קניה קבוצתית של שעוני פולאר

קניה קבוצתית של שעוני פולאר

השגנו דיל פצצה ובו קניה קבוצתית של שעוני פולאר F6 ו-F11 ב-20% הנחה! F6 - מחיר חנות 600 ש"ח מחיר לנו 480 ש"ח. F11 - מחיר חנות 900 ש"ח מחיר לנו 720 ש"ח. דיל לשבועיים הקרובים בלבד! המכירה במזומן בלבד. אני אשמח אם מישהו יצרף לינק להצגת הדגמים הללו של השעונים.

ilan1998

New member
פצצתיים שלי

אזהרה אליכם - F6 שעון זבל שבזבלים - יש לו פגם בייצור - השעון פשוט נתקע.... ראו הוזהרתם - זה כבר אצל למעלה מ10 אנשים שאני מכיר את הסיפור אצלם.... F11 לא יודע אבל שעון יפה... בהצלחה!

ilan1998

New member
אכן מקבלים אחריות אבל

זה לא נחמד לתת לתיקון ולחכות .... הצעה שלי - מראש לא להמר על זה , ובמחיר כזה לקחת את F11 בלי ספק בכלל....

Tami661

New member
אכן נתקע אבל תחי שירי80... לימדה

אותי איך לעשות restart ומאז החיים יפים בכחול
אגב... מאז שלמדתי את פטנט ה-Boot של הפולאר, "הצלתי" שני מתאמנים אצלנו במכון: האחת דגם F6 השני דגם... F11

ilan1998

New member
ותגלי לי איך עושים RESTART....?

דיל לנעלים - לקנות בחו"ל.... יום קסום

Mr Ka

New member
אתחול הפולאר

לוחצים במקביל על כל הכפתורים בשעון למספר שניות. תקבל בתצוגה מעין מסך לא מובן, ואז לוחצים על הלחצן האמצעי. הפרטים נשארים למעט שעה ותאריך וכנ"ל לגבי פרטי האימונים הקודמים. קרה לי באמצע אימון השבוע... לא כזו בעיה נוראית.

shiri 80

New member
לא מדוייק

אין צורך בלחיצה על כל הכפתורים ... צריך ללחוץ על כולם למעט השמאלי העליון מעניין אותי אם למישהו זה קרה יותר משלוש פעמים ...

Mr Ka

New member
אמממ.... לא רוצה שיקרה לי יותר ../images/Emo13.gif

ותודה על התיקון

Tami661

New member
וואווו!!! מדהים!!! אני רכשתי את שלי

עלאק אחרי הנחה (כ"פיצוי" על זה שהסיגמא שרכשתי מהם היה דפוק... במקום לזכות אותי: תיקנו אותו ועשו לי "הנחה"... אנרג'ים בכבודם ובעצמם) עלה לי 650 ש"ח דגם F6 + דמי משלוח = 685 ש"ח! אותו שעון שמוצע לכם ב-480 ש"ח מייקי... תשיג דיל לנעליים ספשלייזד אני רוצה
עם כל הדאווין והיופי של SIDI ואחרים... אין על הנדסת הייצור בספשלייזד יאללה לעבודה

למעלה