קניות באינטרנט

קניות באינטרנט

ראיתי אתמול בתכנית "הכל כלול" ערוץ 10 בשעה 16:00 שאגב היא תוכנית מצויינת וחשובה .

את כל מה שקורה בקניות באינטרנט.
לי מזמן היה ברור שתנאי התחזוקה של ארגזי הקניות שלנו עד צאתם להובלה, הם תנאים מחפירים.

אני רואה ברמי לוי את הילדים הצעירים (רובם ערבים) מעיפים את המוצרים את העגלות. הכל מעוך על הכל. הירקות נבחרים באקראי, המוצרים הקרים שוכבים ללא קירור. מה הפלא שיש גאות בתלונות?

אני לא "מתברגת" באופציה של קניה באינטרנט - ואתם?
יש תובנות?
השגות?
המלצות?

יוליקה

Member
מנהל
חג שמח ושנה טובה, אינני יודעת היכן ראית

אני גרה ליד עפולה בתי גרה בגבעתיים וחברה שלי בראשון לציון...
כולנו עשות קניות דרך האינטרנט... אני לפעמים....
אני רואה איך העובדות של מגה מסדרות את הארגזים למשלוח
מה שדורש קירור מושם מייד יחד עם קרחונים... הן בוחרות אחד אחד את הירקות
הכל ארוז בצורה מסודרת לפי סוגי המצרכים... המשלוח מגיע הביתה עם שליח
הקרחונים עדיין קפואים....
בתי קיבלה את המשלוח ביום שלישי בשעות הערב (יש לה תינוק...קשה להללכת לקניות)
גם בני שגר במושב מקבל את כל המשלוחים בצורה מסודרת...
למעט פעם אחת שהתלוננתי על סוג העוף שהגיע... וקיבלתי פיצוי ראוי על כך... כל המשלוחים
מגיעים בצורה טובה ומסודרת....

הנסיון שלי ושל מכרי טוב

אחי קונה קבוע ברמי לוי. קורה שהפירות נמעכים במשלוח או אינם יפים ואז מודיעים להם והם מפצים. אבל כשקונים 5 קילו רימונים ב-15 שקל לקראת החג ואחד נמעך - עדיין אין לזה תחרות! המחירים של הירקות שם כל כך נמוכים! המשלוחים מעולים מסודרים והעוף והבשר מעולה (מגיע קר). גם הקפואים. קורה שאין אספקה של מוצר מסוים שאין בחנות וזה קצת מעצבן לכן אחי מתאם את המשלוח ברביעי או חמישי מה שמשאיר זמן להשלמה אם צריך.
גיסתי קנתה בתקופה שהיתה חולה בשופרסל אונליין והיתה מאוד מרוצה.
אני ניסיתי את יינות ביתן (שימו לב - אין כאן רשת אלא דרך MYSUPERMARKET מהחנות ברעננה) וקיללתי אותם - לא הגיעו בזמן, אחרו וזרקו את המשלוח ליד הדלת עם הקפואים!!! זה היה לפני שנה. לאחרונה שכנה הזמינה אצלם כמה פעמים והיתה מאוד מרוצה.

לא יודעת איך במקומות אחרים אך אני

קונה שנים (מדי פעם הפסקות כאשר הזוגי מחליט שבא לו ללכת) דרך שופרסל און ליין
אני רואה את המוצרים שמגיעים (מעולים, ואם יש חוסרים מתאמים תחליפים)
הירקות מגיעים טריים ואם במקרה ירק או פרי אינו באיכות טובה מתקשרים ומודיעים שהם לא מוציאים סחורה כזו...
הארגזים מגיעים שלמים במשלוח - כלומר, לא נזרקו ....
ארגזי הקרור מגיעים קרים ומלאים בקרח יבש
בקיצור, אני מאוד מרוצה .
נכון, לפעמים יש חוסרים שגורמים לי ללכת לסופר ביום שישי בבוקר אבל אז זו קנייה מהירה ביותר.
הדבר היחידי שאני לא מזמינה דרכם אלו הם ביצים משום שלא פעם הגיעו שבורות.

אישית, מעדיפה לבחור לבד את המוצרים

וגם זה סוג של בילוי בשבילי :)
מאוד אוהבת ללכת לסופר (וגם הבנק שלי נהנה).
מכירה הרבה אנשים שמאוד מרוצים מהשירות של הקניות באינטרנט אבל נתקלתי בכאלה שלא היו מרוצים...
&nbsp
אני זוכרת שברמי לוי בחורה אספהבצל יבש למשלוח, לא בדקה כמעט כל מה שאספה היה רקוב...
דמיינתי את תגובת הלקוח שקיבל את המשלוח....

למעלה