קניות באינטרנט

קניות באינטרנט

על מנת לחסוך זמן ובעקיפין גם כסף (כשאני מסתובבת בסופר אני מתפתה לקנות שטויות שלא צריך), אני רוצה לנסות ולעשות קניות דרך אתר באינטרנט. האם יש מומלצים?

פנומן 72

New member
../images/Emo4.gif את לא מסוגלת לשלוט בעצמך ?

עד כדי כך ? תשלחי את הבעל שיעשה קניות. הקניות באינטרנט יעלו לך יותר מכל ה"שטויות" שאת קונה.

תודה על האבחנה הדקה../images/Emo13.gif

א. אני גרושה ב. אני לא בטוחה שהקניות יעלו לי יותר ג. הקניות באינטרנט חוסכות לי זמן יקר שאין לי ד. השליח מביא לי את הקניות עד הבית ואני לא צריכה להסחב איתם במדרגות ה. אני מנסה ובודקת

פנומן 72

New member
הקניות ברשת יחסכו לך זמן אבל לא כסף

זה מה שאני מנסה להסביר לך. כי אם הקניות כולל המשלוח יעלו בערך 30-40 שקל יותר (וזה עוד ברמה הסבירה), אז כבר עדיף שתסעי ותקני קצת שטויות. מה יש ? תפרגני לעצמך

גילור

New member
עשיתי את הטעות הזו כמה פעמים.

במסגרת מאמצינו להתחיל להוזיל עלויות, התחלתי לבחון היטב את נושא הקניות בסופרמרקט. והנה המסקנות: 1. ההבדל בין הקניות (מצרכי סופרמרקט)באינטרנט לבין הרשתות הזולות כמו חצי חינם (חולון) הן של כ-30%!!!!! (ב"יש" בארות יצחק עוד יותר זול אפילו מחצי חינם חולון, בהרבה, רק המבחר הרבה יותר מצומצם, בגלל ההכשר למהדרין על כל המוצרים שם. שם ההפרש מגיע ל-35-40%). 2. ההבדל בין הרשתות היקרות כמו "שופרסל ביג" לאינטרנט עומד על כ-15-20%. זה עדיין כסף. הרבה כסף! 3. בחלק גדול מהרשתות ניתן לעשות הזמנה טלפונית ולחסוך את ההליכה לשם. 4. בכל הרשתות ניתן לעשות משלוח, לעיתים בחינם ולעיתים בעלות מזערית. בכל מקרה, זה יוצא זול יותר מאשר באינטרנט.

שרונית28

New member
גם אני כמוך אחרי פעמיים של קניות ברשת עזבתי

הכל היה הרבה יותר יקר ממה שאני רגילה לקנות. הדבר היחידי שהיה טוב בקניות ברשת שהכל היה מגיע ארוז ועד המטבח מבלי שאתאמץ. אבל אחרי שראיתי שלא משתלם ולא תמיד יש לי רכב לקניות. אני נוסעת לויקטורי בצומת רעננה עורכת שם את הקניות ושם יש אפשרות משלוחים ב-15 ש"ח אז יוצא שהמון פעמים ישר מהעבודה אני יורדת שם ועד השעה 8 בערב הכל מגיע. אולי שווה לך לערוך קניותב סופר שאת יודעת שהוא זול לידיכם ולברר אם יש משלוחים ולנצל את האופציה הזו במידה והיא קיימת.

גילור

New member
דווקא יאמר לזכותם שהם מקפידים על

סחורה יוצאת מהכלל והכל מגיע ארוז למשעי ומסודר...אבל המחיר..... בקיצור - תענוג יקר מאוד. ועבורי - יקר מדי.

רעיון ענק רק ש....

לא בדיוק עובד אני ניסיתי ועדיין פעם בתקופה מנסה שוב להזמין מהאנטרנט ומה שלי נראה אפילו אם את בזבזנית - יהיה הרבה יותר זול להגיע לסופר מאשר לשלום מחיר מופקע באנטרנט לצערי פעם אחד לא מצאתי את הקנייה הזאת משתלמת ולמרות הזמן שבזבזתי במילוי הזמנה לבסוף ביטלתי ונסעתי לסופר

הילהל

New member
קונה בנטסל כבר כמה שנים

אין לי ממש ברירה, מכיוון שהאוטו היחיד כאן הוא רכב עבודה שממש בעייתי לקחת לקניות (לרוב איננו. יקח לי כחצי שעה לפרוק אותו וחצי שעה להטעין שוב את כל הכלים - שעה מזמני שווה לא מעט כסף) אז אני קונה דרך הנטסל אין לי בעיה עם השירות, לא מאוד אוהבת לקנות דרכם ירקות ופירות - אם ניתן אני מעדיפהלהשלים בירקנייה הקנייה ברשת מאפשרת לי להשוות בנחת בין מחירים של מוצרים מבחרות שונות (כולל מבצעים) יכוללהיות שהעלות לכל מוצר יקרה מאותו מוצר במדוייק שנמכר בחנות אחרת, אבל הקנייה בדרך הזו הוזילה לי במעט את עלות הקנייה השבועית וודאי שלא ייקרה יש לי סכום שאני מתקצבת לעצמי ואם אני גולשת ממנו, אני עוברת על הקנייה ובודקת איך להוזיל ומה לשנות כדי לחזור למגבלות - מעשה שהוא פחות נוח לעשייה בסופר מול הקופאית

למעלה