קניון חולון- מספק?

dalitush

New member
קניון חולון- מספק?

האם פעם חשבתם שקניון חולון מספק אותכם? ז"א אם יש בו את כל מה שצריך? ואם חסר..אז מה? דעתי היא: נכון שלומי אמר שקניון חולון זה מקום בילוי ואנחנו צריכים להרגיש ברי מזל שיש לנו קניון בכלל לא כמו מודיעין, אבל עדיין אנחנו עשר דקות מתל אביב, לא ראוי שיהיה לנו יותר? לפי דעתי הקניון הוא די יבש אנחנו הולכיחם אליו וכל הזמן אותו הדבר... אני לא מבקשת עזרעיאלי.. פשוט יש חנויות שאף אחד לא קונה בהם ובטח ובטח אין ממש רוחים.. או ש.. יכולים לעשות מה שעשול קניון הזהב וירחיבו את הקניון.. יש הרבה שטח פנוי ליד הקניון לכיוון קרית שרת ומה דעתכם בנושא??

king kazabubu

New member
תקשיבו....

הקטע זה שאנחנו ליד תל אביב... זה מה שגורם לקניון שלנו להיות פחות טוב... את לא יכולה לצפות לאותה רמה בכל הארץ... בגלל שאנחנו כל כך קרובים לחולון אז לא פותחים פה את אותן חנויות שיש בתל אביב כי זה לא ישתלם כל כך... פותחים חנויות שוות במקומות שיש בהם פוטנציאל להביא רווחים ולא ברצון של הקהילה... בכל מקרה הקניון שלנו הוא בסדר גמור יש בו מה שצריך. קולנוע וג´אנק פוד זה מה שאני יכול לחיות איתו לנצח בלי שום דבר אחר... דבר אחרון זה שאני לא חושב שיש קניון בארץ שהוא משתנה מיום ליומו. זה ברור שהקניון לא ישתנה ובזמן האחרון דווקא יש חנויות חדשות בקניון כמו תמנון ואני לא חושב שהחנויות המיותרות שאתם חושבים עליהן אלה אותן חנויות שאני חושב עליהן... לדוגמא אני חושב שהסופר פארם היא חנות מיותרת לחלוטין אבל על טעם וריח אין מה להתווכח

katykr

New member
שלומי היקר,

מה זה אמור להביע??? קולנוע וג´אנק פוד זה כל מה שאתה צריך ואתה מוכן לחיות עם זה לנצח..... ומה איתי?? מה אני??? אוויר? חוצפן :)

king kazabubu

New member
למען האמת...

תראי... ג´אנק פוד זה גם קולה וידוע שאני חי על זה יותר טוב ממה שאני חי על מים. ואוויר זה בסדר... אחרי הכל יש מיזוג בקניון ואת יכולה לבוא כל יום לקניון ולהיות איתי!!! סתם מותק אני מת עלייך אי אפשר לחיות בלעדייך...

katykr

New member
יש לך מזל....

יצאת מזה יפה הפעם... פעם הבאה אני לא אהיה כזאת סלחנית. סתם......מותק אני חולה עלייך..... מוווווווווא! :)

king kazabubu

New member
אפשר לחשוב...

ראיתי את היכולות שלך בהורדות ידיים ומכל מה שראיתי את לא כזאת מסוכנת.... אפילו תמיר מנצח אותך

katykr

New member
מה הקשר?

בירה נשר.... פחחחחח....קטעים איתי.....או שלא!! אממ....מה זה משנה שתמיר מנצח אותי בהורדת ידיים? אני מרימה משקולות....וחוץ מזה ניצחתי אותו ביד שמאל.....

לפי דעתי קניון חולון הוא מקום טוב!!

הקומה השלישית בקניון איפה שהעליה לגג אבל אי אפשר לעלות לשם זה המקום הכי שווה בקניון !!!!!!!11 כולם מתאספים שם !!

למעלה