קניה משתלמת - SANDISK 512 !

Ghostmize

New member
קניה משתלמת - SANDISK 512 !

זוכרים שאמרתי שקניתי את הSandisk SANSA 512MB
הוא עלה 588 באתר Pandas. פתאום יום אחרי ירד המחיר באתר אחר ומעולה : http://www.camera4less.co.il ל492 ! שווה לקנו תבאמת ביטלתי את ההזמנה והזמנתי באתר ההוא...חיסכון של 100 שח ולא שאני מפרסם או משהו כמו שראיתי שחשבתם לגבי יוזרים אחרים שסתם רושמים פרסומות על מוצרים. פשוט באמת שואלים על המוצר הנ"ל הרבה והחנויות האחרות סתם לוקחות יותר כסף...ועד היום לא היה את האתר הזה בZAP ופתאום הוא נכנס. תהנו!

תעשה טובה

תבדוק את איכות הרדיו בעיקר 103 . והאם אפשר להקליט מהרדיו. ואיך איכות ההקלטה?

Ghostmize

New member
כן באמת בסנסה אי אפשר להקליט

אבל לדעתי הוא עדיין עולה על הרגיל כי בלאו הכי ברגיל איכות ההקלטה לא משהו... ואני אודיע לך על הרדיו כשאני אקבל אותו תוך שבוע מקסימום.

Ghostmize

New member
../images/Emo41.gifוסתם הערה עניינית.

אם אתה מחפש מכשיר שמקליט, קנה מכשיר שנועד להקלטה. לא מכשיר שעושה X וגם בין היתר מקליט... אם אתה מחפש רדיו, קנה רדיו מזערי לא חסרים כאלה... לדעתי הרדיו אולי שימושי בקטעים שאתה רוצה לשמוע חדשות וכו', לא בשביל לשמוע מוזיקה. בנוסף, לגבי הקלטה מהרדיו: בשביל פאקינג מה
האיכות נמוכה כך שאם יש שיר חדש שבא לך עליו, איכות CD לא תצא לך מההקלטה הזו, ומה הקול של דידי הררי עושה לך את זה
. לא עקרוני ולא ענייני, נגן MP3 צריך להשמיע מוזיקה :)

יש לי את הסנסה והרדיו ממש טוב !

אולי לא ממש . אבל מאוד טוב. אני אוהב לשמוע איתו מוזיקה מרדיו 96.3 FM JORDAN שמשדרים מעמן(מקווב שלא טעיתי באיות)!

Ghostmize

New member
אה../images/Emo35.gif

אתה אוהב לשמוע את התחנה הזו כי *זה לא קולט אחרות? *סתם כי בא לך ?

מה זה השאלה הזאת ?

כן , יש שם מוזיקה טובה ! בכל אופן ברצינות ! בערכה גסה הרדיו קולט כ 80 תחנות כאשר 20 מהם באיכות ממש טובה (בזמן נסיעה) כאשר המדבקה שניסיתי קולט סה"כ 5 תחנות מאוד גדולות באיכות גרועה !

Ghostmize

New member
אה../images/Emo163.gif פשוט חשבתי שזו הייתה

הערה שבאה להגיד : "זה הדבר היחיד שהמכשיר הדפוק הזה קולט" :) אני מעדיף אישית גלגל"צ D:

weird dust

New member
הירדנים מאוד אוהבים רוק

והם משדרים יופי של מוזיקה. כל מי שגר באזור הקליטה שלהם יודע שיכול להיות ולא תבחין כי אתה שומע את ירדן. כן גם בירדן יש מוזיקה טובה והם משדרים באנגלית הרבה פעמים.

כן , יש להם את רדיו גורדן שמשדר

מוזיקה ללא הפסקה וללא פרסומות חוץ מחדשות כל שעה !

למעלה