קניה חולה תהיי בריאה ומהר.שולחת לךולסיום
ב בת 1986 New member 13/2/07 #2 רפואה שלמה!! תרגישי טוב... ואגב- בנות, מה אתן אומרות עליו? ---------->>>
ק קניה 1 New member 13/2/07 #5 תודה חמודות ../images/Emo23.gif../images/Emo122.gif../images/Emo187.gif
ש שונית 7 New member 13/2/07 #6 ../images/Emo57.gifקניה שולחת לך הרבה אנרגיות לבריאות טובה והחלמה מהירה.אם אני זוכרת טוב אז את כר פעם שלישית חולה בזמן קצר. אז קבלי ו-
../images/Emo57.gifקניה שולחת לך הרבה אנרגיות לבריאות טובה והחלמה מהירה.אם אני זוכרת טוב אז את כר פעם שלישית חולה בזמן קצר. אז קבלי ו-
ש שמיים כחולים2 New member 13/2/07 #7 גם ממני, רק בריאות../images/Emo39.gif מה נגיד ,בקושי יש חורף,איך ג'קו הגדיר "חורף לא מרשים" והסוודרים החמים עדיין בארון אבל משום מה חולים יש בשפע.. לכולם רק בריאות ובשורות טובות .. ותמונה למצב רוח טוב..
גם ממני, רק בריאות../images/Emo39.gif מה נגיד ,בקושי יש חורף,איך ג'קו הגדיר "חורף לא מרשים" והסוודרים החמים עדיין בארון אבל משום מה חולים יש בשפע.. לכולם רק בריאות ובשורות טובות .. ותמונה למצב רוח טוב..
ש ש י ר ל י 0 1 New member 13/2/07 #8 תרגישי טוב קני'וש..../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif ובאמת החורף לא משהו אבל יכול עוד להשתנות.. אוהבת את הימים הסוערים האלה,שיושבים בבית מכורבלים חח
תרגישי טוב קני'וש..../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif ובאמת החורף לא משהו אבל יכול עוד להשתנות.. אוהבת את הימים הסוערים האלה,שיושבים בבית מכורבלים חח
ש שמיים כחולים2 New member 13/2/07 #12 היי זקוקה לעזרה מאחת המומחיות.. אני מתנסה בתוכנת snagit ומנסה לעלות תמונת נסיון של ג'קו עם קשת (תראי בנ.ב) איך אני תוספת רק את התמונה?
היי זקוקה לעזרה מאחת המומחיות.. אני מתנסה בתוכנת snagit ומנסה לעלות תמונת נסיון של ג'קו עם קשת (תראי בנ.ב) איך אני תוספת רק את התמונה?
ש שמיים כחולים2 New member 13/2/07 #15 לא מצליח לי.. זה שומר רק שחור.. אם את יכולה תנסי לשמור את התמונה שהעליתי בנ.ב... אני יוצאת לזמן קצר כשאחזור אראה אם הצליח תודה מראש
לא מצליח לי.. זה שומר רק שחור.. אם את יכולה תנסי לשמור את התמונה שהעליתי בנ.ב... אני יוצאת לזמן קצר כשאחזור אראה אם הצליח תודה מראש
T talytal New member 13/2/07 #18 אי אפשר לעשות... פרינט סקרין לוידאו. חייבים לעשות את זה דרך תוכנת עריכת וידאו כלשהי. איזה קטע וידאו זה?
אי אפשר לעשות... פרינט סקרין לוידאו. חייבים לעשות את זה דרך תוכנת עריכת וידאו כלשהי. איזה קטע וידאו זה?