~קניונים~קניונים~קניונים~

ShirShir

New member
~קניונים~קניונים~קניונים~

וואהוו, יש לנו הרבה כאלה בראשון!!!
אחרי הרבה מאוד זמן, טיילתי היום בקניון "שער ראשון" (התחנה המרכזית החדשה) היו המווווון אנשים, המוווווון אוכל והמוווווון ירידים לקראת ביה"ס. היה כיף
קניתי כמה מתנות
אז איפה אתם מטיילים וקונים
או סתם באים לעשות סיבוב

גמני הייתי היו בשער ראשון ../images/Emo13.gif

בעקרון הקניון הראשל"צי שאני הכי אוהבת הוא קניון רוטשילד

NoWords

New member
רק רוטשילד

שונאת את קניון הזהב, אני הולכת שם לאיבוד מרוב שהוא ענק ומאיים
ושער ראשון קניון נחמד אבל אני לא מסתובבת שם בכלל ובטח שלא ב"באר" המעפן הזה

Matanhirsch

New member
קניון הזהב הכי נחמד!!

קניון רוטשילד תמיד נטוש..שער ראשון קטן ואת הבאר..אני סתם לא אוהב. איזה עוד קניונים יש??

ShirShir

New member
היו בעבר עוד רבים אחרים....

לאט לאט גם חלק מהם נסגרים.... ויש קניונים רבים ושימושיים בסביבת ראשל"צ

Shark Alarm

New member
פעם הרחוב של קניון הזהב ../images/Emo26.gif

סחרוב או לישנסקי (לא סגור על זה) היה רחוב של קניונים... מאז חלק מהקניונים פשטו את הרגל, חלקם הפכו למכוני פסיכומטרי/לימודי ערב למעוניינים וכו'. בטח אתם שואלים את עצמכם מה זה הכדור הענק הזה שיש ליד קניון "דאון טאון סנטר" ומול "הקניוכל".. המבנה החום הענק והמחליד הזה היה אמור להיות קולנוע של 360 מעלות שמתחבר בגשר לקניון "דאון טאון". אפילו התחילו לבנות את הגשר. אבל המיזם הזה פשט את הרגל כבר לפני כמה וכמה שנים טובות... (ד"א סתם לידע כללי, הקניון הזה (ה"דאון טאון סנטר" היה פעם קניון האופנה) מה שכן, תאמינו או לא, פעם השופאין היה ממש להיט, והפתיחה שלו כקניון הראשון בראשון לציון היתה להיט עם זיקוקי דינור.. (למרות שאני לא זוכר את זה, כי זה היה לפני יותר מ- 13 שנים
- בטוח ההורים שלכם זוכרים (מי שגר פה)) וואו, איזה הודעה ארוכה, יאללה ניתן גם לאחרים לדבר, ביי בנתים

Matanhirsch

New member
וואי אני זוכר את השופינג!!עם המזרקה

למעלה..והיה גם קולנוע(ראיתי שם את הסרט פוקהונטס פעם!!חחח). היה מקום ממש נחמד. והכדור החום המכוער הזה..למה לא מפרקים אותו??או אין מישהו שימצא לזה תקציב?

Shark Alarm

New member
הכל עניין תקציבי ../images/Emo26.gif

כי אם מישהו רוצה לקנות את החלקת אדמה הזאת, הוא גם צריך לפרק את ה"בית קולנוע הזה" וכנראה לא רוצים להשקיע בזה, אז..... זה פשוט נשאר לנו ל"מזכרת"

Matanhirsch

New member
אבל הכדור החום המכוער הזה??

כמה שנים זה כבר עומד שם??שהעירייה תפרק את זה(של ראשון או של אשדוד..)

לא זה לא

אני ממש שונאת קולנוע תל מימד (חוויה אחת לא נעימה בהולנד גרמה לי לוותר על הענין לנצח) וגם לא נראה לי שזה היה תופס במיוחד זה לא תפס בשום מקום אחר בעולם כמשהו להיט, רק בפארקי שעשועים אולי

למעלה