קניון רוטשילד

Shark Alarm

New member
קניון רוטשילד ../images/Emo26.gif

עלתה בי הנוסטלגיה והשבוע נזכרתי בקומת המשחקים בקניון רוטשילד הלא היא נמקו. מישהו יודע מתי סגרו את המקום ולמה
(אני זוכר שבזמנו, אחרי שזה כבר פעל, שינו את המקום, הוסיפו חדר יומולדת, באולינג, מיני בית קפה... ואחרי כמה זמן שזה פעל, סגרו את המקום לטובת החדר כושר.)

liavh

New member
לדעתי הכל עניין של היצע וביקוש

ברגע שמשחקי המחשב השתפרו ועברו בכמה רמות את המשחקים של המכונות, כל הילדים העדיפו מן הסתם לשחק בחינם כמה שהם רוצים בבית.

יש לי חבר שהוא אחיין של הבעלים של

'נמקו' ז"ל ... סגרו את המקום לפני בערך חצי שנה- שנה ... למה? אני אברר לך, ת'אמת לא עניין אותי כל כך .. אבל באמת עכשיו מסקרן למה, אני אברר. הגורם הוא כנראה כלכלי .. אבל מעניין לשמוע ת'פרטים הקטנים אני אחזור עם תשובה כשתהיה..

משהו בכיוון של שנתיים-שלוש../images/Emo134.gif

זה פשוט היה המקום של הבילוי במרכז העיר(כמובן לילדים באותם גילאים.) בקיצור, אחריי שסגרו את הנמקו ואז את הקולנוע לא נראה לי שנשארו כל כך הרבה אטרקציות בקניון שימשוך אליו אנשים חוץ אוכל ושופינג. זה בערך מה שאנשים רוצים
אבל בכל מקרה חבל

צודק .. אבל מצד שני זה היה עסק פרטי

ולא כזה שממומן ע"י העירייה, אז אין את מי להאשים ואין סיבה להאשים .. מצד שני, הוקם החלל המופלא\העולם המופלא.. משו כזה, שיוצר המון תעסוקה להמון ילדים וממוקם בשקם הבעיה היא העלויות ששואבות את כספי הילדים.. ההגזמה כיום ביחד לילדים, נובע לא רק במקומות האלה אלא בכל דבר הקשור לקלפי האיסוף, המדבקות והצעצועים שנכנסים לאופנה.. בזמננו קנינו ב2 שקל 6 מדבקות היום 3 שקל 5 מדבקות ויש קלפים שקונים קלף בשקל ... ואנשים קונים עשרות ומאות כאלה...

*צודקת../images/Emo3.gif דבר ראשון, ו...../images/Emo134.gif

החלל המופלא זה לא משהו באמת שאפשר לבלות שם. זה מקום למסיבות יומולדת וכ'ו.... בתאכלס לא משנה עד כמה אני התבגרתי עכשיו, אם נמקו היה קיים הייתי הולכת לשם
. אינלי מושג למה הם סגרו, אבל מאוד חבל
גם בשבילם ז"א, כי לפי מה שראיתי באו לשם המון אנשים והיו להם רווחים מסויימים. אבל מי אני שאגיד, הא
ועוד משהו, הילדים הם אלו שמחליטים לבזבז את הכסף, אומנם דעתם לא תמיד שקולה והגיונית, אבל אף אחד לא הכריח אותם ...

החלל המופלא הבנתי שזה מקום מאגניב

אני לא הייתי שם פעם אחת אפילו, אבל אחים שלי היו שם כמה עשרות פעמים נראה לי .... יותר מ10 פעמים בטוח .. אם נמקו היה קיים אז באמת אם הולכים לקניון אולי אולי אבל רק אולי היה מאגניב לקפוץ אבל עדיין זה ילדותי יחסית .. והיום לא חושב שהייתי מתקרב לזה, אולי בצחוק .. סה"כ זה היה מקום שווה שסיפק להרבה ילדים תעסוקה עד 11-12 בלילה בתוך קניון מוגן ובאזור מרכזי בעיר ולא כמו היום שהם יוצאים לאזור התעשיה הישן ואני... בן.. לא בת ! בת כמה את ?

הבנתי ש...../images/Emo134.gif

אתה בן
תיקנתי אותך כי אמרת לי "צודק"
אני כיתה י"א... ואתה

הממ.. אני כיתה י"ה .... חחח בצבא

משתחרר בסוף השנה הזאת .... מבין אותי ? חחחחחחח סתם סתם.. מבינה ? חחח

סבינה89

New member
../images/Emo134.gif

אוהווו יניב איזה כבוד זה ללמוד באנקורי
ודקלה, מה זו הסוללה הזאת בכל הודעה שלך???

תכלס זה כבוד.. ומי שלמד שם מבין|חיי

בביצפר הזה יש משמעת יותר חזקה מכל דבר אחר, הגיעו לשם ללמוד כמה אנשים מבריקים במיוחד ביניהם אני, אנשים בעלי יכולת מתמטית מדהימה, מחוננים, המשמעת שם חזקה ויש לי אלפי דוג', היחס של המורים הוא אישי, נשארים בהפסקות אחרי שעות הלימודים ובערב לעזור לתלמידים שצריכים ובהתאם השכר שלהם ובהתאם שכר הלימוד לשנה בביצפר הזה, הכל עניין של כסף אבל בכל מקרה הביצפר מדהים, התלמידים שרוטים ואין תלבושת אחידה ולמרות הביטוי האישי המשמעת חזקה המורים שרוטים עוד יותר ! תראו לי מנהל שיוצא עם רובה מים בקיץ וממלא תלמידים במים או בחורף יורה באקדח אוויר כזה ... ומגדל בחדר שלו דג זהב שקוראים לו סטלין... ועוד ועוד תראו כל מיני אירועים ודברים שהיו עושים.. תראו לי תיכון שהשער של הביצפר סגור עד 12.. וגם אם השעה אחד.. לפעמים השומרת מתחקרת ומכירה פרצופים ויודעת באיזה שעה התלמידים מכיתה מסוימת מסיימים ולא מרשה להם להבריז תראו לי כיתות שהמחנך מתקשר כל בוקר ומעיר ומקים תלמידים בעייתים בתקומה מן השינה קיצררר ... יש לי אלפי דוג' .. היו שנתיים מדהימות שאני לא אשכח בחיים כנראה נגמר לה החשמל בבית אז היא חיה על סוללות חחח

cobainos

New member
מקום מגניב

אבל כמו שאמרת, עניין של $$$... וקצת צניעות לא תזיק לך.

cobainos

New member
כמו שאמרו פה

משחקי המחשב השתכללו ונעשו טובים יותר והמקום התרוקן ופתחו שם מכון כושר במקום

למעלה