קניות בארה"ב

amiros

New member
קניות בארה"ב

שלום לכולם,
מישהו יודע במקרה אילו רשתות בארה"ב הן מקבילות ל- הום סנטר ו- ACE בישראל?

תודה
אמיר

klemiki

New member
רגע רגע מישהו אמר הום דיפו?

אני מוציא שמה 1000$ בחודש בערך....
הום דיפו זה יותר לכיוון עשה זאת בעצמך , בארץ זה ״יש לנו כלי עבודה וריהיטים חרא למכירה״
&nbsp
מה אתה מחפש? אם זה כלי בית מצעים וכל מיני דברים לך לרשתות כמו Bath and beyond
אח אתה זקוק לכלי עבודה, רהיטים להרכבה (לא ספות) וממש כלי עבודה כמו מדחס אוויר, מסור שולחן , ברזים אז הון דיפו.
&nbsp
Ace זה הגרסה היקרה של הום דיפו, אבל יותר קרובה לעיר.

ilanvag

New member
אלף דולר בחודש?

מה אתה קונה שם?
&nbsp
אלא אם כן אתה קבלן, וזה חלק מהעבודה שלך... אבל אז הסכום כנראה נמוך מדי...
&nbsp
סתם סקרנות, תמיד רציתי לבנות רהיטים לבד, ועשיתי עבודות עץ בעבר המאוד רחוק -- רק שאין לי כיום איפה לעשות את זה...

naf86

New member
אני הוצאתי כמעט 25 אלף ב-2017

שיפצנו בית אז היינו צריכים המון חומרים. בקושי כלי עבודה, המון חומרי גלם ומידי פעם גם מכשירי חשמל.

ilanvag

New member
אוקיי, שיפוץ בית זה סיפור אחר.

לפי מה שקלמניקי כתב, זה נשמע כאילו הוא מוציא שם בשוטף כאלפייה בחודש -- בלי קשר לשיפוצים (או שגם הוא משפץ...)

naf86

New member
מי שמוציא אלף דולר לחודש

הוא כנראה איש מקצוע או עושה שיפוץ בבית. אני לא ממש רואה איך אפשר להוציא שם אלף דולר בחודש בלי סיבה מיוחדת. אין שם הרבה אוכל או דברים שקונים לבית בצורה קבועה.

Boston Guy

New member
הייתי אומר "תן לי אלף דולר לחודש ואראה לך איך אפשר" - אבל...

האמת היא שאני היום קונה כמעט את כל הרכש שלי בתחומי הכלים \ חלקים לתיקונם באינטרנט - אם זה דרך פלטפורמות מסחר כמו אמאזון או FLEABAY, או באתרים ספציפיים לציוד מסויים.
האינטרנט הפך אותי ל"מפונק"... אם פעם הייתי צריך ל"התפשר" על מה שיש ב BIG BOX STORE על המדף, ולקנות את מה שיש להם במלאי ולא את מה שמתאים ב 100% לצרכים שלי - היום המבחר שיש לי הוא אין סופי כמעט, ולא משנה כמה המפרט שיש לי ספציפי ויוצא דופן - ברוב המקרים עם קצת חיפוש אני אמצא מישהו, איפהשהוא בעולם - שמייצר פריט שיתאים למפרט הזה.

בעבר הייתי צריך לקנות מה שיש על המדף ב HD או מקבילותיו ולבזבז זמן (ולעבוד קשה) בביצוע שינויים, שיפצורים ואילתורים כדי לגרום לפריט הזה להתאים למגבלות המפרט שלי.
היום אני יכול כמעט להיות בטוח שתוך יומיים עד שבועיים תחכה לי קופסת קרטון על סף הדלת בבית שלי כשאני אחזור מהעבודה - ובתוכה יהיה בדיוק מה שהייתי צריך. בלי צורך להתחיל לכופף ולשייף אותו כדי שיתאים...

יוצא שחוץ מה LUMBER YARD והפריטים הסטנדרטיים (חוטי חשמל סטנדרטיים וכיוצ"ב) - HD לא זוכה לראות את הדולארים שלי.

naf86

New member
הום דיפו בשבילי זה בעיקר חומרי בנייה

מדובר על דברים שאי אפשר ממש להזמין מאמזון (למרות שהשבוע קיבלנו מאמזון תאורת LED למשרד)
&nbsp
עכשיו אנחנו משפצים את המשרד שלנו. הביקור הראשון להום דיפו היה בשביל צבע ומברשות ורולים וכו'. אני יודע שאתה לא קונה צבע בהום דיפו, אנחנו כן.
אחרי זה קנינו כמה מדפים, כמה חוטי חשמל, פתחנו עוד נקודות לחימום (אז DUCT) וכו'. השלב הבא זה לשפץ שירותים, אז צריך לקנות עוד דלת וDRY WALL ועוד כמה אביזרים. השלב אחרי זה הוא לשים בידוד בתיקרה של מחסן ולשים שם חימום.
&nbsp
אז כן, יש עוד חנויות. לא כל הקניות שלנו בהום דיפו. כששיפצנו את הבית, קנינו את הHVAC מחנות אחרת. אבל בגדול, רוב חומרי הבנייה שלנו הם מההום דיפו.

Boston Guy

New member
אכן - פאנל 4X8 אחד של קיר גבס לא אזמין באינטרנט

גוכנ"ל פאנל PLYWOOD או איזה 2X4.
אבל אם הזכרת DUCT - הוספתי לפני שבועיים פתח מיזוג נוסף בחדר כלשהוא, ורציתי רגיסטר גדול יחסית - ועל המדף בהום דיפו פשוט לא היה... היו להם אולי 4 מידות של רגיסטרים, ו 4 מידות של גרילים (ואפילו לא אותן מידות...) - ןאף אחת לא מה שרציתי.
אז חזרתי הביתה, נכנסתי לאמאזון, ויומיים אחרי זה היתה לי על סף הדלת בבית קופסת קרטון עם רג'יסטר בגודל שרציתי (שאפילו היה בזווית של 90 מעלות, מה שלא חלמתי אפילו שיש להשיג ושחסך לי המון עבודה על ה DUCT) - וגריל במידה, בגימור ובצבע שהייתי צריך.
אמריקה.
לפני המצאת הקלות הבלתי נסבלת של הקיום הייתי קונה ב HD רג'יסטר במידה שלא רציתי, ואז משקיע שעות בלהתאים אותו למקום שאליו הוא צריך להכנס... ומן הסתם גם מצליח להחתך מקצוות חדים של פח ואז לבלות כמה שעות בניקוי כתמי דם מהקירות.

naf86

New member
את הרג'יסטר הזמנתי מאיביי

הבית אותו שיפצנו היה די ישן ולכן הרג'יסטר היה במידה מוזרה יחסית (10*12).
&nbsp
אם זה גדול במיוחד (כמו חומרי בנייה), אז HD זה הפתרון. אם זה משהו שצריך בדחיפות (נגיד באמצע פרויקט וחסר ברגים בגודל מסוים), אז קופצים להום דיפו.
אם זה משהו קטן ו/או לא דחוף, אז מזמינים אונליין.
&nbsp
אבל גם אם מזמינים אונליין חלק מהדברים, עדיין אפשר בקלות להגיע ל-1000 דולר לחודש בהום דיפו אם עושים שיפוץ או פרויקט רציני.

klemiki

New member
אני ממש אוהב את הום דיפו

אם אני רוצה לבנות איזה שולחן, או אפילו פינת גריל לגינה, אי אפשר בלי לבוא ולגעת בדברים ולראות.
כנל מכסחת דשא או snow blower ואפילו גריל, אין בלי לגעת זה עדיין לא אוטו אותו דבר

klemiki

New member
אפשר לומר

אני משפץ את המרתף קצת, וסיף שולחן וארונות בחדר ארונות של הבית וכל מיני דברים.
כל סופש יוצא בערך 200$-250$
בקיץ זה היה דשא צמחים ועשיתי ניקוז תל קרקעי לגינה
&nbsp
&nbsp
קיצר ההיתי עסוק

klemiki

New member
אכן אני בונה את הרהיטים בבית לבד

לאט לאט ובסבלנות.
חלקם לא מושלמים אבל הם שלי(!)

ilanvag

New member
כל הכבוד

אשמח לראות תמונות של רהיטים שסיימת, אם אתה מוכן לשתף (אפשר גם בפרטי, לא חייב פה בפורום).

למעלה