קניון ארנה rules

• פותח הנושא Adi15
  • פורסם בתאריך

Adi15

New member
קניון ארנה rules ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז היום הייתי בקניון ארנה החדש דנדש שבהרצליה והיה ממש ממש מ-ד-ה-י-ם
אז קבלו סיקור:
המקום מעוצב ממש יפה .... מלא אריחים צבעוניים וכאלה....לא חסכו בעיצוב
מלאן חנויות מעצבים
(לעומת קניונים אחרים....) ממש הופתעתי לראות שם את החנות של big tom... החנות הזו נמצאת גם בשינקין ואני ממש אוהבת אותה...
חניה חינם
לסינמה סיטי מגיע fight רציני... אולם הקולנוע מושקע ויפה... דרך אגב, אני ראיתי את הסרט "רצח סטייל הוליווד" ממש נחמד... בעיקר ג'וש הרטננט המושלמי...
איזור האוכל קצת צולע... מקדודנלד, מפגש שאול, משו עם פיצות ואפרופו... ממש חבל...
הרבה חנויות עדיין לא נפתחו (ביניהן קסטרו...), כנראה בגלל שזו רק ההתחלה...
ההמלצה שלי: ללכת
ולהתרשם...

../images/Emo9.gifאני הולכת לשם כנראה ביום שישי

ען חברה שלי, אבל אני הולכת לשם כדי "להלביש" אותה אופנתית ולא כדי לקנות בגדים לעצמי! חחח.....אני הולכת לקנות מ=ס=פ=י=ק בגדים בארצות הברית! זה מה שבטוח!

מאיה1983

New member
אני את הקניות שלי הולכת לעשות

שבוע הבא באילת!!! ללא מע''מ....

אוקייי חבר'ה, לא מזמן חזרתי משם..

קניון ממש יפההההההההה
החנייה: החניה באמת בחינם.. יש דיי הרבה חנייההה באותו זמן ראינו מלאאא אנשים מחפשים חנייה ואנחנו ישר באנו ומצאנו מול הכניסה (לא בנכים תרגעו
חחחח)
אולמות הקולנוע: לא הספקתי להיות
החנויות: חשוב לציין ש-95% מהחנויות כן פתוחות (כולל קסטרו:) אחלה חנויות
כל המותגים הרגילים בכל קניון + חנויות מעצבים.. טומי הילפינגר (או איך שלא רושמים את זה
), רונן חן וכו'...
עיצוב הקניון: עיצוב ממש יפההההההה
חשבו על כל פינה בקניון
הקניון ממש ממש יפה
באווירה שונה מכל הקניונים האחרים.. ולקניון הזה אין סתם עיצוב. אם תסתכלו טוב אז זה נראה כמו ספינה (מבפנים) יש חלק שזה נראה כמו מרפסות כאלו (באמצע של האונייה) יש חלק שנראה כמו הלובי שיש מדרגות כאלו ורחבה עם אורות כאלו מעל וממול במה יפה כזו.. וזה מעוצב בצורה מדורגת כזו לכיוון למעלה (מול הבמה) ובמדרגות יש בית קפה ואז עולים לקומה 2 ו..יש גם מרפסת החוצה שבעצם נמצאים מעל המרינה המדהימה של הרצליה פיתוח (עם כל היכטות והבתי קפה שם.. ממש סטייל
) ובלילה הכל שם בחוץ עם אורות וכל מיני.. טוב, תראו יש הרבההההה מה לספר על הקניון ועל העיצוב אבללל שום תיאור לא יעזור אתם צריכים לראות.. זה יפה כזה
אווירה אחרת.. קניון אחר נראה לידו כמו רחוב..(
|) ו..חוצמזה יש גם יציאה למרינה המדהימה שם..
מסקנות: אני בטוח שהם עיצבו את המקום בסגנון אונייה (שאגב קראו לה אפולוניה <אם ממשיכים ללכת לכיוון דרום יש את העתיקות של אפלוניה - בחוף>) ובטח עיצבו את המקום בסגנון של אונייה (אני מדבר על העיצוב המקום עצמו לא בצורת אונייה) בגלל שהקניון נמצא על הים.. אגב - צריך להסתכל על הטיקרה כל פעם שעוברים חלל.. ככה תבינו למה אני מתכוון כל פעם
לפעמים התקרה נראית כמו עננים לפעמים כמו ים ובצדדים יש רשת ודגים כאלו וכל מיניייייייי אתם צריכים לראות
בקיצור
ממש אווירה כיפית
והכי שווה שם להיות שמחשיך.. ואז לצאת גם למרינה
וואי זה כזה פצצה..
בקיצור
המיקום והמקום שווה במיוחד
חשוב לציין שאני יודע שיהיה חלק שלא יתלהבו כ"כ מהקניון (לווא דווקא מישהו מפה..) אבל אני אישית דיי התלהבתי.. כמו שאמא שלי אמרה: "טוב לדעת שיש כאלו מקומות בארץ" -

dark eyes

New member
כן קראתי

נשמע מעניין. טומי הילפיגר...למרות שלא שומעים ת'אות ל'. והחנויות איך הם יפות?! רציתי לשאול פתחו שם ורסאצ'ה כי זאת בעזריאלי נוראית

cutey

New member
../images/Emo35.gif

קניון ארנה זה הקניון עם כל המתקנים וכל זה? ואיפה זה?

תשובות../images/Emo70.gif

ורסצ'ה לא ראיתי שם.. (אבל אולי יש ולא ראיתי..) וכל חנות מעוצבת ממש יפה.. (עיצוב שבעלי החנות עיצבו כנראה) ומתקנים אין שם.. אני לא יודע מי המציא את זה שיש שם מתקנים..

Adi15

New member
כי היה רשום בכתבה שאור...

העלה פה לפורום וכי שידרו איזה משדר מאחת הסירות שמה...

למעלה