיה סוג-ב - אבל לא שלח אותם להשמדה. הילדים המעורבים עוקרו ובזה הסיפור נגמר

evglev1

Well-known member
מנהל
לא מפתיע בכלל.
המון שחורים הם נאצים בימנו
המפלגה הדמוקרטית אפילו מעודדת את זה
לגבי קניה ווסט זה מפתיע בכלל שהוא גרם אפילו לג'יג'י ובלה חאדיד הלאומניות הפלסטיניות לצאת להגנת היהודים מרוב האנטישמיות הקיצונית שלו, שהוא כל כך אנטישמי שגורם אפילו לשונאי ישראל מובהקים להיראות כמו אוהבי יהודים.

ai27

Well-known member
לגבי קניה ווסט זה מפתיע בכלל שהוא גרם אפילו לג'יג'י ובלה חאדיד הלאומניות הפלסטיניות לצאת להגנת היהודים מרוב האנטישמיות הקיצונית שלו
מבחינתן זאת הזדמנות מעולה להציג את עצמן כ"לא נאצית" - בזמן שהן תומכות בארגוני טרור ובהשמדת יהודים בישראל.
זאת הונאה - לא הגנת יהודים
הן משתמשות בו כדי להפריד בין "נאציזם טוב" ל"נאציזם רע" מבחינתן
שהוא כל כך אנטישמי שגורם אפילו לשונאי ישראל מובהקים להיראות כמו אוהבי יהודים.
קניה ווסט הוא יותר מסתם אנטישמי.
הוא אפילו התחתן עם ביאנקה סנסורי (אוסטרלית לבנה ממוצא איטלקי) רק כדי להתייחס אליה כמו לשפחה ולהוליך אותה ערומה לכל מקום
הוא גם - תומך בעבדות. כל עוד היא מיושמת על כל קבוצה שהיא, ולא רק על שחורים.

נערך לאחרונה ב:

ביטניקט

Well-known member
לגבי קניה ווסט זה מפתיע בכלל שהוא גרם אפילו לג'יג'י ובלה חאדיד הלאומניות הפלסטיניות לצאת להגנת היהודים מרוב האנטישמיות הקיצונית שלו, שהוא כל כך אנטישמי שגורם אפילו לשונאי ישראל מובהקים להיראות כמו אוהבי יהודים.
הוא לא שונה בהרבה משמאלנים קיצוניים כמו סורוס וחבריו

אביב 2019

Well-known member
מדוע אתם מקילים ראש באנטשימיות של קניה ווסט?
ברור שהוא אידיוט.הרי הנאצים ראו בשחורים גזע עבדים נחות.
כעיקרון-המוסד צריך לחסל אנטישמים כמו חיסול הטרוריסטים בעולם.
זה לא צחוק.
את האנטישמי הזה צריך להרוג עוד כשהוא בהתחלה.

ai27

Well-known member
מדוע אתם מקילים ראש באנטשימיות של קניה ווסט?
ברור שהוא אידיוט.הרי הנאצים ראו בשחורים גזע עבדים נחות
אלא שהנאצים - הכירו בשחורים כגזע
משמע - שקולים לכל הלבנים - ביחד.
הטענה של היטלר היתה שהאירופאים חלשים פיזית מהשחורים, מנותקים ה"ברירה טבעית" שמחסלת את החלשים, ומתרבים לאט מהם
ולכן טענתו הייתה שאם הגזע הלבן לא יתאחד ויחזק את עצמו בכל דרך אפשרית - השחורים יכבשו את אירופה ואמריקה

ואז אדון קניה ווסט קרא את זה ואמר:
הבחור עלה פה על משהו...
כעיקרון-המוסד צריך לחסל אנטישמים כמו חיסול הטרוריסטים בעולם.
זה לא צחוק.
את האנטישמי הזה צריך להרוג עוד כשהוא בהתחלה.
יש בעולם מאות מליוני אנטישמים, וזה בהערכת מינימום.
אם ינסו לחסל את כולם זה לא יגמר לטובתנו

בנוסף,
המוסד מטפל באיומים ממשיים - לא בחולי נפש

למעלה