קניון חולון- מספק?

dalitush

New member
קניון חולון- מספק?

האם פעם חשבתם שקניון חולון מספק אותכם? ז"א אם יש בו את כל מה שצריך? ואם חסר..אז מה? דעתי היא: נכון שלומי אמר שקניון חולון זה מקום בילוי ואנחנו צריכים להרגיש ברי מזל שיש לנו קניון בכלל לא כמו מודיעין, אבל עדיין אנחנו עשר דקות מתל אביב, לא ראוי שיהיה לנו יותר? לפי דעתי הקניון הוא די יבש אנחנו הולכיחם אליו וכל הזמן אותו הדבר... אני לא מבקשת עזרעיאלי.. פשוט יש חנויות שאף אחד לא קונה בהם ובטח ובטח אין ממש רוחים.. או ש.. יכולים לעשות מה שעשול קניון הזהב וירחיבו את הקניון.. יש הרבה שטח פנוי ליד הקניון לכיוון קרית שרת ומה דעתכם בנושא??

metal_slug

New member
אבל אם הקניון לא מרוויח איך ירחיבו?

ואם כבר אז עזריאלי, אז קניון חולון שייך לרשת של קניוני עזריאלי

momi2004

New member
להרוס את הקניון

ולהחזיר את חולות חוסמסה הנפלאים עם כל החיות המדליקות שהיו שם.

katykr

New member
בשביל מה?

זה סתם חולות....זה תופס הרבה מקום שיכולים לעשות בו המון דברים טובים...ואת עוד אומרת להרוס?????

צודק ב1000%!!!!

חוצפה שהתחילו לבנות שם!!! אני יותר לא מצביע מוטי ששון!!! ששון יביא\מביא\הביא אסון!

momi2004

New member
אני עדיין חושב שחולות עדיפים

קניונים יש כבר יותר מדי מסביבנו, ויש שם הכל. לא ידעתי שהחולות האלה הם מהסהרה, זה רק מראה כמה יפה היה אפשר להשאיר אותם ולעשות איזה גן חולות או משהו כזה. היו שם באמת בעלי חיים מוזרים.

ענבל מ

New member
קניון חולון בעייתי מאוד...

קודם כל שלום- אני ענבל, חולונית מלידה
וזו ההודעה הראשונה שלי בפורום. כשקניון חולון נפתח, אי שם לפני כמה שנים, אני זוכרת ששמחו מאוד והתרגשו מאוד- אחרי הכל עד אז לא היה שום קניון בעיר, וכל מי שרצה מרכז קניות "מהסוג החדש" נסע לת"א או לראשון. אבל כמה שבועות אחרי הפתיחה ברוב פאר והדר- היה ברור ש"זה לא זה". אני לא יודעת להצביע איפה ה"טעות", אבל מוכנה לנסות:
קודם כל, המיקום של הקניון לא נוח: נכון שהוא במרכז העיר ממש, אבל בתור מישהי שאין לה רשיון ולרוב תלויה בתחבורה ציבורית- אין הרבה אוטובוסים שמגיעים ישירות לקניון, ואו שצריך ללכת מרחק לא כ"כ קצר מהתחנה או שצריך לוותר וללכת ברגל (ולהגיע מיוזעים). מה שכן- חניה יש יחסית בשפע, וזו כבר נקודת זכות (לא תמיד צריך להחנות בחניון למטה, הרבה פעמים יש חניה סמוך למבנה).
כמו שדלית הזכירה, יש הרבה חנויות שאף אחד לא קונה בהם- טוב, זה לא ממש מדויק, אבל יש בתי עסק שלא ממש שייכים לקניון הזה... גם הרכב החנויות בו לא ממש מתאים, לדעתי. יותר מדי ביגוד, פחות מדי בתי קפה (יש רק שניים, לא? ושניהם יקרים מאוד!). הקניון באמת "יבש"...
מישהו כבר הזכיר שקניון חולון הוא חלק מהרשת של עזריאלי, אבל למיטב ידיעתי הוא היה קודם בבעלות מי ששייך לו גם הקניון ברמת אביב... קניון חולון בראשית ימיו נראה יותר מדי כמו הקניון ברמת אביב- ולדעתי מה שמתאים לרמת אביב לא ממש מתאים לחולון...
הקולנוע. קודם כל, טוב שיש קולנוע בחולון- לא צריך לטרוח יותר מדי ולצאת מהעיר כדי לראות איזה סרט. מצד שני, אין לי מושג למה, אבל רוב האנשים שאני מכירה יעדיפו לצאת מהעיר כדי ללכת לקולנוע אחר (דווקא אני לא נמנית עליהם. הקולנוע פה די חביב עלי). בכל מקרה, אלו החסרונות הבולטים שאני הצלחתי למצוא לקניון. מצד שני, יש לקניון כמה יתרונות- בתי עסק שטוב שיש קרוב לבית: זארה ואופיס דיפו (ובטח ששכחתי כמה... עימכם הסליחה). אני לא חושבת שצריך להקים עוד קניון בעיר על חשבון מקומות שאפשר לנצל כ"ריאות ירוקות"- לפארקים, גינות או משהו דומה. הרחבת הקניון זה רעיון יותר רלוונטי מבחינתי, אבל נשאלת השאלה האם זה באמת ישנה את המצב לטובה? יכול להיות שסתם יתווספו עוד בתי עסק "ממוחזרים", "לא שייכים", לא רווחיים ו"יבשים" ואז זה סתם בזבוז כסף. ענבל מ

king kazabubu

New member
עזבו שטויות!!!

קניון חולון זה אחלה מקום... אמנם מעט יבש אבל לפחות קיים... אני בתור אחד מחוגי סיור של אזור מרכז לשעבר... ובן לאב שהוא מדריך בחוגים חייב להגיד שההרס של החולות שבחולון הוא איום ונורא... אלה לא סתם חולות רגילים כמו בכל עיר אחרת... החולות בחולון מגיעים (תאמינו או לא) ממדבר סהרה שבאפריקה שהוא המדבר השני הכי גדול בעולם... בכל מקרה לקח לחולות האלו מיליוני שנים להגיע לפה ועכשיו הורסים אותם... למי שלא יודע היו פעם בחולון יעלים,שועלים ותנים שכרגע יותר אינם קיימים עקב חוסר במקומות מחייה הסביבה נהרסה כבר לפני עשר שנים ומאוד חבל דווקא... בחולון אפשר היה לעשות קניון הרבה יותר גדול מקניון הזהב או משהו כזה כי יש לנו המון שטח בניה אבל הסיבה שלא עושים את זה היא העובדה שאנחנו נמצאים ליד ראשון ותל אביב שאלה המקומות שמלאים בכל החנויות מכל הסוגים אז חבל להשקיע כסף בקניון ענק שאיש לא יבוא אליו... כי נגיד לקניון הזהב באים אנשים מבת ים ראשון וחולון ולא רק מראשון. לעומת זאת לקניון חולון יבואו אנשים רק מחולון ולא ממקומות כאלו לכן חבל על הכסף לבנות קניון ענק חסר קונים... ובקיצור... חולון היא אחלה עיר בואו נאהב אותה כמו שהיא כיום וזהו אין מה לשנות בה וטוב לנו עם איך שהיא!!!!! ואחרי נאום כזה אני חוזר לעיסוקיי!!! תודה רבה ולהתראות!!!! ממני: KING KAZABUBU

אני חושבת........

אני חושבת שכדאי שיפתחו בקניון חנויות שיותר מדברות על הנוער למשל בר של צעירים או משהו שלא אם אנחנו יוצאים לסרט ביום שישי יסלקו אותנו אחרי הסרט וישארו את המבוגרים בשרי!!!

למעלה