קניה ראשונה לתינוק

yuvi_n

New member
קניה ראשונה לתינוק

למישהו יש המלצה איפו ניתן לקנות ציוד לתינוק חדש ...

נירית1

New member
בוקר טוב - וקניות

לדעתי אין ברירה אלה לעשות סקר מחירים בחנויות שקרובות למקום מגוריכם. דבר ראשון המלצה שלי להכין רשימה של הציוד שאתם חושבים שצריך, אפשר לקבל קטלוגים בחינם בחנויות כמו שילב או רב-קט, ולפיהם להכין רשימה ולהתחיל לבדוק מחירים שמתאימים לכם. יש חנויות זולות כמו "טוב-לי" ברעננה וחנות באותו שם בראש העין ועוד שכרגע אינני זוכרת בהצלחה ולידה קלה - מתי?

אביטל +

New member
חנויות מקומיות

כדאי מאוד לכלול בסקר מחירים את החנויות המקומיות שאינן שייכות לרשתות שונות. הרבה פעמים אפשר למצוא דברים בזול יותר או לקבל הנחה על קנייה מרוכזת. החיסכון יכול להיות רציני.

נירית1

New member
ואו ה 25.10זה כבר מחר ! שיהיה

בהצלחה ובקלות וכדי שכבר היום תעשו סקר קטן כי אחרי הלידה תהיו מאד עסוקים. שיעבור בקלות ותדווח גם אח"כ

טל66

New member
יובי שלום,

קודם כל ברוכה הבאה לפורום הריון ולידה. מקווים לראות אותך איתנו "לפחות" עד הלידה, אחריה... "אלוהים גדול" (כמו שאמא שלי אומרת
) ציוד חדש אפשר לקנות בכל אחת מרשתות הילדים כמו שילב רב קט וכו´. הכנסי לכל אחת מהחנויות, בקשי קטלוג (לעיתים רושמים פרטים אישיים לפני מסירת הקטלוג) שבי בבית בשקט עם בעלך, אמא, אחות, אבא, חברה, והחליטי מה את רוצה או צריכה. לפני מס ימים הכנתי רשימה לא מלאה אמנם (על המלאה אני עובדת ואז אכניס אותו כקישור לפורום) למישהי ששאלה מה לקנות לתינוק. הרי הרשימה. נשמח לשמוע ממך בקרוב. טל

yuvi_n

New member
הסבר

קודם כל יובי זה מיובל בן למרות שהיום מודרני לתת לבת שם יובל (שם מקסים)ץ תודה על המידע. אני אוסף מידע לי ולאישתי כי לי יש אינטרנט בעבודהץ תודה

טל66

New member
אם כך, ברוך הבא לפורום הריון ולידה

ומסור לאשתך הריון קל ונעים טל

ashlaya

New member
שיעבור לכם בקלות ../images/Emo85.gif

ואני חושבת שלא רק אני אשמח לשמוע חוויות מהלידה דווקא מהצד של בן הזוג - נורא מסקרן

למעלה