קניה ראשונה

g88u88y

New member
קניה ראשונה

אני רוצה לקנות משהו וסגרתי עם המוכר על מחיר במייל שקיבלתי מאי ביי כתוב שצריך ךהפקיד דרך ווסטרן יוניון בנק.... השאלה למה לא pay pal והאם זה בטוח לשלם לפני שמקבלים מוצר

מוכרים באיביי (אני חושב שכולם)

מקבלים את הכסף מראש, לפני ביצוע המשלוח. רצוי לשלם עם PP ולא עם ווסטרן-יוניון...כדי שיהיה מעקב אחר ביצוע התשלום וביטוח כלשהו. תמיד תוכל לחפש מוכר אחר אם המוכר הזה לא מוכן לקבל PP.

g88u88y

New member
זה האי ביי ממליץ על ווסטרן יוניון....

זה כרטיס אין מוכר אחר

איביי לא ממליץ על אמצעי תשלום

איביי לא ממליץ על אמצעי תשלום, המוכר מגדיר מה הוא מוכן לקבל...ואם כבר, אז איביי ימליץ על PP כי זו חברת בת שלהם. תשמע, ווסטרן יוניון זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו (אבל אני מכיר מישהו שקונה עם ווסטרן יוניון על בסיס יומי-שבועי). ברור לך שכרטיס לא אומר כלום נכון, כרטיס לסופרבול או ללונה גל? כרטיס של חבורת הזבל או כרטיס טיסה למאדים... אם אין מוכר אחר ואתה ממש חייב לקנות, רק תשתדל לבדוק את המוכר טוב טוב מבחינת פידבקים כדי שלא תיפול סתם על ההתחלה... אם אתה רוצה חוות דעת, אתה מוזמן לשלוח קישור

ACE OF SPADES

New member
תחשוב 80 פעם לפני שאתה שולח כסף בווסטרן

אם הבן אדם רוצה , אחרי שהוא מקבל את הכסף הוא יכל להעלם ואתה לא יכל לעשות כלום בקשר לזה.

EBAY בכלל לא מאשרים תשלום באמצעות WU..

היו לי בעבר מכירות שבהן רשמתי שאני מקבל WU וEBAY הורידו לי אותן בטענה ששימוש בWU במסגרת EBAY אסור. ( בגלל הפוטנציאל הרב לבעיות).

למעלה